12/6/20

Περί των πολιτικών σφαλμάτων του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ο πατέρας μου και ο θείος μου ως Παναθηναϊκοί γνώριζαν τον Παύλο, με τον οποίο κράτησα μια «Παναθηναϊκή σχέση» αν και διατηρούσε μια επιφύλαξη απέναντι μου λόγω της παρουσίας μου στην ΕΡΤ. 
Τον Δημήτρη δεν τον γνωρίζω, αλλά τον τιμώ ως Γιαννακόπουλο και ως Παναθηναϊκό.
 Ηγείται μιας επιχειρήσεως από την οποία τρώνε ψωμί χιλιάδες άνθρωποι, και οφείλει να βάζει πρώτα αυτούς τους ανθρώπου και μετά την «Ομάδα». 
 Ο κ. Γιαννακόπουλος δεν έχει προβλήματα με τους «ηλιθίους οργανωμένους» , ούτε με τους αντιπάλους «ερυθρόλευκους». Το πρόβλημα του είναι πολιτικό και όχι προσωπικό. 
Την εναντίον του δραστηριότητα την συντονίζουν και την καθοδηγούν αυτοί που «δεν τον εμπιστεύονται πολιτικά», αλλά στηρίζουν το «τουρκοκάναλο». 
Οι «Κύκλοι» της Βασιλίσσης Σοφίας , συμβούλευσαν και τον αδελφό του ΜΠΡΑΒΟΚούλι να «αποβάλει» τον Γιαννακόπουλο από την «Παναθηναϊκή Πολιτεία». Για το λόγο αυτό είπα «να μην ασχοληθώ».
 Ο κ. Γιαννακόπουλος είτε το θέλει είτε όχι, εκτός από επιχειρηματίας είναι και «ισχυρός κοινωνικός παράγοντας», που όμως δεν εργάστηκε για να διατηρεί «πολιτικές εναλλακτικές».
 Και αυτό το πολίτικο του σφάλμα, του δημιουργεί τώρα «προβλήματα» που δικαίως τον εξοργίζουν. 

 ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

5 σχόλια:

avdargor είπε...

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020
Κι εσυ τώρα περιμενεις να πάει η Ελλάδα ..μπροστά; Bανδάλισαν το μνημείο του Κολοκοτρώνη στο Ραμοβούνι

προειδοποιησεις;;;;

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι τόσο βαθύ το ζήτημα και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω, τότε είναι που πρέπει να ασχοληθείς.
Έχεις δίκιο, πως είναι "ισχυρός κοινωνικός παράγοντας" μιάς και μπορεί να επηρεάσει κόσμο, ενώ ταυτοχρόνως έχει δείξει και κάποια δείγματα φιλοπατρίας.
Δεν ξέρω ποιές θα μπορούσαν να είναι οι πολιτικές εναλλακτικές που αναφέρεις. Στήριξε πολλαπλώς τον Καμμένο κι όταν αυτός ήρθε στα πράγματα ήταν από τους πρώτους που τον κυνήγησαν, όπως κι ο Γεωργιάδης με τα γεννόσημα της Teva πριν από τον Καμμένο. Σόι πάει το βασίλειο... Όταν έχεις δεχτεί τέτοιο πόλεμο από πολιτικούς που ευεργέτησες, πολύ δύσκολα ξαναεμπιστέυεσαι τον οποιονδήποτε.
Άνθρωποι με την οικονομική επιφάνεια του dpg συνήθως εμάς μας βλέπουν σαν μύγες. Ωστόσο, επειδή έχεις γκελ σε ευρύτερα ακροατήρια, γράψε τι θα έπρεπε να πράξει κατά την γνώμη σου, μήπως και κάποιος που εμπιστέυεται του τα μεταφέρει και γίνει κάτι καλό για την Ελλάδα γενικότερα.
Μάλλον έχεις δίκιο ως προς το ότι το ζήτημα έχει ευρύτερες προεκτάσεις, γιατί οι ίδιοι επαγγελματίες οπαδοί που στοχοποίησαν τον dpg με όργανα τα ορφανά του Χότζα, δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τον περιούσιο "οικολόγο". Γράψε, Σπυρίδωνα. Μήπως και σώσουμε οτιδήποτε κι αν σώζεται.

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, τι γνώμη έχεις για τους Αρβανίτες; Είναι γνήσιοι Έλληνες ή όχι; Φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετοί στην πολιτική σκηνή και δεν το ξέραμε! Μόνον η Μπιτάκου το δήλωσε ανοιχτά και περηφανεύτηκε για την καταγωγή της...

Ανώνυμος είπε...

μάλλον ο Γιαννακόπουλος δεν ήταν και αυτός σωστά ενημερωμένος και δεν δούλεψε καλά η δημοκρατία

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

avdargor είπε...

υπ'οψιν,ολο αυτο το θεμα με τους αρβανιτες.... ειναι αποτοκος της φαλλλμεραυερ θεωριας....
οσοι το λενε ενθεν αυτο,εχουν εικονισμα τον φαλλλμεραυερ...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...