19/2/21

Η Φωνή της Αλήθειας. Η υπόσχεσή των απατεώνων για υπόγεια καλώδια, το Πράσινο άλογο του Μοντέρνου Πατριωτισμού, ο νέος Σέρβος Πατριάρχης και άλλα πολλά

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έλα ρε Σπύρο τώρα, όλος ο πληθυσμός της Ελλάδος με ελληνική καταγωγή είναι ένας φιλελέ πολτός που το πολύ-πολύ να διαβάζει κάναν Λιακόπουλο, όλοι θέλουν βόλεμα, οι μισοί είναι ήδη δημόσιοι υπάλληλοι και οι άλλοι μισοί θέλουν να γίνουν, οι άξιοι και ικανοί που πάλεψαν βαρέθηκαν να γίνονται περίγελος και να τρώνε φάπα από αμόρφωτα αφεντικά όποτε κανένας δεν θέλει την ανατροπή του συστήματος που σημαίνει και ξεβόλεμα, έτσι ο καθένας δίνει έναν ορισμό στον πατριωτισμό που να του διατηρεί το στάτους του πατριώτη χωρίς να του θίγει τα προνόμια, τις καταθέσεις και τα περιουσιακά στοιχεία, για το πόπολο ακόμα και ένα παξιμάδι είναι προνόμιο που δεν το διακινδυνεύει.....όποτε "μοντέρνος πατριωτισμός"

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που γράφεις είναι σωστά. Αλλά δεν λες ποιος είναι εκείνος που διόρισε σχεδόν την μισή Ελλάδα στο δημόσιο για να έχει κομματικό στρατό; Κυρίως το κλεφτο-πασοκ την δεκαετία του '80 και αργότερα και η Ν. Δ.! Τα' λεγε ο αειμνηστος "δικτάτορας" Παπαδόπουλος από την φυλακή το 1984.Μιλουσε τότε για διαφθορά συνειδήσεων από το ΠΑΣΟΚ. Αλλά το πιο σωστό που λες είναι για τους άξιους και ικανούς που πάλεψαν και βρέθηκαν να γίνονται περιγελος και να τρώνε φάπες από αμορφωτα αφεντικά. Διότι τέτοια κοινωνία ήθελαν να φτιάξουν τα κόμματα και η στοα. Μία κοινωνία των ηλιθιων και των αμορφωτων στην οποία οι άξιοι βρίσκονται στο περιθώριο.

Ανώνυμος είπε...

Αφενός προνομιούχος -τρόπον τινά- ως έχων ένα από τα εκατό πενήντα αντίτυπα του πατριωτικού δοκίμιου, αφετέρου τί θλιβερό να μην έχει διαδοθεί ευρύτερα αυτό το ιερό βιβλίο. Όντως έπρεπε να διανέμεται δωρεάν στα γυμνάσια-λύκεια της χώρας και στις στρατιωτικές σχολές. Για αυτό το λόγο απεκάλεσα τα βιβλία σου παρακαταθήκη για τις επόμενες γενεές. Να είσαι πάντα υγιής κι αγέρωχος σαν τα ψηλά βουνά.

Υ.Γ.: Μας έχει λείψει και ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος αλλά και ο Χρήστος Καπούτσης.

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....