16/6/20

Μια «θεωρία συνομωσίας» μπροστά στα μάτια των ηλιθίων.

Το δημοψήφισμα για να φύγει το Ηνωμένο Βασίλειο από το Τέταρτο Ράιχ θα γινόταν στις 23 Ιουνίου 2016. Και τα προγνωστικά ήταν «μαύρα» για «Βαθύ Κράτος».
Υπέρ της παραμονής στο τέταρτο Ράιχ αγωνιζόταν μια φιλάνθρωποι βουλευτίνα των εργατικών . Η Τζο Κοξ. Μητέρα δυο παιδιών. Και φίλη των Ισλαμοφασιτών της Συρίας». Την μαχαίρωσε και την πυροβόλησε στις 16 Ιουνίου 2016, ένας «ψυχοπαθείς» που είχε «ακροδεξιές απόψεις» , και φώναζε ενώ την μαχαίρωνε «Πρώτα η Βρετανία».

Η Τζο Κοξ, το ανερχόμενο αστέρι του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας ¨, η μητέρα δυο παιδιών και φίλη της Συρίας», πέθανε σε νοσοκομείο του Λιντς, την ιδια ημέρα. 
Μετά την απόλυτα επιτυχημένη επικοινωνιακά δολοφονία της Τζο Κοξ το γραφείο στοιχημάτων Betfair ανακοίνωσε ότι «η πιθανότητα οι Βρετανοί να ψηφίσουν υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου αυξήθηκε φθάνοντας το 67%».
 Η δολοφονία άλλαξε τα πάντα για το Brexit με τους Εργατικούς και τον τροτσκιστή αρχηγό τους Κόρμπιν να «καρπώνονται» τα οφέλη της δολοφονίας. 
«Το Brexit βάφτηκε στο αίμα με επίθεση κατά βουλευτού των Εργατικών». Βάλτε φωτιά στα τόπια! 
Πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις, άνοιξαν οι φάκελοι της Υπηρεσίας και μάθαμε οτι 
ο 52χρονος «δράστης» ήταν μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης. Αμερικανική ΜΚΟ για την προάσπιση των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων («Southern Poverty Law Center»), γνώριζε ότι ο δράστης της επίθεσης, είχε «μακρά ιστορία» ανάμιξης στον «λευκό εθνικισμό», ότι ήταν «αφοσιωμένος υποστηρικτής» της «Εθνικής Συμμαχίας», και ότι κατέβαλε 620 δολάρια σε συνδρομές σε έντυπα της Εθνικής Συμμαχίας, που θέλει να εγκαθιδρυθεί στις ΗΠΑ ένα κράτος αποκλειστικά για λευκούς, και να εξαλειφθούν οι Εβραίοι. Καλύτερα δεν γινόταν. 
Ο «δράστης» σύμφωνα με τους «αυτόπτες» απομακρύνθηκε από το σημείο ανενόχλητος και ήρεμος, φροντίζοντας να φωνάξει «Πρώτα η Βρετανία», για να δώσει μια σαφή πολιτική διάσταση στην επίθεση, όπως προέβλεπε το σενάριο της δολοφονίας. 
Η Εργατική, «αλληλέγγυα» δολοφονήθηκε για να αλλάξει η ατζέντα, και να αλλάξουν την ψήφο τους υπό την πίεση της τηλεόρασης μερικές χιλιάδες Γουάτσον, Σμιθ, και Μπράουν ώστε το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα να γίνει οριακά ΝΑΙ. 
Παρόλα αυτά το 51,89% τους είπε μπάι-μπάι. Τσάμπα την σκότωσαν. 

Αυτή τη φορά δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία και για κανέναν ηλίθιο. 
Από το Σαράγιεβο, το 1914, αυτοί οι ρόλοι έχουν παιχτεί και ξαναπαιχτεί χιλιάδες φορές. 
Έτσι εκτέλεσαν την απόφοιτη του London School of Economics που είχε και δυο παιδιά. 
 Η καημένη η απόφοιτη του London School of Economics, Τζο Κοξ, θα είχε πεθαίνοντας την ηλίθια έκφραση για την οποία μίλησε ο Ρακόφσκι, στην Κόκκινη Συμφωνία. 
Ο Ρακόφσκι στη συζήτηση του με τον ανακριτή της ГУГБ/НКВД, «Γαμπριέλ Κουσμίν», είπε: «Μη σας ξεφύγει η ηλίθια έκφραση στο πρόσωπο κάποιου μασόνου, τη στιγμή που θα αντιληφθεί, ότι πρέπει να πεθάνει στα χέρια των επαναστατών». 
 Ο Ρακόφσκι , που γνώριζε τα γεγονότα, από πρώτο χέρι, στην κατάθεση του στην Νι-Κα-Βε-Ντε, το 1938, απεκάλυψε ότι η αποστολή του «γαμπρού» των Τραπεζιτών Λεβ Νταβίντοβιτς Μπρονστέιν(Τρότσκι), στα Βαλκάνια, δεν ήταν δημοσιογραφική, αλλά «επαναστατική».
 Εκείνος διοργάνωσε τη δολοφονία του διαδόχου της Αυστροουγγαρίας Φερδινάνδου, που οδήγησε στον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, και καθοδηγούσε τις ενέργειες των «σοσιαλιστών» για τη δημιουργία στην Μακεδονία, ενός αυτόνομου εβραϊκού κράτους, στο πλαίσιο των βαλκανικών πολέμων. 
«Πίσω από τους ανθρώπους που οργάνωσαν και διέπραξαν την δολοφονική επίθεση κατά του Αρχιδούκα Φερδινάνδου στο Σαράγιεβο βρισκόταν ο Τρότσκι, και αυτή η δολοφονία, ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει ο Ευρωπαϊκός Πόλεμος. Πιστεύετε πραγματικά ότι η δολοφονία και ο πόλεμος ήταν «απλές συμπτώσεις», όπως είπε ο Λόρδος Μέλχετ;.», είπε το 1938 ο Ρακόφσκι.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Οι απαγορευμένες ζώνες των μεταναστών στη Γαλλία είναι μια συνωμοσία των ακροδεξιών»:

