25/3/21

Το προδοτικό μήνυμα του Εφιαλτάκη για το συμβόλαιο του με τους ΑΝΩΘΕΝ για την Ανάταξη της Ελλάδος με το Μπόλιασμα , και τα χοντρά του Ψέματα

Η εγκληματική Οργάνωση Μασόνων και Ολιγαρχικών που δολοφόνησε τον Καποδίστρια συνεχίζει.
 Ο Εφιαλτάκης είπε σήμερα : «Συνεχίζουμε οπλισμένοι με τον νέο πατριωτισμό της ευθύνης». 

«Πατριωτισμός είναι η φυσική προσπάθεια του ανθρώπου υπέρ της ευδαιμονίας της Πατρίδος και του Έθνους του».
 Ο μοντέρνος «Νέο-πατριωτισμός», είναι εντελώς το αντίθετο.

Η ευθύνη του νεο-πατριώτη Εφιαλτάκη είναι οι υποχρεώσεις του προς τους ανωτέρους του . Τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ του, για να μας «ΑΝΑΤΑΞΕΙ » με την καταστολή του «Νατιβισμού» και με το Μπόλιασμα Λαθραίων.


 «Το στοίχημα της γενιάς μας είναι 200 χρόνια μετά την «Επανάσταση της Εθνικής Ανάστασης» να γίνει η «Επανάσταση της Εθνικής Ανάταξης», είπε ο Εφιαλτάκης .

Οι προδότες δανειολήπτες του '21, βρήκαν άξιους συνεχιστές στην πολιτική και την οικονομία, στα πρόσωπα των Εφιαλτάκηδων των Τσιπρόφσκυδων της Σουρτούκας και των Νέο-Ντιντίδων. 

 Ο υπηρέτης της Αγγλοκρατίας και της Βασίλισσας Εφιαλτάκης είπε: «Σε όλες τις μεγάλες δοκιμασίες της ανθρωπότητας ο τόπος μας στρατεύτηκε πάντα στη σωστή όχθη της Ιστορίας».

Η προδοτική Ολιγαρχία πάντα έγλυφε τις αρβύλες των Άγγλων και το χέρι των Ρότσιλντ .

Το ξεκάθαρο μήνυμα του Εφιαλτάκη για την Εθνική Επέτειο ήταν ότι, ο Αυξεντίου, ο Καραολής, ο Παλικαρίδης ήσαν στην λάθος όχθη της Ιστορίας και ο Στεργιάδης και ο Αραπάκης στη Σωστή.

Ο Μούργος είπε και ψέμματα. 
«Δώσαμε μάχες», είπε, «στην υπεράσπιση των συνόρων μας σε Έβρο και Αιγαίο. Στη θωράκιση της δημόσιας υγείας και της κοινωνικής ευημερίας». 

 Τα σύνορα δεν υπάρχουν και τα περνάει όποιος θέλει και ‘όποτε θέλει. Έχουν γίνει σουρωτήρι .Με τα χρήματα μας θωρακίστηκε την υγεία των Αλβανών και των λαθραίων, και η κοινωνική ευημερία των εισβολών , των τεμπέληδων και των πωλητικών εμβολίων ,

 Οι επικοινωνιολόγοι του Εφιαλτάκη στρίμωξαν στο μήνυμα του και την «Ομάδα Έψιλον». «‘'Αλλωστε, από το “Έψιλον” της Ελλάδας ξεκινούν και η Επανάσταση, και η Ελευθερία, και η Ελπίδα», είπε. 

ΥΓ. Ο Γιάννης Φουράκης έφυγε νωρίς.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα είσαι Α-ΠΑΙ-ΧΤΟΣ! Όπως ο Βλαδίμηρος!

Ανώνυμος είπε...

αυτά αργά τα ανακάλυψες Σπύρο, εγώ από την εποχή της Ελεύθερης Αθήνας θυμάμαι που έλεγε ο κόσμος και όχι οι πολιτικοί μόνο, ότι πατριωτισμός είναι να πληρώνεις τους φόρους σου, ειδικά ο όρος "φορολογική συνείδηση" συνέτριβε οστά....

Ανώνυμος είπε...

όλων των ειδών οι αγώνες και οι επαναστάσεις είτε στημένες είτε όχι γίνονται από μικρό αριθμό ανθρώπων ικανών και μελετημένων που δρουν συνωμοτικά για μεγάλο διάστημα πιο πριν, οι μάζες ακολουθούν μετά και πολύ πιθανό αρχικά οι μάζες να είναι και κατά του κινήματος αφού τους βάζει σε μπελάδες, μην γελιόμαστε , κανείς δεν θέλει την ανατροπή της καθεστικυίας τάξης, ακόμα και οι άστεγοι στο Θησείο μια χαρά τρώνε από το συσσίτιο με προϊόντα ΑΒ, είναι οξύμωρο να μιλάμε για "δημοκρατική ανατροπή", είναι αντίφαση, πιο πολύ προδίδεις το κίνημα κάνοντας πολιτικές κινήσεις εκτός αν επί τούτου έχεις σκοπό να αποπροσανατολίσεις τον εχθρό...