24/6/20

Μέλος του ΜΥΡΙΖΑ, ακτιβίστρια ΛΟΑΤΚΙ η 33χρονη Δράστις

Η Ειρήνη ΜΟΥΡΘΟΥ του Κοσμά και της Ευαγγελίας. Από την Ξάνθη.

Ζητώ ψυχιατρική εξέταση του συνηγόρου. 

ΥΓ. Και κολονοσκόπηση.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτην την αλληλεγγυα βρωμο-ΣΥΡΙΖΑΙΑ θα την περιποιηθουν τα πακιστανια στην στενη.

Ανώνυμος είπε...

«Αι γυναίκες είναι οι ηθικοί θεματοφύλακες της κοινωνίας»
«Σταματήστε τη βία κατά των γυναικών!»
Mike Cernovich:
-A lot of women are pedophiles.
That's one lesson I've learned over the past 3 years reporting on Epstein, etc.
Find a male pedophile, and there's a female pedophile pimp right next to him.
https://twitter.com/Cernovich/status/1220411646654500867


«Αι γυναίκες δεν είναι βίαιες και διεφθαρμένες όπως οι άντρες. Επομένως, θα πρέπει αυτές να κυβερνήσουν τον κόσμο»
"Cases of sex abuse by women rocket as boys begin to come forward and report them — RT UK News"

"Pervert woman befriended 'vulnerable' girl, 13, before sexually abusing her for weeks...the teenager ended up trying to take her own life"
https://www.manchestereveningnews.co.uk/news/greater-manchester-news/pervert-woman-befriended-vulnerable-girl-17537040?fbclid=IwAR0n-UfufftXWE5qQBs7CY9tUzh4Gf8Z6isyODRCiHggELRZfevjk8aMsYM#ICID=Android_MENNewsApp_AppShare

"Female paedophile, 21, is jailed for two years after she had sex with an eight-year-old boy 50 times"
https://www.dailymail.co.uk/news/article-2583647/Female-paedophile-21-jailed-two-years-sex-eight-year-old-boy-50-times-starting-16.html

"Police say a Louisiana woman raped a 5-year-old boy and 3-year-old girl"
https://www.crimeonline.com/2020/01/21/police-say-a-louisiana-woman-raped-a-5-year-old-boy-and-3-year-old-girl/?fbclid=IwAR0LmVHYdjd6gSKDvpij1HiVczmHYQQHQLTs_RNl7rtnN1MhYqUdfxxp08Y

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο,
αυτή τη στιγμή οι θηλυκές αποτελούν την πλειοψηφία στο δικαστικό σώμα. Από δικαστικοί αντιπρόσωποι εως εφετο-προεδρίνες.*
Συμπεριλαμβανομένης της πρόεδρας Κατίνας, πόσες από αυτές υπολογίζεις οτι είναι ΛΟΑΤΚΙ(είτε γεροντοκόρες, είτε σε φερετζέ γάμο);


*https://www.dikastiko.gr/eιδηση/dynamiki-eisvoli-ton-gynaikon-sti-dikaiosyni-pano-apo-to-80-ton-dikaston-mas-tha-einai-gynaikes/

Ανώνυμος είπε...

Μολονότι ΛΟΑΤΚΙ ανδροφοβική και ακτιβίστρια, εντούτοις τα ήθελε τα ευρώ σεξιστών, φαλλοκρατών ετερόφυλων, χαρμάνηδων αρσενικών, πωλώντας τη σάρκα της στο δρόμο.

Μολονότι ΛΟΑΤΚΙ και ακτιβίστρια δεν δίσταζε να κάνει το βαποράκι υπηρετώντας κύκλωμα παιδοβιαστών.

Η παιδεραστία είναι ο τρόπος αναπαραγωγής των ΛΟΑΤΚΙ. Αναπαράγονται απλώνοντας χέρι ο ένας πάνω στον άλλο σε ευαίσθητες ηλικίες: νηπιακή, προεφηβική, εφηβική. Αποτελούν μια ομάδα θυτών και θυμάτων ταυτόχρονα σε ένα φαύλο κύκλο:

Gay Child Molesters Caught on Tape! Hidden Cam. Explicit Content!
https://www.youtube.com/watch?v=BUJRgHb6DxM

«Πήρα συνέντευξη από άτομα σε ένα μέσο gay bar σε μια μέση νύχτα. Ανακάλυψα ότι κυριολεκτικά περικυκλώθηκα από παιδεραστές και θύματα κακοποίησης.
Έμαθα επίσης ότι οι ενήλικοι δεν είναι οι μόνοι που διαπράττουν την κακοποίηση.
Δυστυχώς, έμαθα ότι μετά από σεξουαλική κακοποίηση από έναν μεγαλύτερο άντρα, πολλά παιδιά και έφηβοι θα διδάξουν στους φίλους τους τι έμαθαν από τον θύτη.
Όπως θα δείτε σε αυτό το βίντεο, έμαθα πόσοι έφηβοι κακοποιούν παιδιά και πόσα παιδιά κακοποιούν άλλα παιδιά, στις γειτονιές τους και στα σχολεία τους.»

avdargor είπε...

οι περισσοτερες απο οσες κοπελες συνομιλω στο διαδυκτιο, η πλειοψηφια επαγγ./σπουδων ειναι Νομικη.......

Ανώνυμος είπε...

Όχι στη βία κατά των γυναικών!
Όχι στο σεξισμό και ρατσισμό!
Εσύ είναι η βιαστής!

Ας δούμε τι σκάρωσε και σήμερα η Πατριαρχία για να καταπιέσει και βασανίσει τις θηλυκές.

> Ζευγάρι λεσβιών στην Αγγλία επιτέθηκε σε άντρα με σφυρί και μπουκάλι αφότου το σκυλάκι τους δάγκωσε τον άντρα.
> Η αστυνομία συνέλαβε τον άντρα φυσικά, αφού οι τριβάδες είναι προστατευόμενο είδος και πραγματικοί άγγελοι επι γης.
> Μετά από 2 ημέρες οι αστυνομικοί εξέτασαν το βίντεο και συνέλαβαν τις τζιβιτζιλούδες.
> Οι νταλίκες κλαψούρισαν, χρησιμοποιώντας βολικά τη γυναικουλίστικη φύση τους, στο δικαστήριο.
> Ο ευαίσθητος-αλληλέγγυος δικαστίνος πείστηκε οτι ήταν η κακιά η ώρα και τις άφησε ελεύθερες με αναστολή.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8450675/Couple-avoid-jail-horrendous-claw-hammer-attack-man.html

Clown World

Ανώνυμος είπε...

> Γυναικεία εγκληματικότητα – Το τέλος της ασυλίας του θηλυκού εγκλήματος
https://resaltomag.blogspot.com/2020/06/blog-post_43.html

[ Ι ]
"Μήπως πρέπει να είμαστε «ανεκτικοί» στις παιδόφιλες γυναίκες μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκες; Μιλάτε σοβαρά; Όταν ο υποφαινόμενος αναρτούσε στο προσωπικό του ιστολόγιο επιστημονικές και επίσημες έρευνες Δυτικών Κρατών για τον μεγάλο αριθμό βιασμών από γυναίκες σε βάρος των ανδρών, κάνεις δεν ενοχλούνταν. Αυτά θεωρούνταν «γραφικά» πράγματα γιατί απλά «οι γυναίκες δεν βιάζουν» μας έλεγαν".

"Τώρα ξαφνικά όλοι ανακάλυψαν την χαμένη ήπειρο των Βιασμών που γίνονται από γυναίκες. Όπως φαίνεται, ανακαλύψαμε την Αμερική. Αν μάλιστα προσθέσουμε και την έλλειψη του Πατέρα– λυπούμαστε αλλά ο Πατριός δεν μπορεί να τον υποκαταστήσει με κανένα τρόπο – τότε αρχίζει σιγα–σιγα η υπόθεση να ξεδιαλύνεται".

