1/6/20

Τον Νοέμβριο του 2020 θα ξεκινήσει η Μεγάλη Αλλαγή και εδώ σε ΕΜΑΣ.

Για λόγους που αφορούν τα «Κεντρικά» και την προσπάθεια του Τραμπ να νικήσει την συνομωσία για την Ανατροπή του, με το «ρωσικό δάκτυλο¨, το «ελληνικό παρακράτος» έλαβε πίστωση χρόνου. Αντί Αλλαγή σε 18-24 μήνες, πέρασε ολόκληρα η τετραετία. 
Στις 8 Νοεμβρίου 1960, στα Κεντρικά νίκησε ο Κένεντυ. Στις 3 Νοεμβρίου 1963, η Ένωση Κέντρου πήρε 42,4% και ανέτρεψε την ΕΡΕ. ΑΛΛΑΓΗ. 
Στις 3 Νοεμβρίου 1964 μπήκε στον Λευκό Οίκο η εποχή Τζόνσον. Και το 1965 ανατράπηκε ο Παπανδρέου και το 1967, ανατράπηκε ο Κοινοβουλευτισμός, συμφωνα με το «δόγμα Τζόνσον», «Γαμώ τη Δημοκρατία σας». 
Τον Ιούνιο του 1972 το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ξεκίνησε την επιχείρηση ανατροπής του Νίξον. Δυο χρόνια μετά, ΑΛΛΑΓΗ στο ΨΩΡΟΕΛΑΔΙΣΤΑΝ. 
Το 1980 η Αμερικανική Εξουσία δεν ασχολήθηκε με την Ελλάδα, λόγω των δικών της προτεραιοτήτων. Αλλά, ασχολήθηκε το 1984 και προσπάθησε να ανεβάσει στην εξουσία τον ΜΗΣΤΟΤΑΚΗ αλλά απέτυχε στις 2 Ιουνίου 1985. Ηταν η μοναδική περίπτωση αμερικανικής αποτυχίας. 
Τα κατέφερε όμως ο Μπους που εκλέχτηκε το 1988 και μας έφερε το «Σκάνδαλο Κοσκωτά», το «βρώμικο 89» και την κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1990. 
Στις 3 Νοεμβρίου 1992 κέρδισε ο Κλίντον και τον Σεπτέμβριο του 1993 έπεσε ο Μητσοτάκης και έγιναν εκλογές που επανέφεραν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. 
Το 2000 επανήλθε ο Τζωρτζ Μπούς και στην Αθήνα η πολιτική αλλαγή ήρθε με καθυστέρηση τα 2004. 
Η άνοδος του Ομπαμια το 2008 δεν επέτρεψε στον Καραμανλή να ολοκληρώσει την «επταετία του» και είχαμε ΑΛΛΑΓΗ με το πιστό παιδί της Μάργκαρετ. 

Η Μεγάλη Αλλαγή στις ΗΠΑ το 2016 δεν είχε κανέναν αντίκτυπο ΨΩΡΟΕΛΑΔΙΣΤΑΝ. 

Λογικό είναι να περιμένουμε την Μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ μέσα σε 18-24 μήνες. 
Το ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ έχει ποντάρει τα ρέστα του σε λάθος αμερικανικό άλογο. Το ΣΟΡΟΣ-ΑΝΤΙΦΑ-ΠΑΙΑΤ μετά το Νοέμβριο μπορεί να κάνει διακοπές στο «Γκουνάναμο», μαζί με την Πράσινη Ανάπτυξη και τη Γκρέτα.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι τραγικός με τις ερμηνείες σου όπου πάντα ο καλός της υπόθεσης είναι κάποιος Παπανδρέου και ο Κοινοβουλευτισμός.

Αλλά για να δούμε κάτι άλλο, αυτήν την στιγμή κάθε λογικός άνθρωπος θέλει να δει την διάλυση των ΗΠΑ και των γενοκτόνων πολιτικών τους σε Ελλάδα και Μεσόγειο γενικότερα. Αυτό σημαίνει ότι και εμείς με την σειρά μας πρέπει να στηρίξουμε τα συμφέροντά μας και όχι συναισθηματισμούς, δηλαδή να στηρίξουμε τους επαναστάτες και κάθε απόπειρα για απόσχιση του Νότου και της Καλιφόρνιας που στην συνέχεια για δημιουργήσει κατακερματισμό ανάμεσα στα Midwest και την Ανατολική Ακτή.

