13/2/18

Ο Τσιπρά ο Κοτζιάς και ο Τζώνυ Γουώκερ θα δικαστούν για εθνική αναξιότητα

Ο σ.Τσιπρά, ο σ. Κοτζιάς και ο Τζώνυ Γουώκερ , αλλά και όσοι νέο-Εφιάλτες ψηφίσουν στην Βουλή τον προδοτικό «συμβιβασμό» για την εκχώρηση της «μακεδονικής αυτότητας» στους εγγονούς των Κομιτατζήδων και της ΝΟΦ, θα πρέπει να ξέρουν ότι λίαν προσεχώς θα δικαστούν για εθνική αναξιότητα.

Ο όρος «εθνική αναξιότητα», αφορά στη συμπεριφορά πολίτη μιας χώρας που στρέφεται ενάντια της πατρίδας του, ενάντια της εθνικής αξιοπρέπειας ή την θίγει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο.


Η εθνική αναξιότητα αποτελεί στην Ελλάδα «ιδιότυπο αδίκημα», που προσδιορίστηκε με τη Έκτη και τη Δωδέκατη Συντακτική Πράξη του 1945 και με τον Α.Ν. 5333/1945 και τους νόμους 217, 271, 295 και 332 του 1945 με τους οποίους και προσδιορίζονταν επακριβώς η υπόσταση των εγκλημάτων της εθνικής αναξιότητας.

Ο νόμος προβλέπει ότι τιμωρούνται:

Όσοι κατέχοντες δημόσια θέση έγιναν συνειδητά όργανα του εχθρού ή διευκόλυναν το έργο του.Όσοι έγιναν συνειδητά όργανα του εχθρού προς διάδοση της προπαγάνδας αυτού.Όσοι προέβησαν σε πράξεις βίας κατά Ελλήνων ένεκα δράσης αυτών κατά του εχθρού.Όσοι διετέλεσαν αρχηγοί ή οδηγοί κινήσεων κατά της ακεραιότητας της χώρας.Όσοι δια της οικονομικής τους συνεργασίας με τον εχθρό προκάλεσαν ζημιές στον ελληνικό λαό, , ή αποκόμισαν  οικονομικά οφέλη από τον εχθρό. Οσοι συνεργάσθηκαν με τον εχθρό κατά τρόπο ανάξιο Έλληνος πολίτη και έθιξαν την εθνική αξιοπρέπεια.

1 σχόλιο:

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Γι αυτό βιάζονται για την αναθεώρηση του Συντάγματος, τα καθάρματα... για να μην τους πειράξει κανείς.
Και θα πρόκειται για ένα Σύνταγμα έκτρωμα βάση της Συνθήκης της Λισσαβώνας, όπου ο λαός, δεν θα έχει πλέον κανένα δικαίωμα.
Δενπρέπει να τους το επιτρέψουμε.