17/2/21

Ο πράκτωρ Βοθρολυμαίος καθαίρεσε τον Μητροπολίτη Χαλκηδόνος Γέροντα Αθανάσιο επειδή είναι καλός χριστιανός και φίλος του Αμβροσίου

Ο έφεδρος λοχαγός του Τουρκικού Στρατού Αρχοντώνης με το ψευδώνυμο «Βοθρολυμαίος» στην Cia κήρυξε έκπτωτο του Θρόνου τον Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος Αθανάσιο, για απείθεια και ασέβεια. O Αθανάσιος το 2018 είχε συλλειτουργήσει με τον Αμβρόσιο στο Αίγιο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o βοθρολυμαιος ειναι μια σαλωμη των καιρων μας που ζηταει κεφαλια απο τους μη υποτακτικους σε αυτον

δυστυχως μακαρι να ταν μονον αυτος το προβλημα με το αμαρτωλο πρακτορικο φαναρι

ειναι ετσι ολος ο κυκλος εκει αλλιως δεν επιβιωνεις σε αυτη τη κλικα του φαναριου

το δραμα ειναι οτι το φαναρι αποτελει φιδδουρειο ιππο και καρκινωμα παλαιοθεν της ελληνικης φυλης σημερα δε ειναι επιτακτικη αναγκη η απαλλαγη απο αυτο το καρκινωμα της φυλης που εργαζεται για τον αφανισμο της

οπως το λεω το φαναρι ειναι μηχανισμος εξαφανισης του εθνοφυλετικου οντολογικου

δυστυχως το συντηρουμε απο τους φορους μας χωρια βεβαια τα αλλα που παιρνει το φαναρι απο εδω και απο εκει οσοι καταλαβαινουν.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΤΖΑΡΑΑΑΑ !

Η ΕΜΑΝΟΥΕΛΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ !!!!


Τι σημαίνει η εκλογή- μετάθεση του από Γαλλίας Εμμανουελα σε Γέροντα Χαλκηδόνος;
Δεν είναι τυχαία λοιπόν, η εκλογή του Εμμανουήλ στη θέση του «πρώτου μετά τον Πρώτο» στο Πατριαρχείο . Δεδομένου μάλιστα ότι έχει αποκτήσει την τουρκική υπηκοότητα και έχει άριστες σχέσεις με τις Τουρκικές αρχές του δίνεται η δυνατότητα να θέσει υποψηφιότητα ακόμη και για Πατριάρχης.



https://www.kalami.us/2019/omogeneia/orgia_gallias.html


ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ "Κ" ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΙΣΙΝΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

Για μια ακόμα φορά ο Βαρθολομαίος επιβραβεύει την ομοφυλοφιλία ιεραρχών

Ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο βοηθός επίσκοπος του μητροπολίτη Γαλλίας Εμμανουήλ, ο Μάξιμος (Παφίλης) προβιβάστηκε από τη σύνοδο του Φαναρίου σε πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Γαλλίας, λίγες ημέρες μετά το ξέσπασμα συγκλονιστικού σκανδάλου με μεταμεσονύκτια όργια εντός της Μητρόπολης με τη συνοδεία “escort” βουλγαρικής καταγωγής, ένας από τους οποίους επανήλθε (χρησιμοποιώντας τον κωδικό της εισόδου που του έδωσε ο Μάξιμος!) και κατέκλεψε περιουσιακά στοιχεία κυρίως του ιδίου, αξίας άνω των $400.000 ευρώ.

Ακόμα βοά η Γαλλία και όλος ο κόσμος ολόκληρος με το σκάνδαλο. Το οποίο δεν βασίζεται σε δημοσιογραφικές πηγές, αλλά σε επίσημα στοιχεία της γαλλικής αστυνομίας!! Ο αμετανόητος Βαρθολομαίος αντί να ζητήσει επίσημη αναφορά της αστυνομίας, ώστε να τιμωρήσει και τους δύο ανάξιους ιεράρχες και να τους στείλει στο 'Αγιο 'Ορος, επιβράβευσε τον Μάξιμο προβιβάζοντάς τον σε πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης!

