30/1/19

Ένα δυο τρία, χίλια, μπλόκα.

Ο σ. Αλιέκσι που έκλεινε τους δρόμους προσπαθεί να διαλύσει τα αγροτικά μπλόκα με τον εισαγγελέα και διώξεις στα ανταρτοδικεία. Έτσι δουλεύει η αριστερά. 
Μια μέρα μετά το στήσιμο του μπλόκου αγροτών στη Νίκαια Λάρισας, 10 αγρότες της Νίκαιας έλαβαν κλήτευση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών και παραπέμπονται σε δίκη την 1η Μαρτίου, χωρίς απολογία, με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών.
«Συμπεριφέρονται σαν να είναι κυβέρνηση του βουνού», ήταν η αντίδραση του αγροτοσυνδικαλιστή Χρήστου Σιδερόπουλου Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων δήλωσε ότι οι αγρότες, «σέρνονται στο Αγροτοδικείο της Λάρισας».

2 σχόλια:

avdargor είπε...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΜΑΚΡΟΝ..... 70 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΑΝΤΙΔΟΡΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...
ειπατε τιποτα?... που ειναι το 60 % ρε καημενε? χατζαρ? που ειναι ρε οι ελληνες?...χαχαχχχχχχαχ εχει κ αλλο... εχει αδικο ο Τσιπρας?. εχει? τοσοι δεν ηντουσαν ρε στο συλλαλητηριο?... ζειμπεκικο οι ΣΥριζαιοι κλαμα οι υπολοιποι. Δεν ειναι ο λαος μαζι τους ε?... ακομα επιμενεις?....

Ανώνυμος είπε...

Μα πριν αναλάβει την εξουσία είχε κάνει αυτή τη συμφωνία με τον Πακη και τη Στοά:να κάνει ο,τι γουστάρει και ο Πάκης να υπογράφει και να τον στηρίζει μέχρι τέλους!!Μέχρι θανάτου!! Κανονικός μασονικος δεσμός!! Και αυτό φάνηκε και φαίνεται μέχρι σήμερα!! Σκότωσε,έκαψε(βλέπε Μάτι), κατέστρεψε ανθρώπους και περιουσίες, πρόδωσε την Μακεδονία και ο μασόνος της Ηρωδου Αττικού ακόμα τον στηρίζει και υπογράφει!! Λοιπόν,τι να λέμε τώρα; Ο ελληνικός λαός έχει μπλέξει άσχημα!!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...