25/10/18

Ο Μεγάλος Ύπνος του Κράτους Δικαίου

Κοιμούνται όρθιοι. «Προοδευτικοί», «συμπονετικοί», «φιλάνθρωποι», «οικολόγοι, ποδηλάτες», και «γκέι φρέντλι», μαζί με τους χαπακομένους, τους χασηκλήδες και τους πρεζάκηδες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν κοιμάται κανένας, δημόσιοι υπάλληλοι, φανεροί ή αφανείς και οι υπάλληλου του ευρύτερου δημοσίου τομέα είναι τουλάχιστον 1.500.000, συν 1.000.000 τα υπόλοιπα σιτιζόμενα μέλη της οικογένειας, συν συντάξεις "εθνικής αντιστάσεως", συν, συν, συν, φτάνουμε κοντά στους 7.000.000 ψηφοφόρους, 3.500.000 απέχουν και από αυτούς που ψηφίζουν γύρω στις 300.000 ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, οι υπόλοιποι είναι του τόξου.

Κανείς δεν θέλει να χάσει τις μαϊμού συντάξεις, τη θέση στο δημόσιο με πλαστά πτυχία, το μηνιάτικο που μπαίνει χωρίς να έχουν παρουσιαστεί ποτέ για δουλειά, τις συντάξεις τη Ολυμπιακής που παίρνουν από 40 χρονών, τα επιδόματα, τις λαμογιές που τους αφήνει το τόξο να κάνουν και λοιπά, οπότε προσέχουν και ψηφίζουν 93% τόξο.

Ανώνυμος είπε...

Ο προηγούμενος τα λέει σωστά! Και επομένως οι Ελληνες δεν κοιμούνται ορθιοι αλλά ειναι συμφεροντολογοι!! Και επομενως η Ελλάδα με εναν τέτοιο "λαο" δεν σωζεται εύκολα!! Υστερογραφο: στην "ελληνική" κοσμογεωγραφια ο προηγουμενος ξέχασε να βαλει και τους "αφομοιωμενους" "οπου γης και πατρίς"!!! Και τους λάθρο επίσης!!

Ανώνυμος είπε...

Αναφέρθηκα με οικονομικούς όρους και επί αυτών που έχουν δικαίωμα ψήφου, οπότε περιέχονται μέσα και τα λαθραία και οι "γηγενείς". Εξάλλου τους εκμαρξισμένους αλλά βιολογικά Έλληνες δεν τους θεωρώ Έλληνες.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...