29/6/20

Η αμερικανική πρεσβεία που ελέγχει το 90,8% των τηλεθεατών, προσπαθεί να εκφράσει και τους συνομιλητές του Ταγίπ και τους «υπερασπιστές της ελληνικής κυριαρχίας» έναντι των «Τούρκων Εθνικιστών».

Ο «Μακεδονομάχος» φον Αντωνάκης , που εφαρμόζει την Προδοτική Συμφωνία των Ψαράδων, δήλωσε «υπερασπιστής της ελληνικής κυριαρχίας» αλλά, μόνον έναντι των Τούρκων Εθνικιστών.
 Ο φον Αντωνάκης , εμφανίστηκε αντίθετος στην άμεση προοπτική του διαλόγου με την Τουρκία, μόλις μία ήμερα μετά από την «πρωτοβουλία» του ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ Κυριάκου να «σηκώσει το τηλέφωνο» και να συνομιλήσει με τον Ταγίπ, όπως τον συμβούλεψε ο Φωνή του Κυρίου του.
 Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Εταιρίας του Υπουργού Εσωτερικών το 55,8%, των χαζών τηλεθεατών αλαλάζει ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ, ενώ το 66,3% , των χαζών είναι ευχαριστημένο με τα τουρκικά αεροπλάνα που πετάνε πάω από την Χίο, με τις αποικίες μουσουλμάνων που ιδρύει ο Μεχμέτ Μηταράκης και με την Νίκη Μπίλνερμπεργκ. 
Το 22% των τηλεθεατών παραμένει προσηλωμένο στον ΜΥΡΙΖΑ, οπότε το 88,3% ψηφίζει ότι ο σύντροφος Ζάεφ είναι Μακεδόνας και ομιλεί την «μακεδονική» και ότι υπάρχει μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ενώ χάνουμε την εθνική κυριαρχία στο Αιγαίο, ο γαλάζιος Σύριζα(Κούλι με ΛΟΑΤΚΙ επιτελείο) αγωνίζεται δια τον φεμουνισμό(περαιτέρω διάλυση της οικογένειας) και για παροχή ακόμα περισσότερων προνομίων υπέρ της πούστικης υπερηφάνειας.
Η τρέχουσα κοινωνική παρακμή και σήψη είναι ασυγκρίτως χειρότερες απο εκείνες που επέφεραν την άλωση του 1453.