3/8/20

Το ρωσικό εμβόλιο θα βρίσκεται στην αγορά τον Σεπτέμβριο. Η Ρωσία θα παράγει αρκετά εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου ανά μήνα μέχρι τον Ιανουάριο του 2021.

ΜΟΣΧΑ, 3 Αυγούστου. TASS. Η Ρωσία θα παράγει αρκετά εκατομμύρια δόσεις εμβολίων κατά του Κορωνοϊού , ανά μήνα μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου Ντένις Μαντούροφ. 
Το Ινστιτούτο «Gamaleya» έχει υπογράψει συμβάσεις  για τη σειριακή παραγωγή με τρεις φαρμακοβιομηχανίες . Την «Generium» του Βλαντίμιρ,  την  «R-Pharm» του Γιάροσλάβ και την «Binnopharm» της Μόσχας.  Η σειριακή παραγωγή θα ξεκινήσει ήδη από το Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τον υπουργό, η συνολική παραγωγή θα εξαρτηθεί, πρωτίστως, από τις ανάγκες του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης. Η σειριακή παραγωγή του πρώτου ρωσικού εμβολίου που αναπτύχθηκε από το Εθνικό Κέντρο Ερευνών Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας «Γκαμαλέγια» αναμένεται να ξεκινήσει το Σεπτέμβριο με την την παραγωγή αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων δόσεων εμβολίου το μήνα με επακόλουθη αύξηση σε αρκετά εκατομμύρια μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι αυτά τα σχέδια θα εφαρμοστούν», ανέφερε ο υπουργός.
 Σύμφωνα με τη ρωσική ομοσπονδιακή υπηρεσία για την επιτήρηση για την προστασία των δικαιωμάτων των καταναλωτών και την ανθρώπινη ευημερία, 26 διαφορετικά Εμβόλια αναπτύσσονται σε 17 ερευνητικά ιδρύματα στη Ρωσία. 
Το ερευνητικό κέντρο «Vector» αναπτύσσει ένα εμβόλιο σε έξι διαφορετικές τεχνολογικές πλατφόρμες. Η πρώτη από αυτές αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και η δεύτερη τον Οκτώβριο του 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...