Αντίστοιχα υποστηρίζουμε τις δεξιές οργανώσεις στο εσωτερικό και την απελευθέρωση αλύτρωτων πατρίδων.

Αλλά για τον αμετανόητο Πασόκο Σπύρο Χατζάρα πρέπει να στηρίξουμε τον Τραμπ μην τυχόν και διαλυθούν οι αγαπημένες μας ΗΠΑ μιας και πιστεύουμε ότι ο πορτοκαλί ραββίνος είναι κατά της Νέας Τάξης και παρότι υποστηρίζει τους Τούρκους στην Μεσόγειο εμάς δεν μας νοιάζει διότι είμαστε "πατριώτες".

Για κλάματα είσαι Σπύρο, γι'αυτό έκανες τόσες δεκαετίες να καταλάβεις ότι το Πορδοτεχνείο δεν ήταν "επανάσταση" όταν όλοι πατριώτες φωνάζανε ότι ήταν τα παιδιά της Mossad.

Ανώνυμος είπε...

θα τα καταφερει μεχρι τον Νοεμβριο; ! το πανηγυρι δεν εκτονωνεται..
οβερ.

Ανώνυμος είπε...

Η μεγάλη αλλαγή στίς ΗΠΑ το 2016, δέν είχε κανένα αντίκτυπο στό
τουρκαλβανοελλαδιστάν.....
ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Τόν Νοέμβριο τού 4020 θά ξεκινήσει η Μεγάλη Αλλαγή.....

Ανώνυμος είπε...

Πριν τις Αμερικανικές εκλογές υπήρχαν δεκάδες δηλώσεις της Ντόρας πόσο καλή φίλη της είναι και πόσο ήταν βέβαιη για την επικείμενη νίκη της !
Όπως και και η άλλη που έδωσε εκατομμύρια ενίσχυση και πήγε και στο ίδρυμα την ντραγκκουίν που παριστάνει τον Αντρέα.

https://www.madata.gr/amp/epikairotita/politics/31955-h-chilary-kalosorise-thn-filh-ntora-sthn-oyasigkton.html

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι κάνει λάθος ο Ιφικράτης Αμυράς (με την άποψη του οποίου ταυτίζεσαι).
Η πτώση του Αμέρικα θα σημάνει την έναρξη της κινεζικής παγκόσμιας ηγεμονίας οδηγώντας την υφήλιο σε καθεστώς που εύχομαι να μη γνωρίσουμε ποτέ. Ήδη η Σιών έχει φροντίσει για την μετάβαση της προς Σίνα.
Εύχομαι λοιπόν να αντέξει ο Τραμπ και ελπίζω στην σύντομη αλλαγή πρέσβη.


ΥΓ Προτιμώ τους χριστιανούς από τους δωδεκαθεϊστές γιατί πιστεύω ότι, ακόμα και να μη το θέλουν ο ρόλος των «β» είναι υπονομευτικός προς την ενότητα του Έθνους.

Ανώνυμος είπε...

Ναι εντάξει, αυτά περί Κίνας να τα πεις στον Κούλη Χρυσό, οι Κινέζοι είναι κράτος εν κράτει στην Γραικία, όταν πήγαν οι έμποροι να παραπονεθούν για τα κινέζικα καταστήματα το υπουργείο τους είπε οτι δεν ξέρει κάτι και μετά πήγαν στο κινεζικό προξενείο(!!!!) και τους είπε ότι έχει κάνει πολλές επενδύσεις η Κόσκο οπότε το όφελος είναι μεγάλο.

Αν δεν καταλυθεί το γρηγορότερο η δημοκρατία και ο κοινοβουλευτισμός στην Γραικία στο τέλος δεν θα μείνει ούτε το όνομα "Ελλάδα" για τυπικούς λόγους.

Fuck your democracy, fuck your constitution

Ανώνυμος είπε...

Δυνατή η ανάλυση του Χατζάρα. Έτσι ακριβώς είναι.