ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

17/3/21

Μέγα το των Ρουφιάνων Κράτος. Αφορολόγητες και οι ΜΚΟ που πρωταγωνιστούν στο Μπόλιασμα

 

Έρχονται επενδύσεις στην "κοινωνική ενσωμάτωση ευάλωτων ομάδων"!!!!!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εςχθες που αναγκαστηκα να παω στο Τζαννειο για μια εξεταση δεν εβλεπες τιποτα αλλο παρα βρωμα και πακοαφγανια. πρεπει να μας εχουν ξεπερασει σε αριθμο πλεον.

Ανώνυμος είπε...

Επίδομα 534 ευρώ στους πωλητές του περιοδικού «Σχεδία» εξήγγειλε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος συναντήθηκε χθες με πωλητές της «Σχεδίας» και εκπροσώπους της ΜΚΟ «Διογένης», που εκδίδει το περιοδικό.

https://www.naftemporiki.gr/story/1703317/stiriksi-astegon-epidoma-534-euro-stous-polites-tou-periodikou-dromou-sxedia

- Δωρεές 2017 - 2018
Η χρηματοδότηση του Foundation Open Society Institute συνέβαλε στην υλοποίηση του έργου «Κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις από την κυκλοφορία του περιοδικού δρόμου σχεδία». Πρόκειται για την επίσημη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τη διεθνή εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών «Deloitte» για τον κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο της «σχεδίας» στην κοινωνία ολόκληρη.

Τα λεφτά δεν δίνονται όμως έτσι στον αέρα, έτσι δεν είναι;

StveΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ .Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ,Ο ΒΕΝΤΗΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ Κ/Σ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 12-14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  του Σπυρίδωνα  Χατζάρα    Η πρωτεύουσα της «Ελεύθερης Ελλάδας», δεν βρισκόταν στο «Βουνό» αλλά στους Ψαράδες της Πρέσπας, όπου οι σύντροφο...