25/1/19

Ο Κουφός Πάκυς , η Φωνή του Λαού και η Οργή του Θεού

Του Σπύρου Χατζάρα

Ο Ρυθμιστής του Πολιτεύματος,  είναι προφανώς και Κουφός και Τυφλός.

 Το «Κράτος Δικαίου» στις Βρυξέλλες ακούει τις φωνές των Φίλων του Χουάν από χιλιάδες μίλια μακριά, αλλά ο Πάκυς , δεν ακούει τις φωνές εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που φώναζαν δίπλα από το προεδρικό ,  «Προδότη Τσίπρα Κομιτατζή». 

Ο Ρυθμιστής του Πολιτεύματος δεν βλέπει κάν τηλεόραση για να πληροφορηθεί από τα «σκηνοθετημένα» δελτία ειδήσεων ότι και οι συστημικές δημοσκοπικές εταιρείες που συνερίζονται με την Βασιλίσσης Σοφίας 91 διαπιστώνουν το σαφές και ξεκάθαρο «Όχι» στην προδοτική συμφωνία του Αλιέκσι με τον σύντροφο Ζόραν.

 Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της «MRB» στις ηλικίες από 17 έως 24 ετών απάντησε «όχι» στη Κόκκινη Συμφωνία του Αλιέκσι με τους Μακεδόνες του Ζάεφ απάντησε το 67% και μόλις το 9% συμφωνεί. Στους άνω των 65 αρνητικά απάντησε το 76%. Στις ηλικίες από 25 έως 34 το 68%, το 67% στους 35- 44 ετών και το 79% στους 46 - 64 ετών. 

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της «Marc», «Όχι» στην Συμφωνία των Ψαράδων λέει το 65,7%, ενώ το 69,5% την κρίνουν συνολικά αρνητικά και το 67,4% θέλει εκλογές. 

Το καλύτερο αποτέλεσμα για τον Ανθύπατο και τη Βασιλίσσης Σοφίας το πέτυχε η δημοσκόπηση της «Pulse» που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αλαφουζόλ . Κακή θεωρεί τη Συμφωνία του Αλιέκσι το 62%. Καλή το 27%. 

Ο Ρυθμιστής του Πολιτεύματος, είναι αρμόδιος να διαπιστώσει την δυσαρμονία της βούλησης του λαού με την θέληση των βουλευτών που για το δικό τους συμφέρον στηρίζουν τον Κομιτατζή Αλιέκσι και την Συμφωνία του. 

Το 27%, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αμερικανός πρέσβης,  δεν μπορούν να επιβάλουν την θέληση τους στο 62-69%.

 Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και  θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. 
Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, που δεν θέλει την Προδοτική Συμφωνία υπάρχουν υπέρ του λαού και του Έθνους και ασκούνται η μεν νομοθετική λειτουργία από τη Βουλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η εκτελεστική λειτουργία από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση. 

Οι «εξουσίες» που πηγάζουν από το λαό δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε βάρος του λαού και του Εθνους.

 Ο Ρυθμιστής του Πολιτεύματος , δεσμεύεται από το άρθρο 120 του Συντάγματος.

 Ο Κομιτατζής Αλιέκσι και οι βουλευτές του έχουν καταφανέστατα σφετεριστεί την εξουσία που τους δόθηκε. Ο Ρυθμιστής του Πολιτεύματος έχει υποχρέωση όπως και όλοι οι Έλληνες πολίτες να αντιστέκεται με κάθε μέσο στο σφετερισμό, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή. Η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση του Ρυθμιστή του Πολιτεύματος  κ. Παυλόπουλο.

 Οι 151+2 που θα ψηφίσουν την προδοτική συμφωνία πρέπει να γνωρίζουν ότι 
ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται , μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία. 

Δηλαδή αμέσως μετά τις επόμενες εκλογές.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν ανήκε σε στοές το Πάκι θα διάλεγε να μείνει στην ιστορία και να μην υπογράψει την συμφωνία.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΤΑΤΕ ΣΠΥΡΟ,ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΜR ALEXIS ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ,ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΤΟΤΕ ΤΙ?ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ..???ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ!ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ!!!ΟΠΩΣ ΤΟ 2011..

Ανώνυμος είπε...

Παλιοζωη, ψεύτη ντουνιά και παλιομασονια !!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, το 1984, όταν ο Αντρέ με τα βαμμένα ψηφοδέλτια άλλαζε το σύνταγμα του ΄75, πολύ λίγοι ήταν αυτοί που αντέδρασαν (μεταξύ αυτών και ο φίλος σου Μίκης που το μνημονεύει και ακόμη). Και τους κρεμάσατε κουδούνια. Μετά ήρθε ο Σιμήτης και η πρωθυπουργική δικτατορία. Αυτό ζούμε και σήμερα. Έχεις 151· κάνεις ό,τι θέλεις.
Περιμένουμε μια συγγνώμη από τον πασοκισμό του τότε. Φιλικά.

Ανώνυμος είπε...

Άμα ο Πάκης δεν ανήκε σε μασονική Στοά, απλά δεν θα γινόταν ποτέ πρόεδρος...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστό το σχόλιο του προηγούμενου! Και παραφραζοντας ένα δικό μας προηγούμενο σχόλιο θα επαναλάβουμε:παλιοζωη, ψεύτη ντουνιά και πασοκοκοινωνια!!!

Ανώνυμος είπε...

Παλιοζωη,ψεύτη ντουνιά, πασοκομασονια!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...