18/2/21

Ο νεοδημοκράτης Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης έσπασε την «Ομερτά» και ομολόγησε ότι «Οι μισοί νοσηλευόμενοι στα Ιωάννινα ήρθαν από Αλβανία» με έγκριση του Εφιαλτάκη.

Το δελτίο των 11 σας το είχε τονίσει στις 25/11/20 ότι :

O Γουρλομάτης Εφιαλτάκης νοσηλεύει τους άρρωστους του χασισέμπορου Ράμα στα νοσοκομεία μας 

τότε σας έλεγα

"Είναι προφανέστατο ότι τουλάχιστον 800 αλβανοί ασθενείς νοσηλεύονται σε ελληνικά νοσοκομεία Η Ρεπούμπλικα Σεβερνοματσεντόνιγια, έχει πληθυσμό2,077,132 κατοίκους και η μέση θετικότατα των τεστ για Κορωνοϊό τις δυο τελευταίες εβδομάδες είναι 33%. Η Αλβανία, σύμφωνα με την εκτίμηση της Αλβανικής στατιστικής , τον Ιανουάριο του 2020 είχε 2,845,955 κατοίκους και η μέση θετικότατα των τεστ για Κορωνοϊό την δυο τελευταίες εβδομάδες είναι 33,8%. Ενώ όμως στα νοσοκομεία της Σεβερνοματσεντόνιγια νοσηλεύονται 1258 ασθενείς, στην Αλβανία, στα τρία νοσοκομεία Κορωνοϊού νοσηλεύονται μόνο 455. Είναι προφανέστατο ότι τουλάχιστον 800 ασθενείς νοσηλεύονται αλλού . Τους φροντίζει ο Γουρλομάτης Εφιαλτάκης που νοσηλεύει τους άρρωστους του χασισέμπορου Ράμα στα νοσοκομεία μας". 

Τώρα ο Περιφερειάρχη Ηπείρου Α.Καχριμάνης δήλωσε οτι «Οι μισοί νοσηλευόμενοι στα Ιωάννινα ήρθαν από την Αλβανία με έγκριση του ΥΠΕΞ»

Ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, αποκαλύπτει την απάτη της Επιτροπής λοιμωξιολόγων με τους αριθμους, τις εισαγωγές τις εντατικές κλπ και εξηγεί ότι τα Ιωάννινα έχουν επιβαρυνθεί όχι εξαιτίας της διασποράς του ιού αλλά εξαιτίας της πίεσης που δέχονται οι υγειονομικές μονάδες λόγω των εισαγωγών και των διακομιδών ασθενών που έρχονται από την Αλβανία και των οποίων τις νοσηλείες εγκρίνει το ΥΠΕΞ .

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατι ομως το κανουν αυτο;

τι ερωτας ειναι αυτος που εχουν με τους αλβανους και με καθε ξενο παρασιτο;

το κανουν και εχει η χωρα καποιο χειροπιαστο οφελος και αν ναι ποιο ειναι αυτο που δεν το βλεπουμε

γιατι δεν μας απαντουν σαφως?

η μηπως το μυστικο ειναι η διαφθορα του κρατικου μηχανισμου απο το μαυρο αλβανικο χρημα απο τα νακρωτικα που χρηματοδοτει κρατικους αξιωματουχους και δημοκρατικα κομματα στην ελλαδα και μονον?


εαν ξανακουσω για ανθρωπισμους και τα τοιαυτα θα τους πυροβολησω στο κεφαλι αμεσως και θα βρεθουν σε ομαδικο ταφο πλεον

ο οβριος δημαρχος τι λεγει εκει

να τους χαιρονται οι δημοκρατες μαρξιστες κατοικοι του ιωανινου

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμος Παρ Φεβ 19, 07:52:00 π.μ.
Τι ερώτηση είναι αυτή "γιατί τι κάνουν";
Νομίζεις ότι θέλουν το καλό μας; Νομίζεις ότι έχει να κάνει όλο αυτό το σκηνικό που ζούμε με απλή διαφθορά;
Πρόκειται για καλά οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης μας οικονομικής και βιολογικής. Πέθαναν 2 άστεγοι Έλληνες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
Όλοι οι λαθροεισβολείς με επιδόματα 400 ευρώ και δωρεάν σίτιση, περίθαλψη, στέγη κ.λ.π. Η αντικατάσταση πληθυσμού είναι σε πλήρη εξέλιξη. Σε θέλουν κλεισμένο μέσα να μην βλέπεις τις νέες μουσουλμανικές πόλεις που κατασκευάζουν (όλως τυχαία δίπλα σε στρατηγικής σημασίας κόμβους), τις νέες φουρνιές που δεν σταματούν να καταφθάνουν είτε έχει κρύο, είτε ζέστη...
Αντιγόνη

Ανώνυμος είπε...

@ Παρ Φεβ 19, 07:52:00 π.μ.

Ετσι ανωνυμη/ε. Ετσι.
Μας γεμισαν την Ελλαδα μας με Εφιαλτες αφου μας ποτισαν πρωτα "ωχ αδερφε"!