11/6/20

Ρουφιανοδημοσιογραφία

Ο ρουφιανομπράβος των Αδελφών και επιχειρηματίας της παραπληροφόρησης κ. Γιάννης Φ. με το «βαθυστόχαστο» άρθρο του, δεν έκανε ρεπορτάζ για την επίθεση των πληρωμένων χουλιγκάνων κατά του Δημήτρη Γιανακόπουλου, αλλά απλά δικαιολόγησε την επίθεση.
Ο Φλόυντ και ο Γιαννακόπουλος είναι τα θέματα. 
«Όλη η Ευρώπη». λένε οι Ρουφιάνοι.  «ασχολείται με όσα συνέβησαν στα βόρεια προάστια». Λογικό, στις ΗΠΑ ασχολούνται ακόμα με τον «μπλακ λαίφ μάτερς». Περίπου 50 μηχανάκια συγκεντρώθηκαν χθες έξω από το σπίτι του προέδρου της «ΒΙΑΝΕΞ» και πέταξαν διάφορα αντικείμενα.Στο κύκλωμα των ρουφιανοπαπαγάλων  και ο τούρκος Ισμαήλ Σενιόλ. 

ΥΓ. Είπα να μην ασχοληθώ , αλλά τα καθάρματα παπαγάλοι δεν με αφήνουν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι σόι ομόθρησκος είσαι και δεν ήθελες να ασχοληθείς; Δεν θεοποιώ κανέναν, αλλά το να πας σπίτι του την ημέρα που "έφυγε" ο πατέρας του από την ζωή και να κάνεις ντου είναι ακραία αλητεία.
Το περίεργο είναι, πως και δικοί μας κάνουν γαργάρα την επίθεση στο σπίτι του και στιγματίζουν αποκλειστικά τον dpg λες και δεν προηγήθηκε τίποτα. Το να πουλάνε τρελίτσα οι γάυροι δεν μου λέει κάτι, γαμώ το... φελέκι μου. Τα φίδια εντός των τειχών είναι το πρόβλημα. Μετά την Ορίτζιναλ που είναι γεμάτη Τουρκαλβανούς, μιά εντονότατη οσμή χασισοφυτείας αναδύεται και στην Θ.13

Ανώνυμος είπε...

Φλόυντ και ο Γιαννακόπουλος είναι τα θέματα;;;;;
Κατσε ντε!
Το βιτριολι που τοβαλες;

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ..ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΑLEXIS..OXI..ΟΧΙ!ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ..GO BACK ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ..ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΨΩΡΟΔΙΚΗΓΟΡΟ...ΑΙΝΤΕ ΜΗ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΣΚΥΠΤΑΡΙΑ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ..

ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΤΗΤΟΣ..