10/1/19

Κανείς δεν άκουγε ούτε την Τσαρλαμπά ούτε και τον Τσιπρέσκου

Η συνέντευξη του Αλιέκσι, στο Κανάλι του Ιβάν δεν συγκίνησε ούτε τους «επαγγελματίες» τηλεθεατές. Στους «πελάτες» της Nielsen, το ποσοστό τηλεθέασης ήταν στο 14,5% για το σύνολο και 11,1% στο «δυναμικό κοινό». Η υψηλότερη τηλεθέαση ήταν το 16,2%. Στις 8 Νοεμβρίου 2018 η Nielsen είχε ανακοινώσει ότι 27,2%, των πελατών της ειχαν παρακολουθήσει τον Αλιέκσι στο δελτίο του Alpha.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η σημερινη "Εστια" γράφει στο πρωτοσελιδο της:"εν ευθετω χρόνο οι εκλογές αν χάσω την δεδηλωμενη", ειπε ο Τσιπρας! Αλλά η τετραετια πέρασε ήδη! Για την πρώτη, την ανύποπτη για τον λα(γ)ο-στιφάδο εκλογικη αναμέτρηση του Ιανουαριου του '15! Διότι απομενουν ακόμα οκτώ μηνες μέχρι την εκλογη της νοθειας του Σεπτέμβρη! Σιγα μην παραιτηθει το παλιόπαιδο του Ηλια! Μεχρι τελευταία στιγμη θα μας δουλευουν ψιλό γαζί!!!

Ανώνυμος είπε...

Και μετα θα αναλαβει βαρδια στο δούλεμα ο Κουλης! Και τα ελληνικά θα καθονται ακόμα στον καναπέ! Και η βρωμο-στοα στρατολογει διαρκως νεους μαλακες και συνεχιζει να συνομωτει!!!

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, έλεγες ειδήσεις μαζί με την Τσαρλαμπά;

Ανώνυμος είπε...

Δεν έλεγε ειδήσεις τότε ο Χατζάρας, έλεγε τα ποιηματάκια που του έγραφε ο Μαρούδας... Στο Δελτίο 11 άρχισε να λέει τις πραγματικές ειδήσεις...

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...