"Άλλωστε είναι γνωστό πως εάν θέλεις να εκμηδενίσεις την υπόσταση ενός άνδρα – έστω και σφαγμένου– και ταυτόχρονα να αθωωθείς από κάθε κατηγορία τότε η μομφή της «σεξουαλικής κακοποίησης» και μάλιστα από μικρή ηλικία είναι καταπέλτης. «Συγχωρεί» και αποσβένει κάθε έγκλημα, μάλιστα δε έχει και επιβράβευση από την «κοινωνία» («Καλά έκαναν και τον έσφαξαν, το κάθαρμα»!)."

Ανώνυμος είπε...

[ ΙΙ ]

"Η γυναίκα είναι ικανή για το ειδεχθέστερο έγκλημα από πρόθεση δική της, με ευθύνη δική της και όχι με «ανδρική καθοδήγηση» λες και είναι βρέφος χωρίς ευθύνες και προσωπικότητα".

"Κυρίες μου, όποιος έχει δικαιώματα και είναι φορέας δικαιωμάτων έχει και αντίστοιχες υποχρεώσεις. Κανένα δικαίωμα χωρίς υποχρέωση! Και πάντα οι ανάλογες νομικές συνέπειες. Απλά".

"Τα προσόντα είναι σωματικά και αποκλειστικά αισθητικά, εάν όμως κάποιος άνδρας σχολιάσει το φρενιτιώδες παζάρι «πώλησης γυναικείου κρέατος» από τις σημερινές ελληνίδες, τότε αμέσως χαρακτηρίζεται «σεξιστής», «φαλλοκράτης» και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς".

"Δηλαδή «πουλάμε κρέας πολυτελείας», όμως εάν το χαρακτηρίσει έτσι κάποιος άνδρας τότε φταίει αυτός και όχι οι κυρίες που το επιδεικνύουν. Και ακoλουθούν βέβαια όλες οι κατηγορίες του συρμού περί «σεξουαλικής παρενόχλησης» και άλλες παρόμοιες ανοησίες".

Ανώνυμος είπε...

[ ΙΙΙ ]

"Στη δεύτερη περίπτωση της απαγωγής της Μαρκέλλας έχουμε την γυναίκα με λεσβιακές προτιμήσεις και φυσικά – μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκα– έχουμε χαμηλών πτήσεων αντιδράσεις. Εάν ήταν άνδρας στη θέση της Μαρκέλλας θα τον είχαμε εκτελέσει σαράντα φορές πριν καταδικαστεί".

"Εδώ, η 33χρονη απολαμβάνει την γυναικεία ασυλία της με μέτρια κριτική. Το ίδιο και η μητέρα της Μαρκέλλας στο σπίτι της οποίας μπαινόβγαινε η 33 χρονη. Αυτή η μάνα δεν είναι ακατάλληλη για την Μαρκέλλα αφήνοντας την κόρη της να μεγαλώσει σε ένα επικίνδυνο περιβάλλον; Δεν πρέπει να κριθεί δικαστικά η καταλληλότητά της για την κηδεμονία;"

"Στην τρίτη περίπτωση ισχύει το ρητό «Πρώτα πυροβολούμε και μετά ρωτάμε» ή αλλιώς «Πρώτα σε σφάζουμε, μετά σου αποδίδουμε κατηγορίες και όσον αφορά τις αποδείξεις βλέπουμε». Ήθελα να ξέρω, εάν ο σύζυγος σκότωνε την σύζυγό του μαζί με τον γυιό του επικαλούμενος κίνδυνο της ζωής του από την ίδια, θα είχε ανάλογη μεταχείριση και «πνεύμα ασυλίας» που διακρίνουμε στην περίπτωση της μάνας/κόρης που έσφαξαν τον πατέρα στην Θεσσαλονίκη;"

https://resaltomag.blogspot.com/2020/06/blog-post_43.html

Ανώνυμος είπε...

