24/6/20

Η 24η Ιουνίου στην Ιστορία

972 . Ο ιδρυτής της δυναστείας των Πιάστ Μιέσκο Α' της Πολωνίας, με 4000 άνδρες νίκησε στην μάχη του ποταμού Όντερ που έγινε κοντά στην Τσεντίνια, τον Μαρκήσιο της Σαξονίας ¨Οντο. Με τη μάχη αυτή οι Πολωνοί και ο Μιέσκο μπήκαν στην ιστορία.


1059. Υπογράφηκε το καταστρεπτικό για του Ορθοδόξους της Σικελίας και της Κάτω Ιταλίας Κονκορδάτο του Μέλφι ανάμεσα στον Πάπα Νικόλαο Β και τους τυχοδιώκτες Νορμανδούς. Τον Πονηρό Ροβέρτο Ντ΄Ωτεβίλλ μαζί με το αδελφό του Ρογήρο. Οι τυχοδιώκτες Νορμανδοί έδωσαν όρκο πίστεως στον Πάπα και υποσχέθηκαν να υποτάξουν τη Μεγάλη Ελλάδα. Ο Ροβέρτος Γυισκάρδος διορίστηκε από τον Πάπα Δούκας της Καλαβρίας και προχώρησε στην εκκλησιαστική αναδιοργάνωση των κτήσεών του τοποθετώντας Φράγκους επισκόπους, αλλά στην Καλαβρία ο εκλατινισμός, υπήρξε βίαιος, και διήρκεσε επί πολύ, γιατί η αντίσταση των Ορθοδόξων ήταν σθεναρή.  


1185. Οι Νορμανδοί της Σικελίας υπό τους κόμητες Ριχάρδο και Βαλδουΐνο, κατέλαβαν το Δυρράχιο.

 1295. Υπογράφηκε στην θερινή κατοικία του Πάπα στο Ανάνι η Συμφωνία ανάμεσα στον Ιάκωβο Β' της Αραγονίας, τον Φίλιππο Δ΄ της Γαλλίας, και τον Κάρολο Β΄ της Νάπολης για την οποία μεσολάβησε ο Πάπας Βονιφάτιος Η΄.
 Με τη Συνθήκη που τακτοποίησε την κατάσταση στην Νότια Ιταλία και τη Δυτική Μεσόγειο ο Ιάκωβος παραχώρησε οριστικά στους Ανζού τη Σικελία. 

1314. Η καταστροφή  του Στρατού του Εδουάρδος Β' στη η Μάχη του Μπάνοκμπερν, νότια του Στέρλινγκ κατά τον πρώτο Σκωτσέζικο Πόλεμο. Στο πεδίο της μάχης έμειναν  σχεδόν δέκα χιλιάδες νεκροί. Λιγότεροι από χίλιοι ήταν Σκωτσέζοι, οι υπόλοιποι Άγγλοι . Ο Άγγλος βασιλιάς Εδουάρδος Β' μετά βίας σώθηκε  από μερικούς πιστούς ιππότες, που μεταφέρθηκαν στο Κάστρο Ντάνμπαρ και από εκεί, με πλοίο, στο Λονδίνο.

1340. Η Ναυμαχία του Σλόιζ κατά τον εκατονταετή Πόλεμο. Ο γαλλικός στόλος καταστρέφεται σχεδόν ολοσχερώς από τον αγγλικό στόλο που διοικούσε αυτοπροσώπως ο βασιλιάς Εδουάρδος Γ΄ της Αγγλίας. 

1380. Κατά τον Πόλεμο Γένοβας-Βενετίας ανακατάληψη της Κιότζια από τους Γενουάτες. 

1405.Δόθηκε ο  Όρκος υποταγής  της Βερόνας στη Γαληνότατη Δημοκρατία της Βενετίας
 1419. Η Δημοκρατία του Ντουμπρόβνικ αγόρασε από τη Βοσνία το ανατολικό τμήμα της κοιλάδας της Κόναυλε. 