Οι δύο «σύντροφοι» (Εμμανουήλ και Μάξιμος συγκατοικούν τα τελευταία χρόνια και αυτό είναι γνωστό σε όλους τους ομογενείς στο Παρίσι) απέλυσαν τον υπάρχοντα πρωτοσύγκελο (η σωστή έκφραση είναι «τον έδιωξαν με τις κλωτσιές») επειδή φαίνεται ότι τον υποψιάζονταν για τη διαρροή του σκανδάλου. Η ανάδειξη του Μάξιμου σε πρωτοσύγκελο γίνεται προκλητικότερη, επειδή ο άνθρωπος δεν μιλά ούτε λέξη γαλλικά!

Τόσο αξιοκρατικές είναι οι επιλογές του Βαρθολομαίου!… Στο εξής για όποιες θέσεις αδειάζουν θα πρέπει να αναφέρεται η ομοφυλοφιλία ως πρώτο «προσόν» των υποψηφίων – ειδικά στις πλούσιες υπερπόντιες επαρχίες του Θρόνου. (25 Μαίου '19)

διαβασε για το θεμα αυτο
https://www.exapsalmos.gr/2021/02/16/ti-simainei-i-eklogi-metathesi-tou-apo-gallias-emmanouil-se-geronta-chalkidonos/

Η ρήξη μεταξύ του Πατριάρχη και του Αθανασίου ήλθε όταν του ζήτησε να απομακρύνει απο κοντά του μια Μοναχή που τον υπηρετούσε στις εργασίες της κατοικίας του,η οποία προερχόταν απο την συνοδεία του Αρχιμ. Διονυσίου Καλαμπόκα.Ο Αθανάσιος είπε στον Πατριάρχη ότι εγώ είμαι γέροντας και δεν έχω εγώ όπως εσύ υπηρετικό προσωπικο να με υπηρετεί. Φέρε μου μια Μοναχή από την Μονή Χρυσοπηγής που έρχονται για τις ανάγκες του Πατριαρχείου και θα φύγει η Μοναχή αυτή που σας ενοχλεί. Επίσης είχαν γίνει επιστολές προς τον Πατριάρχη από τον Αμερικής Ελπιδοφόρο και άλλους Ιεράρχες για την δραστηριότητα που αναπτύσσει ο Αρχιμ. Διονύσιος Καλαμπόκας να δημιουργεί Μονές εντός των ορίων Επαρχιών του Θρόνου και να δίνει την πνευματική και διοικητική τους αναφορά σε άλλα Πατριαρχεία και Εκκλησίες. Και ο πρώηνΓέρων Χαλκηδόνος Αθανάσιος διατηρούσε επικοινωνία και σχέση με τον Αρχιμ. Διονύσιο Καλαμπόκα και του ζητούσαν να τις διακόψει. Αλλά ο Αθανάσιος απαντούσε ότι δεν ενοχλούσε κανέναν με αυτή την επικοινωνία ούτε έκανε κακό στο Πατριαρχείο. Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες ο τρίτος μοχλός πίεσης για τον εξοστρακισμό του Αθανασίου αποδίδεται στην κακή σχέση του με τον Σεβ. Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιο με τον οποίο συμμετείχαν στην Επιτροπή επί του Αγίου Όρους. Ο Μητροπολίτης Αθανάσιος απέδιδε προσωπική σκοπιμότητα και ιδιοτέλεια στον Αμφιλόχιο για τα θέματα που ερχόντουσαν από το Άγιο Ορος προς επίλυση και πολλές φορές έθεσε το θέμα στον ίδιο τον Πατριάρχη αλλά δικαίωση δεν πήρε ποτέ.

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ο «Φράχτης» που θα ορθώσει το Κινήμα 21 για τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ θα είναι αξεπέραστος

  Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ           ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ...