29/1/19

Τα 30 αργύρια των Συρζιπροδοτών θα έχουν επιτόκιο κοντά στο 3,5%

Υπάρχει υπερπροσφορά πληθωρικού χρήματος. Η «Φεντ» στις ΗΠΑ δάνεισε τις Ασφαλιστικές με 0%. 
Οι Πορτογάλοι που χρεοκόπησαν μαζί με την Ψωροκώσταινα τωρα δανείζονται με 0.47% και το εξαετές των «αντι-συστημικών» Ιταλών που τους έβαλε σε τιμωρία η Φρανκφούρτη, έχει επιτόκιο 1,26%. 
Και πανηγυρίζουν οι ρουφιανοπαπαγάλοι του Εφιάλτη Αλιεκσι για το 5ετές ΣΥΡΙΖομόλογο που έχει τεράστια ζήτηση και μάζεψε 10 δισ

Με 3,75% έως 3,87% εχει απόδοση 300% πάνω από τα Ιταλικά. Που θα βρίσκανε καλύτερα τέτοια εποχή οι τσιφούτηδες. Στου Κόκκινου Αλιέκσι. Τα 30 αργύρια των Συρζιπροδοτών θα έχουν επιτόκιο κοντά στο 3,5%

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φεντ-Τραπεζες-Ασφαλιστικες-ΜΚΟ ειναι το ιδιο μαγαζι με διαφορετικο μεν ονομα, αλλα με τον ιδιο "ιδιοκτητη".

Γι αυτο κι απ' οτι βλεπω εχει φαγωθει το σκυλολοϊ της Χιλαρι να φαει τον Τραμπ στις ΗΠΑ, επειδη σκοπευει να τους το παρει το μαγαζι και να το επιστρεψει ΠΑΛΙ στην δικαιοδωσια των Αμερικανων πολιτων. Και τοτε ειναι που δεν θαχουν να εξαγοραζουν ψυχες και συνηδεισεις οι ανα τον Κοσμο τσιφουτ-ιδιοκτητες.
Και πολυ φοβαμαι, ή μαλλον χαιρομαι, που ο Νεοϋορκεζος τους ξερει απ' οξω κι ανακατωτα και προβλεπω οτι με αφορμη τον τοιχο με το Μεξικο, "την βλεπει" να κυρηξει κατασταση εκτακτης αναγκης και να φερει τους γαλοναδες στην Ουασιγκτων να παραλαβουν και εκει θα παρακαλουθησουμε στην ΤουΒουλα το "κυνηγι του τσιφουτ". Για ΟΛΑ τα δεινα που εχουν προκαλεσει, οχι μονο στις ΗΠΑ αλλα και σ' ολον το κοσμο.
Και στην Ελλαδα μας, φυσικα!



Ελιζαμπεθ Σ.