1509 . Ο Ερρίκος Η' Τυδώρ και η Αικατερίνη της Αραγoνίας στέφτηκαν βασιλιάς και βασίλισσα της Αγγλίας.
1535. Κατά την εξέγερση των Αγροτών ο Στρατός του επισκόπου Φραντς φον Βάλντεκ , ανακατέλαβε μετά από πολιορκία την πόλη Μύνστερ στην Βεστφαλία που την κατείχαν οι Αναβαπτιστές που την έλεγαν Νέα Ιερουσαλήμ και ξεκίνησε με μια ανελέητη σφαγή στην πόλη. Εκτελέστηκε και ο ηγέτης τους Ιώαννης από το Λέυντεν.






1547. Άρχισε η μεγάλη πυρκαγιά της Μόσχας

1667. Ενώ ο γαλλικός στρατός είχε εισβάλει στην Ολλανδία, ο ολλανδικός στόλος  υπό τον ναύαρχο  Μισιέλ ντε Ρούιτερ με καταδρομική επιχείρηση  εισέβαλε μέσω του Τάμεση, στον παραπόταμο Μεντγουέι, και έκαψε τα προσορμισμένα αγγλικά πολεμικά του συμμάχου των Γάλλων Καρόλου .
 Ήταν και παραμένει η μεγαλύτερη καταστροφή του αγγλικού στόλου. 
1672. Στο πλαίσιο του Ολλανδικού Πολέμου, οι Ολλανδοί άνοιξαν φράγματα πλημμυρίζοντας την ύπαιθρο του Άμστερνταμ για να αποτρέψουν την προέλαση των Γάλλων
1711. Ο Τσάρος Πέτρος Α', ο της Ρωσίας, μαζί με την Αυτοκράτειρα και ολόκληρη την Αυλή έφτασε  στο Ιάσιο, και συναντήθηκε με τον σύμμαχό του Ντιμίτρι Καντεμίρ.

1717. Ιδρύθηκε στο Λονδίνο η Μεγάλη Στοά Λονδίνου-Γουεστμίνστερ, η Μητέρα του Κακού .Σήμερα Ηνωμένη Μεγάλη Στοά της Αγγλίας. 

1765 . Οι Τούρκοι αποκεφάλισαν στην Κωνσταντινούπολη τον 20ετή νεομάρτυρα Παναγιώτη από το Δελβινάκι της Ηπείρου. 

1793. Στη Γαλλία, υιοθετήθηκε το πρώτο «δημοκρατικό σύνταγμα», που ουδέποτε εφαρμόστηκε. 

1798 . Στις 13/24 Ιουνίου δολοφονήθηκε στην φυλακή του Πύργου Νεμπόισα στο Βελιγράδι.ο Ρήγας και οι σύντροφοί του Ευστράτιος Αργέντης, ετών 31 έμπορος της Βιέννης από τη Χίο, Δημήτριος Νικολίδης, ετών 32 από την Ήπειρο Ιατρός, Αντώνιος Κορωνιός, ετών 27, έμπορος και λόγιος από την Χίο, Ιωάννης Καρατζάς, ετών 31 από την Λευκωσία της Κύπρου, Θεοχάρης Τουρούντζιας, ετών 22, έμπορος από τα Σιάτιστα, Ιωάννης Εμμανουήλ, ετών 24 φοιτητής της Ιατρικής και ο αδελφός του Παναγιώτης, ετών 22 από την Καστοριά. 

1812. Η μεγάλη Στρατιά του Ναπολέοντα Βοναπάρτη (611.000 άνδρες ) διέσχισε τον ποταμό Νιέμαν και έτσι άρχισε η εισβολή στη Ρωσίας. 

1821. Έγινε η μάχη του Καραμπομπό που σήμανε την ανεξαρτησία της Βενεζουέλας από την Ισπανία. Ο Σιμόν Μολιβάρ με 8.000 μαχητές νίκησε 4.000 Ισπανούς. Οι αγγλικές τράπεζες δάνειζαν ήδη τους Επαναστάτες. 

1825. Ήττα των Ελλήνων από τις δυνάμεις του  Ιμπραήμ στα Τρίκορφα Αρκαδίας. Τουλάχιστον 200 Έλληνες σκοτώθηκαν.



