10/2/18

H απάτη της δήθεν διαπραγμάτευσης των νέο-Εφιαλτών συντρόφων με τους συντρόφους από τη ΝΟΦ

Ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς ήταν στην Ποντγκορίτσα, του Μαυροβούνιο στις 2 Αυγούστου για την εναρκτήρια συνεδρίαση της συνόδου κορυφής της Αδριατικής Χάρτας.
Εκεί είπε ότι του είχε γράψει η Cia ότι η Ρωσία θέλει να «αποσταθεροποιήσει» τα Δυτικά Βαλκάνια και να αποκόψει την περιοχή από τη Δύση, όπου βρίσκεται, το μέλλον της. Ανάμεσα στους «ηγέτες» των οποίων έσφιξε τα χέρια ο Πένς ήταν και ο Ζόραν, ο οποίος ενημέρωσε τον αντιπρόεδρο ότι συμφωνεί με την ονομασία Uppermakedonia, που του είχαν προτείνει ο Σόρος και ο Μπέιλι.
Όπως καταλαβαίνετε από τον Αύγουστο έχουν ενημερωθεί και οι αργυρώνητοι πράκτορες των Αθηνών. Έκτατε προσέφεραν την «ένσταση» ότι η ονομασία θα είναι μόνο στην διάλεκτο ASNOM-Μπλάζε Κονέσκι, Gornamakedonija, χωρίς αγγλική μετάφραση.
Από τον Αύγουστο πέρασαν 7 μήνες όπου παίζεται θέατρο για να πειστούν οι χαζοί τηλεθεατές ότι γίνονται διαπραγματεύσεις.

2 σχόλια:

Πέτρος είπε...

Να ήταν μόνο το ζήτημα της Μακεδονιας?Αυτή η κυβέρνηση ΣΝΟΦ παίζει θέατρο σε πολλά!! Και "δουλεύει" πολλούς, εντός και εκτός Ελλαδος!! Και αυτό το "δούλεμα" θα αποβεί σε βάρος του ελληνικού λαού!!!

Ανώνυμος είπε...

Μετά το όσκαρ α ανδρικού ρόλου που απονεμήθηκε στον cipra 5 Ιουλίου 2015 η αλήθεια είναι οτι το χω ρίξει στο house of cards και λοιπές ταινίες με εξουσιομανείς ψυχοπαθείς. Νομίζω πως η πραγματικότητα δικαιώνει τις επιλογές και σκέψεις μου

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...