7/2/18

Χεστήκαμε με τις προσφορές του Σνοφίτη φίλου του Αλεξ Οβριόπουλου

Τα καθάρματα του υπότροφου του Χάρβαντ Νέο-Εφιάλτη, έβγαλαν ανακοίνωση ως (δωσίλογη) «Ελληνική» Κυβέρνηση, με την οποία το «Greek Ministry of Foreign Affairs» χαιρέτισε την «official announcement», της «fYROMacedonia» για το αεροδρόμια και τον Ε-75.

Τα καθάρματα του υπότροφου του Χάρβαντ Νέο-Εφιάλτη, στα ελληνικά για την στημένη από τους Αμερικανούς δήθεν παραχώρηση είπαν. «Χαιρετίζουμε την σημερινή απόφαση της κυβέρνησης της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας να μετονομάσει το αεροδρόμιο των Σκοπίων σε «Διεθνές Αεροδρόμιο Σκοπίων» καθώς και τον αυτοκινητόδρομο που συνδέει τα Σκόπια με τα ελληνικά σύνορα σε «Αυτοκινητόδρομο Φιλία». Η σημερινή απόφαση είναι ένα θετικό βήμα για την αντιστροφή των όσων έγιναν την τελευταία δεκαετία και επιβάρυναν τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. Είναι μια σημαντική εξέλιξη προς την κατεύθυνση της αντιμετώπισης του αλυτρωτισμού και ευελπιστούμε ότι θα σημάνει το άνοιγμα ενός νέου κεφαλαίου στις σχέσεις των δύο χωρών και λαών μας».
Η μετονομασία δεν είναι κίνηση καλής θέλησης, ούτε «σημαντική εξέλιξη προς την κατεύθυνση της αντιμετώπισης του αλυτρωτισμού» , ούτε «θετικό βήμα για την αντιστροφή των όσων έγιναν την τελευταία δεκαετία αλλά «δούλεμα ψιλό γαζί». Αμερικανιές.
Εμένα ουδόλως με πείραζε το άγαλμα του Μεγάλου στο Σκόπια, ούτε το Αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος, ούτε ο «Αυτοκινητόδρομος Μεγάλου Αλεξάνδρου». Πολύ καλά έκαναν και τιμούσαν τον Μέγα Αλέξανδρο.
Θα μπορούσαν και να τιμήσουν και τον Βουλγαροκτόνο.
Αυτά που δεν αλλάζουν και έχουν σημασία είναι η κομμουνιστική θεωρεία της τρίτης διεθνούς περί μιας (ανύπαρκτης) «Ενιαίας Μακεδονίας» που διαμοιράστηκε στα τρία με τη Συνθήκη του Βουκουρεστίου.
Σημασία θα είχε να άνοιγε ο φάκελος παιδομάζωμα για να μάθουμε τι απέγιναν τα ελληνόπουλα που άρπαξαν οι κομμουνιστές, τα πήγαν στην Αλβανία, και μετά οι Γιουγκοσλάβοι Κομμουνιστές τα κατέβασαν από το τραίνο και τα κράτησαν στα Σκόπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 18 Απριλίου 1922 συνήλθε και πάλι η Εθνοσυνέλευση και συζήτησε το «Εθνικό Θέμα»

Ένα εντελώς λάθος σχόλιο "εγκύρων" "Αθηναϊκών  Κύκλων" από το "ΕΜΠΡΟΣ" που "εξέφραζε" τον  μεταρρυθμ...