1/1/19

Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση

Ο Συριζοπροοδευτισμός αποτελεί μίασμα, που μολύνει και καθιστά ανήμερο εχθρό της πατρίδας κάθε έναν που έρχεται σε επαφή με αυτόν.
 Ο Συριζοπροοδευτισμός προέρχεται από το εξωτερικό και εμπνέεται και καθοδηγείται απέξω και «άνωθεν». Ηθική του είναι το ψεύδος και η προδοσία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ το 2015 είναι προδότες; Και όσοι ψήφισαν Σημίτη μετά τα Ίμια, τι είναι; Πατριώτες;

Ανώνυμος είπε...

@ Τρί Ιαν 01, 05:36:00 μ.μ.

Εσυ ΠΡΕΠΕΙ και σου ευχομαι να ζησεις ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ μπας και καταλαβεις οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ μεταξυ ρουφιανων "Α" και ρουφιανων "Β"

Ανώνυμος είπε...

παλαιότερο σχόλιο διδακτικό

First we take manhattan then we take berlin
Τι εννοεί ο εβραίος ποιητής Κοέν από τις Ηπα στο τραγουδάκι του?.

Αυτό ακριβώς, πρώτα οι εβραίοι πήραν την οικονομία των Ηπα στα χέρια τους μέσω του τραπεζιτικού τομέα αφού αυτοί έχουν στα χέρια τους το τύπωμα χρήματος το κεντρικών τραπεζών και άρα ορίζουν σε ποιών τα χέρια θα βρίσκονται τα μέσα παραγωγής στον καπιταλισμό και επομένως ο πλούτος, η ισχύ, οι ιδεολογικοί μηχανισμοί των κρατών όπως επιβάλλονται μέσω Μμε, κρατικών σχολείων και φυλακών καταστολής,

ακόμη και στον μαρξισμό πάλι το ίδιο κάνουν οι εβραίοι ιδιοκτήτες αυτής της ιδεολογικής απάτης, ελέγχουν με συγκεντρωτική τώρα βία τα μέσα παραγωγής μέσω σοσιαλιστικών κρατών ιδιοκτησίας τους!.

δηλαδή το αποτέλεσμα είναι ίδιο !

τα μέσα παραγωγής στους εβραίους ελίτ της γης, άρα πλούτος, και ισχή επιβολής με χρήμα, στρατούς και προπαγάνδα, Μμε, σχολείων, στις μάζες.


έπειτα , αφού πήραν τις Ηπα πρό πολλού, το 1945 πήραν και το Βερολίνο δικό τους.


Επομένως πρέπει να γνωρίζουμε, ότι η σημερινή Γερμανία ασφαλώς και δεν ελέγχεται ούτε ορίζεται από τους ίδιους τους Γερμανούς και τον λαό της ως έθνος.


Από το 1945 είναι εβραϊκή κτήση υπό δική τους κατοχή, το πρότζεκτ Ευρωπαϊκές πολιτείες ηνωμένες είναι ενα εβραϊκό πρότζεκτ πολύ πριν το 1945 και οι πράκτορες της cia μετά το 1945 παρουσιάζονται ως μεγάλοι πρωτοπόροι της ευρωπαϊκής ιδέας !.

Η ευρωπαϊκή ιδέα είναι εβραϊκό πρότζεκτ που έθεσε σε εφαρμογή μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο η cia

έτρεξε παράλληλα με την gatt για το διεθνές εμπόριο ,εξελικτικό στάδιο αυτό του πρότζεκτ είναι η πολιτική των εβραίων μέσω του κράτους τους, των Ηπα (jewnited states of america)

που σήμερα προχωρά σε διηπειρωτικές συμφωνίες κοινών αγορών εντός και μεταξύ ηπείρων βλέπε συμφωνίες κοινής αγοράς νοτιανατολικής Ασίας βόρειας Αμερικής, Ηπα –Ε.Ε. κλπ που προωθούν οι εβραίοι με όχημα το κράτος τους στις Ηπα.

και οι πολιτικοί της Γερμανίας είναι ασφαλώς υπηρέτες αυτών των πολιτικών που ορίζουν οι εβραίοι του Μανχάταν στο χρηματοπιστωτικό τομέα.

Πως πρέπει λοιπόν να εξηγηθεί η εισβολή τριτοκοσμικών στην Ευρώπη και εμμονικά μωαμεθανών επιλεγμένων για την θρησκεία τους ειδικά;

ως ένα άλλο πρότζεκτ των εβραίων του Μανχάταν με οικονομικούς στόχους κερδοσκοπίας στα μέσα παραγωγής και φυλετικούς στόχους επιμειξιών και αλλαγής της εθνογραφικής αλλά και βιοφυλετικής σύνθεσης της Ευρωπαϊκής ηπείρου !.

Οι Γερμανοί που το οργανώνουν αυτό με την βοήθεια των τούρκων φυλετικών εξαδέλφων τους, είναι απλώς τα εκτελεστικά πιόνια μέσω του γερμανικού κράτους που ανήκει στο Μανχάταν ως ιδιοκτησία μαζί με τις κεντρικές τράπεζες ...


η δε τουρκία είναι πιόνι των μουσουλμανικών κεφαλαίων από το πετρέλαιο.

Η οικονομία της δημιουργήθηκε από τα μουσουλμανικά κεφάλαια κυρίως της Σαουδικής αραβίας Κατάρ και λιγότερο Η.Α.Ε. εμιράτων.

Αυτοί αποτελούν τον άλλο κρίκο μαζί με τους εβραίους στο πρότζεκτ φυλετική αλλαγή της Ευρώπης με μαζικές μεταναστεύσεις,

αν δείτε αυτά τα κεφάλαια έφτιαξαν μια μεγάλη τουρκική οικονομία και εκτόπισαν το στρατό που ήταν το πρώτο βιολί και τον κεμαλισμό απο το κουμάντο.

Αναδύθηκε μια νέα αστική ισλαμική τάξη ακριβώς από την οικονομία των εισροών σαουδαραβικών και καταριανών επενδύσεων τα 20 προηγούμενα χρόνια.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...