https://twitter.com/somefellow6/status/1272589774428217346

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, η FED αγοράζει τα πάντα και τους πάντες: κρατικός καπιταλισμός - εταιρικός σοσιαλισμός

"BREAKING: Fed says it is going to start buying individual corporate bonds"
https://twitter.com/CNBCnow/status/1272589931941109764

Ανώνυμος είπε...

Το χρέος των ΗΠΑ τρέχει με ένα τρισ το ΜΗΝΑ.Ερχεται παγκόσμιο ΡΙΣΕΤ.

Ανώνυμος είπε...

Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά η υπόθεση δες την ανάλυση του Richard Hall από το Rich Planet είτε στο youtube είτε στην ιστοσελίδα richplanet τελεία net.

Υπάρχει ένα μόνο βίντεο που δείχνει κάτι πόδια και με τα ασθενοφόρα πάλι όλα μπερδεμένα, προφανώς η γυναίκα ζει.

Ο συλληφθείς Τόμυ Μέρ δεν έχει καμμία σχέση με αυτόν που φαίνεται στις κάμερες, η σύλληψή του ήταν αστεία τελείως, γεμάτη αντιφάσεις και αστείες συνεντεύξεις των μπάτσων που τον συνέλαβαν.

Ο δράστης όπως φαίνεται στα βίντεο του δικαστηρίου δεν μίλησε ποτέ για να μην ακούσουν την φωνή του ενώ κάποιοι γνωστοί του που ερωτήθησαν είπαν ότι αυτός που φαίνεται στο δικαστήριο και στην ανάκριση μοιάζει με τον Τόμυ Μέρ αλλά δεν είναι αυτός.

Ανώνυμος είπε...

Σπυρίδωνα, σταμάτα να βρίζεις. Όλοι είμαστε ηλίθιοι εκτός από εσένα. Το καταλάβαμε. Σχετικά με την Κοξ λογικά έχεις δίκιο. Ο δράστης γκάριζε που ανήκει πολιτικά σαν κάτι "τζιχαντιστές", που πάνε να ανατιναχθούν με το διαβατήριο στην τσέπη. Αδικείς τα τόσο ενδιαφέροντα που γράφεις με τις βρισιές. Ωρίμασε.

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο πιστεύεις ότι ο στόχος ήταν ο Φερδινάνδος επειδή τους
εμπόδιζε σε κάτι ή ήθελε απλά μέσω αυτής της δολοφονίας να
προκαλέσει χάος (Ά παγκόσμιο πόλεμο);
Αναφέρει κάπου τους λόγους ο Ρακόφσκι;

Ανώνυμος είπε...

Διαβαζω: «Southern Poverty Law Center»

Ειναι σαν να μου λες Δημητρας, ΚΙΣΕ, μπαχαλακηδες Εξαχρειων και οβρεοπρεσβεια, ολα τυλιγμανα σε ενα.

Ααααα!!!! να μη ξεχασω και την βιζιτα που παντευτηκε τον πρεσβη

soulis είπε...

Southern Poverty Law Center SPLC
Επισης το American Civil Rights Liberty Union η ACLU.
Και στις δυο αυτες οργανωσεις κεντρικο ρολο στην ιδρυση τους επαιξαν φανατικοι εβραιοι κομμουνιστες.
Προυπηρχαν των οργανωσεων του Σορος κατα πολλα χρονια και εχουν παιξει και παιζουν τεραστιο ρολο στην προωθηση καθε εκφυλιστικης πολιτικης στις ΗΠΑ απο την νομιμοποιηση των αμβλωσεων τον "αντιρατσισμ¨" τους γαμους ομοφυλων τα "δικαιωματα" των LGBT των λαθρομεταναστων την δαιμονοποιηση των λευκων ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Εχουν απειρα λεφτα και ολοκληρο στρατο δικηγορων και νομικων και κυνηγανε δικαστικα εδω και δεκαετιες καθε προσωπο φορεα εταιρεια οργανισμο που δεν συμμορφωνεται με τα πιστευω τους.
Τον κλεινουν φυλακη η εαν ειναι π.χ καθηγητης αναγκαζουν το πανεπιστημιο να τον απολυσει εαν ειναι εταιρεια η εντυπο πιεζουν ωστε να τους κοπει η διαφημιση η η χρηματοδοτηση και στο τελος επιβαλλουν την θεληση τους.
Κανονικο κυνηγι μαγισσων .