27/1/19

Αποδοκιμάζουν τον Ρυθμιστή στη Θεσσαλονίκη

Χαμός στην Θεσσαλονίκη από την οργή του μακεδονικού Λαού .Επεισόδια ανάμεσα σε Ματ και διαδηλωτές γύρω από το μέγαρο μουσικής.Εγινε και χρήση χημικών. Οι Πατριώτες αποδοκιμάζουν τον Προκόπη. «Προδότη – βγάλε το εθνόσημο»!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με αφορμή το... "ολοκαύτωμα" ο κ. Παυλόπουλος είπε στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, ότι "πάλι τούς βλέπουμε μπροστά μας, όλες αυτές τις ακροδεξιες και λαικιστικες δυνάμεις που απειλούν να διαλύσουν την ευρωπη !! Μας εκπλήσσει ο κ. Παυλόπουλος!! Αυτός, ένας επιφανής τέκτων, δεν μπορεί να χαλιναγωγησει και να συγκρατήσει τον (δήθεν) θυμό του και τα άσχημα(αδικαιολογητα) αισθήματα του για ανθρώπους που έχουν διαφορετική άποψη από εκείνον; Μα τι τούς διδάσκουν επιτέλους στη Στοά; Τι θα πει "πάλι τούς βλέπουμε μπροστά μας"; Μισείτε τους ανθρώπους κ. Παυλόπουλε;

Ανώνυμος είπε...

Από το 2010 λέω ότι οι μπάτσοι δεν είναι παιδιά του λαού και είναι οι πρώτοι που πρέπει να περάσουν από προγραφές μιας και δεν χρειάζεται περαιτέρω έρευνα για το αν είναι προδότες, φτάνει που υπερασπίζονται τις κατοχικές κυβερνήσεις. Τώρα τί ακριβώς προσπαθούν να πετύχουν υπερασπιζόμενοι τους προδότες όταν πάει να τους ρίξει γιαούρτι ο κόσμος;;;;;; Δεν τους φτάνει ότι έχουν εξασφαλισμένη την θανατική ποινή;;;;;;; θα μπορούσαν να αποφύγουν την μοίρα τους αν βοηθούσαν τον κόσμο να πάει πιο κοντά στο Πάκι και να τον χαιρετήσει.

soulis είπε...

"πάλι τούς βλέπουμε μπροστά μας";
Κι εμεις που βλεπουμε καθε λιγο και λιγακι αυτη την μουτσουνα του μπροστα μας μας ρωτησε πως αντεχουμε.
Πλακα πλακα ρε παιδια παιζει να εχουμε τον πιο ασχημο Προεδρο Δημοκρατιας στον πλανητη Γη να μην πω και στον Γαλαξια.
Περα απο την αηδια που μου προκαλει αυτο το αθλιο ανθρωπακι της πλακας με τα οσα λεει και κανει την πολιτικη του διαδρομη κλπ προσωπικα μου γυριζουν τα αντερα που λενε καθε φορα που αντικρυζω αυτη την απαiσια ανθυγιεινη και ιδιαζοντως απεχθη φυσιογνωμια.

Privo di Senso είπε...

https://youtu.be/lnYUbkVWglc

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...