1827. Στις 24 Ιουνίου/6 Ιουλίου  800 Έλληνες υπό τον  Νικόλαος Πετιμεζά και τον  Φωτάκο μαζί με τους Καλόγερους της Μονής του  Μεγάλου  Σπήλαιου, μετα από ολοήμερο αγώνα απέκρουσαν την επίθεση 4000 Αιγυπτίων με του οποίους συνέπραττε δύναμη «προσκυνημένων»  του Νενέκου.



1839. Τα Αιγυπτιακά στρατεύματα του Μεχμέτ Αλί Πασά, (30.000-40000) υπό την διοίκηση του Ιμπραήμ, νίκησαν τον οθωμανικό στρατό του Σουλτάνου Μαχμούτ Β,(46.000-80.000) που διοικούσε ο Χαζέζ Οσμάν Πασάς, με συμβουλο τον φον Μόλτκε, στην μάχη του ποταμού Νεζίμπ στη νοτιοανατολική Τουρκία. Οι απώλειες των Τούρκων χαρακτηρίστηκαν «πολύ βαριές». Ο Ιμπραήμ είχε 4000 νεκρούς και τραυματίες.
1859. Κατά τον δεύτερο πόλεμο για την Ιταλική Ανεξαρτησία οι Γάλλοι του αυτοκράτορα Ναπολέοντα Γ ' και ο στρατός του Βασιλείου της Σαρδηνίας νίκησαν τους Αυστριακούς στην πολύνεκρη μάχη του Σολφερίνο στη Λομβαρδία. Πολέμησαν 118.600 Γάλλοι και Ιταλοί απέναντι σε 133.250 της Αυστροουγγαρίας. Οι Γαλλοι-Ιταλοί είχαν 15.000 νεκρούς και τραυματίες και 2.000 αγνοούμενους εώ οι Αυστριακοί 14.000 νεκρούς και περίπου 8.000 αγνοούμενους. 

1866. κατά τον πόλεμο των επτά εβδομάδων έγινε η μάχη της Κουστότσα, 
κατά την οποία οι 84.000 Ιταλοί που διοικούσε ο Αλφόνσο Λα Μάρμορα δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν τους Αυστριακούς , και να απελευθερώσουν το Βένετο.

 1894. Στη Λυών μαχαιρώθηκε από τον Ιταλό αναρχικό Τζερόνιμο Καζέριο ο πρόεδρος της Γαλλίας Σαντί Καρνό. 



1912.Αφόρητος καύσωνας στην Αθήνα.


1913. Η Ελλάδα και η Σερβία κατήγγειλαν τη συμμαχία με τη Βουλγαρία.


1914.  Στις 8 π.μ. η φάλαγγα Εθελοντών του καπετάν Παύλου Γύπαρη απελευθέρωσε  την Μοσχόπολη και αφόπλισε τον τουρκαλβανικό πληθυσμό.

1916. Άρχισε η μάχη στο Μέτωπο του ποταμού Σομ με τον βομβαρδισμό των γερμανικών θέσεων από 1437 πυροβόλα. 


1918 .  Ο  ιταλικός στρατός πέτυχε  αποφασιστική νίκη εναντίον των Αυστρο-Ούγγρων στη δεύτερη μάχη του Πιάβε. Το γιγάντιο κανόνι των Γερμανών η Χοντρή Μπέρθα, άρχισε να βομβαρδίζει το Παρίσι.

1922. Δολοφονήθηκε στο Βερολίνο ο Αθέατος Εβραίος Βάλτερ Ράτεναου που ήταν υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας.

1925. Τη νύχτα της 24ης  Ιουνίου εκδηλώθηκε το «κυοφορούμενο», αλλά και έντονα «διαφημιζόμενο» κίνημα του Στρατηγού Θεόδωρου  Πάγκαλου. Η εκδήλωση του κινήματος επισπεύσθηκε μετά τις  έντονες φήμες της προηγούμενης  ότι ο Υπουργός Στρατιωτικών Κ. Γόντικας αποφάσισε να διατάξει την «προληπτική» σύλληψη του Πάγκαλου. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος ξεκίνησε από το Σύνταγμα Μηχανικού του Ρουφ, με αρχηγό του επιτελείου  τον Αντισυνταγματάρχη Ντερτιλή, ο οποίος δραπέτευσε από τις φυλακές όπου κρατούνταν μετά το «κίνημα» που αποπειράθηκε να πραγματοποιήσει με τον Αντιστράτηγο Χ. Λούφα. Το κίνημα Παγκάλου υποστήριξαν ο στρατηγός Τσερούλης του Γ' Σώματος  Στρατού και ο ναύαρχος Αλέξανδρος  Χατζηκυριάκο, ο οποίος με τη βοήθεια μυημένων αξιωματικών κατέλαβε αρχικά το «Γ. Αβέρωφ» και στη συνέχεια τον υπόλοιπο στόλο.
Ο Χατζηκυριάκος με μήνυμά του γνωστοποίησε στους ανύποπτους «αρμόδιους» ότι: «ο Στόλος ταύτην την νύκταν εκήρυξεν έκπτωτον την κυβέρνησιν και καθιστά υπευθύνους τον Πρόεδρον της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργόν διά πάσαν τυχόν χύσιν αδελφικού αίματος». Παρόμοια τηλεφωνική προειδοποίηση έλαβε ο Υπουργός Στρατιωτικών από το Στρατηγό Τσερούλη.

1927.  Στη Ρουμανία ιδρύθηκε η Λεγεώνα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, επίσης γνωστή ως «Σιδηρά Φρουρά». 

1941.Κατα την επιχείρηση Μπαρμπαρόσα οι Γερμανοί κατέλαβαν το Μπρεστ-Λιτόφσκ, το Βίλνιους και το Κάουνας. Τα Ιταλικά στρατεύματα κατοχής εισήλθαν  στην Αθήνα.

1945 . Στη Μόσχα έγινε η μεγάλη Παρέλαση της νίκης . Βρετανικά βομβαρδιστικά κατέστρεψαν τη «Γέφυρα του ποταμού Κβάι» στα σύνορα Βιρμανίας – Ταϊλάνδης που χτίστηκε με καταναγκαστική εργασία Άγγλων αιχμαλώτων.


 1946. Στη Γαλλία μετά τις εκλογές για την συντακτική συνέλευση στις οποίες εκλέχτηκαν  216 χριστιανοδημοκράτες βουλευτές, 153 σοσιαλιστές και 76
ο χριστιανοδημοκράτης Ζωρζ Μπιντώ ανέλαβε πρωθυπουργός.



1948. Οι Σοβιετικοί με το πρόσχημα της νομισματικής μεταρρύθμισης με την οποία οι Δυτικοί Σύμμαχοι αποφάσισαν να εισάγουν ένα ενιαίο νόμισμα στις τρεις δυτικές ζώνες κατοχής του Βερολίνου αποφάσισε τον πλήρη αποκλεισμό του Δυτικού Βερολίνου. Οι επικοινωνίες με το δυτικό Βερολίνο, διακόπηκαν εντελώς. Από τις 26 Ιουνίου 1948, μια αμερικανική «αερογέφυρα» άρχισε να λειτουργεί για τον εφοδιασμό της πόλης μέχρι την άρση του αποκλεισμού στις 11 Μαΐου 1949.
1949. Πέθανε συνεπεία καρδιακής προσβολής στις 4:20 απόγευμα  στο σπίτι του στην Κηφισιά σε ηλικία 89 ετών   ο Θεμιστοκλής Σοφούλης. Πρόεδρος της Βουλής και έξι φορές πρωθυπουργός. Είχε γεννηθεί το 1860 στο, υπόδουλο στους Τούρκους, Πάνω Βαθύ της Σάμου 
1955.Στην Κύπρο οι αγγλικές δυνάμεις κατοχής άρχισαν τις ολονύχτιες στρατιωτικές και αστυνομικές περιπολίες  σε όλες τις πόλεις.

