20/3/21

Αν υπήρχε Απεξάρτηση Δικαιοσύνη

 

-Αν υπήρχε ανεξάρτητη δικαιοσύνη θα έπρεπε ήδη να διεξάγεται έρευνα για το ΚΑΡΤΕΛ των ΕΜΒΟΛΙΩΝ και της το Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από τις Μίζες  που μοιράζουν ο «Σαλονικιός» και ο Εφιαλτάκης

 -Αν υπήρχε ανεξάρτητη δικαιοσύνη θα έπρεπε ήδη να διεξάγεται έρευνα για τις ποινικές και αστικές ευθύνες, των πωλητικών, των διοικήσεων των νοσοκομείων των τηλε-λοιμωξιολόγων και των δήθεν «ιατρών», για τους συνανθρώπους μας που πεθάνουν αβοήθητοι.

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στην δημοκρατία ο λαός δεν ενδιαφέρεται για την διαφθορά την απάτη και την αδικία γενικότερα αλλά για τον διορισμό και τα λεφτά, απόλαυσε την δημοκρατία τώρα αφού δεν μπορείς να κάμνεις πραξικόπημα

Ανώνυμος είπε...

αν η γιαγιά μου είχε @@ θα ήταν παππούς μου

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις καλά ότι δεν υπάρχει ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Παλαιότερα και σε ανύποπτο ακόμα χρόνο σού είχα πει ότι στο Πρωτοδικειο Πειραιά βγαίνουν κάτι απαράδεκτες αποφάσεις του στυλ 2+2+5.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει σωτηρία Χατζαρα. Ξέρεις πόσοι ρουφιανοπατριωτες με τις οικογενειες τους είναι "συνδεδεμένοι" με στοές και διεκπεραιωνουν προσωπικές διαφορές με συνανθρώπους μας, συνελληνες, που δεν τούς γουστάρουν; Ξέρεις στα δικαστήρια ανά την χώρα αλλά κυρίως στο Λεκανοπέδιο, τί δίκες γίνονται καμιά φορά; Μιλάμε δηλαδή για κουκουλοφορους. Με έναν τέτοιο πληθυσμό γεμάτο κακία, εγωισμό, ατομισμο, προσωπικές αντεκδικησεις στις οποίες εμπλέκονται και στοές, τί καλό να περιμένει κανείς; Είναι πολλά τα ζητήματα λοιπόν.