17/2/21

Παρουσιάστηκε η «Δημιουργία» ο εκλογικός συνασπισμός Τζήμερου – Κρανιδιώτη .Ti είπαν για συνεργασία με ;πατριωτικές δυνάμει...

Στην χθεσινή διαδικτυακή συνέντευξη τύπου ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης παρουσίασαν τις θέσεις τους αλλά και τα σχέδια τους για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Ο εκλογικός Συνασπισμός «Δημιουργίας Ξανά» και «Νέας Δεξιάς» θα ονομάζεται «Δημιουργία». 
Τα δύο κόμματα θα διατηρήσουν την αυτονομία τους .Θα υπάρχει κοινό ψηφοδέλτιο με τον λογότυπο της «Δημιουργίας», και τα ονόματα των δύο επικεφαλής. 
 Όσον αφορά τη δυνατότητα περαιτέρω συνεργασιών με κόμματα και προσωπικότητες του εθνικιστικού χώρου, για την οποία ρώτησε ο «Ελεύθερος Κόσμο» ο κ. Τζήμερος είπε ότι «συνεργαζόμαστε με οποιονδήποτε πιστεύει στον κοινοβουλευτισμό, δεν είναι λαϊκιστής κυρίως όσον αφορά θέματα οικονομίας» για να συμπληρώσει ο Φαήλος Κρανιδιώτης ότι «φυσικά πρέπει να πιστεύει και να ενστερνίζεται την διακήρυξη και τις αρχές που έχουμε δημοσιοποιήσει», χωρίς όμως να αναφερθεί σε ονόματα και πολιτικούς σχηματισμούς. Και οι δύο φάνηκαν αρκετά αισιόδοξοι γα την επιτυχία τους εγχειρήματος και την προσπάθεια τους να εισέλθουν στην Βουλή στις επόμενες εκλογές.
 Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το κόμμα του κ. Τζήμερου είχε λάβει 0,74% και 41.631 ψήφους στις Εθνικές εκλογές, ενώ η Νέα Δεξιά του κ. Κρανιδιώτη είχε 0,66% και 37.540 ψήφους. 
 Πηγή www.elkosmos.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πιστεύουν και αυτοί ότι υπάρχει ιός οπότε θα διαπραγματεύονται μέτρα, εμβόλια και επανεκκινήσεις αλλά όχι τόσο.....βαθιά όσο οι άλλοι;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Κρανιδιωτης-Τζημερος.

Φεξε μου και γλυστρησα.
Ο Κρανιδιωτης κολλητος του Σαμαροσκυλου που 'βαλε φυλακη αθωωους ανθρωπους.
Δε γ@μι3σε ρε ω ντιρλαντα ντιρλανταντα!

Ανώνυμος είπε...

Με την νίκη του αυτή στο αστραλιανο οπεν και την πρόκριση στα ημιτελικά ο Τσιπιτσιπας θα εισπράξει 660.875 δολάρια!

ανω του μισου εκατομμυριου δολαρια απο ενα τουρνουα μονον

φανταστειτε τι περιουσια εκατομμυριων δολαριων εχει ηδη φτιαξει αυτος μεσα σε 3-4 χρονια

5 εκατομμυρια κοντα 10 ποιος ξερει


συναγωνιζεται καπως τον μανικετοκουμπο τον ελληνα που πρεπει να εχει ηδη μαζεψει καμια 15 εκατομυρια περιουσια μεσα σε 3-4 χρονια


καθιστε στο καναπε

Ανώνυμος είπε...

πι πι πι εκανε το παπι
που που που τσα νασου το παπι
πι πι πι ρι ρι ρι εκανε το τζατζαρι
λου λου λου κανει μια πεογλυφτρα λουλου
πρι πρι πρι εγλυφε πρι το περιστεροχεσμενοπρι

Ανώνυμος είπε...

και πρατσ και προυτσ και ξανα μανα πρατσ προυτσ μετα δυσκωλιαs ο πρωκτοs προσπαθει να αρθρωσει λογο πριτσ πρατσ προυτσ..για ευφραδεια λογου του πρωκτου τωρα υπαρχει λυση... popoudoanakoyfistikon..

Ανώνυμος είπε...

γκαιουλες θα εχουν ; το μνημνιο του τρελαντωνη ηταν καλο μνημνιο μεγαλε πεζοναυτη;!γιατι ειχα ακουσει οτι εγραψες και συ ενα μερος. με το αζημειωτο βεβαιως

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Ποιος χανει το χρονο του με τις ξεσκονιστρες του πολιτικου συστηματος ;
Ποιος ειναι ''ημιπιτσιρικας και δεν γνωριζει τι σκουληκια ειναι κι οι δυο τους ;
Αμα οι εθνικιστες, παραδοσιακοι πατριωτες ασχολουνται με ψοφοδεξιουληδες και απατεωνισκους. Τοτε καλυτερα να παμε για υπνο.
Πρεπει να εισαι κατω απο 30 για να εχεις πιαστει κοροιδο απο τους right society οπου με τα κεκαλυμμενα καναλια τους στο γιουτιουμπ και το σαιτ τους. Προωθουν τον 'μοντερνο' πατριωτισμο που παει χερι χερι με αθεους γκευ και λαθραιους. Στηριζομενος μονο σε εναν εντελως ξενερωτο αντικομμουνισμο.
Μαντεψτε ποιος ειναι απο πισω και κερδιζετε μια γκοφρετα σαφαρι. . .

https://conserva.gr/right-society/

5-6 νοματοι απο ενα καναλι ο καθεις και η πρπαγανδα παει εξτρα πριμα γκουντ. Απευθυνονται στις μικρες ηλικιες και γαλουχουν τον 'νεο' πατριωτισμο.

Ανώνυμος είπε...

Το να βρίζουν τον Αδόλφο Χίτλερ οι μπολσεβίκοι, είναι το ίδιο με το να βρίζουν οι Ιακωβινοι τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη.
Ότι δε φτάνεις το βρίζεις και το συκοφαντείς.
Οι κομμουνιστές τον 20ο αιώνα έστειλαν στον άλλο κοσμο με ειδεχθή και βάρβαρο τρόπο 200.000.000 ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη.
Γεγονός που δεν αλλάζει, γεγονός που το σύνολο των μπολσεβίκων αποσιωπεί.
Κομμουνισμό δε θέλατε φάτε τον.
Αλλά δεν θα βαφτίζετε το κρέας ψάρι!.
Δεν θα παρουσιάζετε την κομμούνα των γνωστικιστών και των σκηνιτών τοκογλύφων ως φασισμό.
Θα φάτε πολύ ακόμη παραμύθι μες το αριστερό κεφάλι σας.
Τα 200.000.000 σας περιμένουν με ανοιχτές αγκαλιές.
Μαχαιρα έδωσες μαχαιρα θα λάβεις.