1960. Διάλυση της Βαλκανικής Συμμαχίας του 1954, στην οποία συμμετείχαν η Ελλάδα, η Γιουγκοσλαβία και η Τουρκία.
1963. Η Ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη διέταξε την κατεδάφιση της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού που εξακολουθεί να υφίσταται και σήμερα στο Πεδίο του Άρεως. 
1964. Ο Γεώργιος Παπανδρέου στην Ουάσινγκτον παρά τις επίμονες πιέσεις των Αμερικανών αρνήθηκε να έχει απ' ευθείας συνάντηση με τον Ισμέτ Ινονού για να συζητήσουν το Κυπριακό. 

1967. Στην Βολιβία ο Στρατός διέλυσε την απεργία στα ορυχεία κασσίτερου και σκότωσε 20 εργάτες.



1983. Ο Άσσαντ έδιωξε τον Γιασέρ Αραφάτ  από τη Δαμασκό. 

1985. Ο Φραντζέσκο Κοσσίγκα  εκλέχτηκε  όγδοος Πρόεδρος της Ιταλίας αφού έλαβε 752 από τους  977 ψήφους. 


1991. Το ρουμανικό κοινοβούλιο κήρυξε άκυρο το Σύμφωνο Ρίμπεντροπ - Μολότοφ 


1994. Στο Αχίλλειο της Κέρκυρας υπό την προεδρία του Αντρέα, άρχισε η Σύνοδος Κορυφής των 12 της ΕΕ στην οποία υπογράφηκε η ένταξη της Αυστρίας, της Φιλανδίας, της Σουηδίας και της Νορβηγίας (ο λαός της οποίας όμως απέρριψε την ένταξη στο σχετικό δημοψήφισμα). 

1995.Υπογράφηκε στη Θεσσαλονίκη από τους γενικούς διευθυντές και εκπροσώπους επτά βαλκανικών ειδησεογραφικών πρακτορείων το καταστατικό ίδρυσης της Ένωσης Βαλκανικών Πρακτορείων Ειδήσεων.


2002. Πρόεδρος της Αλβανίας εκλέχτηκε  από το Κοινοβούλιο ο πρώην Υφυπουργός Άμυνας Αλφρέντ Μοϊσίου, 73 ετών, με 97 υπέρ και 20 ψήφους κατά, στον οποίο  συμφώνησαν οι Νάνο και Μπερίσα.

2003.Πρώτη επίσκεψη Ρώσου ηγέτη Βλαντίμιρ  Πούτιν στη Βρετανία.

2005. Ο Δήμαρχος Τεχεράνης Μαχμούτ Αχμαντινετζάντ συγκεντρώνοντας το 61% των ψήφων εκλέχτηκε Πρόεδρος της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, επικρατώντας  επί του  μετριοπαθούς Χασεμί Ραφσατζανί.

 2007.Στο Ηνωμένο Βασίλειο ο Γκόρντον Μπράουν διαδέχτηκε τον Τόνυ Μπλαιρ, ως πρωθυπουργός και ηγέτης του Εργατικού κόμματος.

 2008 .Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδίκασε την Τουρκία για τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού τον Αύγουστο του 1996 στη νεκρή ζώνη, κοντά στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. 
Το Δικαστήριο επιδίκασε 80.000 ευρώ ως αποζημίωση στη χήρα του Ισαάκ και 35.000 στον πατέρα του Σολωμού. Επίσης, η Τουρκία πλήρωσε 12.000 ευρώ για δικαστικά έξοδα. .
2016. Ο Βρετανός πρωθυπουργός Δαβίδ Κάμερον παραιτήθηκε μετά  το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για την έξοδο από την  Ευρωπαϊκή Ένωση.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΕΙΒΟΛΕΩΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΕΙ ΕΝΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝΕΙ ΣΟΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΤΑΧΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΛΩΣ , ΛΕΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΘΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΖΙΡΙΤΖΑΤΖΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!


0. 15-30 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΚΑΤΩΘΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΙΔΙΩΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 6 ΠΡΩΙΝΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15-30 ΜΕΡΕΣ

Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΜΕ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΤΕ ΝΟΜΩΝ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ

ΚΑΘΙΣΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΝΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΓΟΝΕΟΚΤΟΝΟΣ.

ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙΑ ΚΙΑ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΘΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.



ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΩΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

ΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΑΠΛΩΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΙΜΟ ΔΙΚΑΙΟ
ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΣΕΝΑ!

ΟΣΕ ΧΩΡΕΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Π.Χ ΑΠΟ ΤΗΝ 6 ΠΡΩΙΝΗ ΤΗΣ 20ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2020


1.ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΦΥΛΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ, ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΜΟΝΟΣ Η ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ ΕΙΣΒΟΛΕΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ΕΥΘΥΤΕΝΟΥΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΑΝΕΥ ΕΤΕΡΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΑΠΑΣΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ Η ΑΛΛΟ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ.

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ,ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΤΑΙ

2.ΟΣΟΙ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΕΙΤΕ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΣΕ ΕΡΗΜΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟΚΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙΚΟΙΟΘΕΛΩΣ ΕΝΤΟΣ 6 ΜΗΝΩΝ

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΟΣΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΗΣ

ΚΑΙ Η ΕΝΟΠΛΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΙΝ ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΟΞΟΥ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΩΣ ΜΟΝΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ

ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΒΑΡΥΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ

3.1 ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΛΠ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΓΚΑΙΡΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ

ΤΑ ΧΕΡΣΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΦΥΛΑΤΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΑ ΣΥΡΜΑΤΑ-ΦΡΑΧΤΕΣ-ΤΕΙΧΟΣ ΜΕ ΡΕΥΜΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ VOLT ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ


3.2 ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΥΛΟ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΕΛΚΥΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ, ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΠΑΣ ΟΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ-ΔΙΚΤΥΟ-ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΟ ΘΑ ΠΑΥΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΠΟΙΚΩΝ ΘΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΡΓΙΚΗΣ ΕΚΔΙΩΞΗΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΘΕΙ Η ΧΩΡΑ

Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ



ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΟΥΤΕ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΘΑ ΥΠΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ.

4.ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΘΩΣ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΦΥΛΟΣ ΘΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

5.ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΠΑΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΥΠΕΡΚΕΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΡΟΣΔΟΚΟΜΕΝΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ-ΧΑΜΗΛΟ ΡΙΣΚΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΦΥΛΟΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕ-ΓΙΓΑΝΤΩΣΕ 28 ΤΩΡΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ,ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;

ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΟΙΚΙΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΠΟΛIΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ

5.1 ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ,ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΥΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΦΑΛΜΕΝΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΣΒΟΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ ΝΕΡΟ Η ΑΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !

ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΔΟΛΟ!

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ!

5.2 ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΟΡΟΠΙΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ,ΟΙ ΤΡΕΧΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!

ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΥΝ ΕΝΩ ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΙΜΠΡΑΡΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΑΥΞΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΦΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ!

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΞΙΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕΣ ,ΕΝΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ!

5.3 TO ZHTHMA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΛΥΣΗΣ ΑΛΛΑ Η ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΙΚΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ ΚΛΠ ΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ

ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.


6. ΟΙ ΓΟΡΔΙΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ, ΠΑΝΤΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΗΓΗΤΟΡΕΣ-ΟΔΗΓΗΤΕΣ (LEADERS FUHRERS)

6.1 ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΟΡΔΙΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕ ΚΑΙ ΤEΧΝΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ:

ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΗΤΟΡΕΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΜΕ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ;

ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΥΑΡΚ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΕΩΝ, ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !

ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ ΞΟΦΛΗΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ!


ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Από εκεί βγήκε η φράση αρ..@.ια καλαβρέζικα;Γιατί είχαν το σθένος να αντισταθούν;

Ανώνυμος είπε...

-1054

Ανώνυμος είπε...

Ζοζέπ Μπορέλ ο εκπρόσωπος της Ε.Ε. Josep Borrell Fontelles

Ο Ισπανός Δήμος Σταρένιος

χα χα χα χα χα

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...