[ IV ]

"Ας καταλάβουν οι περιφερόμενες κυρίες – είτε αυτές που ψάχνουν για γαμπρό είτε όχι– πως ο «ανθρωπότυπός» τους είναι περαστικός και εφήμερος. Το σώμα γηράσκει γρήγορα και χρειάζεται πολλά χρήματα για να ανανεώνεται διαρκώς. Τα δικαιώματα που απέκτησαν τα τελευταία τριάντα χρόνια– σε πολλές χώρες αρχίζουν και επηρεάζονται από την οικονομική κρίση και οι αφελείς γαμπροί μειώνονται".

"Το να κατηγορείται μονίμως ο άνδρας και η πατριαρχία για όλες τις ανωριμότητες ή ηλιθιότητες των γυναικών δείχνει πως οι κερδισμένοι των δικαιωμάτων – οι γυναίκες συγκεκριμένα– εάν δεν δείχνουν την ανάλογη ωριμότητα τότε απλά γίνονται καταγέλαστες".

"Ας καταλάβουν οι γυναίκες – και όχι μόνο της ηλικίας που προαναφέραμε– πως δεν έχουν ασυλία ποτέ και πουθενά για οτιδήποτε. Η ευνοϊκή μεταχείριση των γυναικών και ειδικά των μητέρων με χαμηλότερες ποινές των ανδρών όταν κατηγορούνται για παρόμοια αδικήματα βαίνει στο τέλος της. Η γυναίκα και σκοτώνει και βιάζει και σαδομαζοχίζεται. Είναι ικανή για τα ίδια εγκλήματα με αυτά των ανδρών και μάλιστα τους ξεπερνά σε αγριότητα πολλές φορές".

https://resaltomag.blogspot.com/2020/06/blog-post_43.html

Ανώνυμος είπε...

[ V ]

"Δεν μπορεί σε δίκες διατροφής, διαζυγίου, γονικής μέριμνας κλπ δηλαδή Οικογενειακού Δικαίου να γυναικοκρατείται το Δικαστήριο σε ποσοστό 100% ούτε να συνεχίζεται η σφαγή των Πατέρων και του Ανδρικού Φύλου μέσω της στέρησης της Γονικής μέριμνας από αυτούς και των δυσκολιών επικοινωνίας που θέτουν οι διαζευγμένες μητέρες".

"Άλλωστε, ποιος σας είπε πως η μητέρα μεγαλώνει καλύτερα τα παιδιά από τον πατέρα και μάλιστα χωρίς αυτόν;"

"Προτείνουμε λοιπόν και την ποσόστωση στα Οικογενειακά Δικαστήρια δηλαδή 50% άνδρες δικαστές και 50% γυναίκες. Άλλωστε, όλες οι φεμινίστριες μας «κούφαναν» τόσα χρόνια με το θέμα της ποσόστωσης στο Δημόσιο και τα Πολιτικά Κόμματα. Προτείνουμε λοιπόν το ίδιο, όπως προτείνουμε και την αποκατάσταση των δικαιωμάτων των πατέρων στα παιδιά τους."

"Ο παρακμιακός ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε την υιοθεσία παιδιών από τους Ομοφυλοφίλους, τα αγαπημένα του παιδιά, ενώ την ίδια στιγμή αδιαφορούσε τελείως για το ένα εκατομμύριο χωρισμένων πατέρων που έχασαν τα δικαιώματα στα παιδιά τους και δυσκολεύονταν να επικοινωνήσουν μαζί τους".

https://resaltomag.blogspot.com/2020/06/blog-post_43.html

Ανώνυμος είπε...

