23/6/17

        Aπό  την  ΣΚΥΛΛΑ  στην  ΧΑΡΥΒΔΗ

Δεν μπορώ να καταλάβω. Οι άνθρωποι αυτοί είτε είναι ανίδεοι ή προδίδουν την πατρίδα τους. Λένε και ξαναλένε με έμφαση και με ύφος εκατό επιστημόνων, ότι η μεγάλη επιτυχία της ελληνικής οικονομίας είναι η έξοδός μας στις αγορές !!!

Ρε ποίες αγορές; Τις αγορές των διεθνών hedge funds της σιωνιστικής ελίτ του διεθνούς χρηματικού κεφαλαίου; 
Ρε παλιάνθρωποι, πού όλοι σας προέρχεσθε από τις «λέσχες» με τις ποδίτσες και τα σφυράκια, ρε τυχάρπαστοι, δεν έχετε λίγη τροπή. 
Τι προτείνετε δηλαδή από την Σκύλλα στην Χάρυβδη;
Κάθε βράδυ, στα ελεγχόμενα κανάλια, αυτές τις ανοησίες λέτε, και μάλιστα υπάρχουν και καθηγητάδες, πού με περισσή επιστημηκοφάνεια τρομοκρατούν τον Λαό. Λέγουν ότι αν φύγουμε από το εβραιό-ευρώ θα καταστραφούμε. Βρήκατε όμως και τα λέτε αυτά, από πουλημένους δημοσιογράφους πού σας καλούν για να κάνετε προπαγάνδα εις βάρος του Λαού. 
Όμως η οργή του Λαού γρήγορα θα ξεσπάσει στα κεφάλια σας, να το θυμάστε, και τότε δεν θα υπάρχει έλεος για σας, πουλημένοι για την «καρέκλα».

Χρίστος Α. Αθανασόπουλος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι αγορές μας χρεωκοπησαν ! Επίσης στις αγορές εχουν βγει όλες οι χώρες που είχαν μνημόνιο κι όλες ειναι σε κρίση ακομα.Δηλαδη μειώνεται το ΑΕΠ τους , αυξάνεται το χρέος τους ,μειώνονται οι καταθέσεις των πολιτών και η ανεργία ειναι πάνω απο τα "φυσιολογικά" της στατιστικά επίπεδα ! Με αλλά λόγια οι αγορές ειναι μέγας στόχος για το σύγχρονο στόκο ψηφοφόρο ! Οι οποίες αγορές ειναι 5-6 άνθρωποι.

23 Απριλίου 1999. Η στυγνή δολοφονία από το Κράτος Δικαίου 23 εργαζόμενων στην Ενημέρωαη. Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε την ελευθερία της Γνώμης.

  ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ  Ο.Δ.ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ Tα ξημερώματα της 23η...