[ VI ]

Τελικά, αναρωτήθηκε κανείς για ποιο λόγο η άνοδος της oμοφυλοφιλίας στην Ελλάδα τα τελευταία είκοσι χρόνια βαδίζει παράλληλα στατιστικά με την κατακόρυφη άνοδο των λεγόμενων μονογονεϊκών οικογενειών;

Μήπως γιατί πίσω από τις δυο «παράλληλες καμπύλες» λείπει ο Πατέρας; Δηλαδή ο παραγωγός του ανδρικού προτύπου εφόσον – για να μην ξεχνιόμαστε– «Άνδρας γίνεσαι μόνο από Άνδρα» δηλαδή από τον Πατέρα;

Εάν η Ελληνίδα των 20–40 ετών που παράγει την τεχνητή/σεξουαλική εικόνα που προαναφέραμε για να βρει εύκολα γαμπρό και να βολευτεί (πρώτο motto) διακηρύσσοντας παράλληλα «ας παντρευτώ, να κάνω παιδί και ας χωρίσω» (δεύτερο motto) ταυτόχρονα δε, δεν σκέφτεται τις συνέπειες για ένα παιδί που μεγαλώνει χωρίς Πατέρα και παράλληλα δεν αναλάβει τις ευθύνες της ενώ κατηγορεί μονίμως τους άνδρες και την πατριαρχία λες και είναι νήπιο χωρίς ευθύνες, τότε αποδεικνύεται, εκτός από ανώριμη, και ανάξια των δικαιωμάτων που πήρε τα τελευταία χρόνια.

https://resaltomag.blogspot.com/2020/06/blog-post_43.html

Ανώνυμος είπε...

Αχ διαβάζω χαζομάρες και δεν μπορώ. Έχω συγγενείς που εντάσσονται στους ΛΟΑΤΚΙ. Πιστέψτε με, ουδένα παιδικό ψυχικό τραύμα τους οδήγησε εκεί. Αν αυτή η τύπισσα ήτο "και καλά" ακτιβίστρια, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ (που είναι πάρα πολλοί, δε νομίζω όλοι να πράττουν τοιουτοτρόπως) και υποστήριζε τους ΛΟΑΤΚΙ, δεν σημαίνει πως πρέπει να στιγματιζουμε οποιονδήποτε άλλο εντάσσεται στις αντίστοιχες ομάδες. Το να απαντάς με κακία στην κακία απλά κάνει την κακία πιο δυνατή εξασφαλίζοντας τη διαιώνιση της. Μακαρι η δικαιοσύνη να είναι αντικειμενική και αμερόληπτη. Υγεία και παγκόσμια ειρήνη ωσάν στους διαγωνισμούς των καλλιστείων.
I'm out
x

Ανώνυμος είπε...

Ας προσέχατε να πολεμούσατε με τους κατα φυσιν στον μεγάλο πόλεμο του 20ου αιώνος

τωρα λουστείτε την παρακμή των νικητών συμμάχων.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ ΝΕΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΜΕ ΧΑΡΤΟΠΑΙΓΝΙΑΚΟ ΠΡΟΚΑΛΥΜΜΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ» «ΤΑΓΜΑ ΛΕΣΒΙΩΝ» ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΤΑ 4 ΗΧΗΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΤΟ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΛΕΣΒΙΩΝ» - ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Νο1

ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ (ΜΑΡΙΑ Τ.) ΠΡΟΣ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΤΑΓΜΑ ΛΕΣΒΙΩΝ»

ΤΟ 1ο ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
https://youtu.be/ikThYXNYojU


ΤΟ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΛΕΣΒΙΩΝ» - ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Νο2

ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΙΟΥ (ΜΗΤΣΟΥ Κ.) ΠΡΟΣ ΑΝΗΛΙΚΗ ΑΝΕΨΙΑ

ΤΟ 2ο ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
https://youtu.be/AOv0qVOH1_M


ΤΟ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΛΕΣΒΙΩΝ» - ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Νο3

ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΟΠΑΙΓΝΙΑΚΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ

ΤΟ 3ο ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
https://youtu.be/wkb0ewTlVw4


ΤΟ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΛΕΣΒΙΩΝ» - ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Νο4

ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥ «ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΛΕΣΒΙΩΝ»

ΤΟ 4ο ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
https://youtu.be/penrZ2WY3og


ΤΟ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΛΕΣΒΙΩΝ» - ΤΑ 4 ΗΧΗΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
https://youtu.be/Ql9P2gLoIA4