1/8/21

Ο Αλγόριθμος προέβλεψε ότι με βάσει τα παγκόσμια κρούσματα μεταξύ των εμβολιασμένων στο τέλος Σεπτεμβρίου θα έχουν νοσήσει 200,000,000 εμβολιασμένοι Και οι μεταλλάξεις μέχρι την «Ωμέγα», με αλγόριθμο βγαίνουν.


Όλοι οι εμβολιασμένοι συμμετέχουν στο παγκόσμιο πείραμα. Οι δημιουργοί του εμβολίου υποθέτουν και δεν ξέρουν την συμπεριφορά του έξυπνου υιού και της πρωτεΐνης-ακίδας  σε κάθε οργανισμό. Υποθέσεις κάνουν. Στόχος είναι το λευκό βόρειο ημισφαίριο

Οι φαρμακευτικές εταιρείες πληρώνουν τους ινφλουένσερς για να εμβολιαστούν περισσότεροι..

Η πανδημία είναι πλέον τα εμβόλια mrna. Πριν ήταν  τα PCR τεστ. 

Τα στοιχεία από τα νοσοκομεία και την θνησιμότητα δείχνουν ότι η μετάλλαξη δελτα είναι πιο επιθετική  αλλά έχει μικρότερη θνησιμότητα. ‎

 Η Κυρίαρχη Αντίθεση δεν είναι Εμβολιασμένοι/Ανεμβολίαστοι, όπως προσπαθεί να το εμφανίσει η κυβερνητική προπαγάνδα  . Η Αντίθεση είναι ανάμεσα στην Εγκληματική Συμμορία Εφιαλτάκη. με τα Κομματόσκυλα και τους συνεργάτες της και ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Εμβολιασμένους και Ανεμβολίαστους.

Η Αντίθεση είναι ανάμεσα στους Παλιανθρώπους το ΚΑΡΤΕΛ του Θανάτους  και  ΕΜΑΣ. Τους πραγματικούς και ΑΠΛΟΥΣ Ανθρώπους

 Οι ανεμβολίαστοι δεν αποτελούν απειλή για τους εμβολιασμένους και δεν παίζουν με την ζωή κανενός. Απειλή για ΟΛΟΥΣ μας συνιστούν οι ψευτογιατροί. Οι  δρ Μαυρογιαλούροι. Ο δρ Εφιαλτάκης και ο δρ Χαρδαλιάς. Αυτοί  παίζουν με την ζωή ΟΛΩΝ ΜΑΣ, μαζί με τις επιστημονικές τροτέζες

Η Κυβέρνηση Εφιαλτάκη και η εγκληματική Οργάνωση της Αγίας Κολω-Οικογένειας παίζουν με την ζωή ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Δεν προστατεύουν κανένα, και διασπείρουν τον Κορωνοϊό και τον Θάνατο.

Οι Μαυρογιαλούροι Μητσοτάκης-Χαρδαλιάς  λένε χοντρά πολιτικά ψέματα. Δηλαδή 2+2=5. 

Οι Υγιείς ανεμβολίαστοι  δεν έχουν και δεν μεταδίδουν τον ιό στους εμβολιασμένους και δεν παίζουν με την ζωή κανενός. Με την ζωή ΟΛΩΝ μας παίζει η Κυβέρνηση των Εφιαλτάκηδων.

Οι εμβολιασμένοι χρειάζονται βοήθεια και υποστήριξη για να αντιμετωπίσουν τις μακροχρόνιες επιπτώσεις της τοξικής πρωτεΐνης-ακίδας στον οργανισμό τους.

 

Σπυρίδων Χατζάρας

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι Εβραίοι του Μοναστηρίου συμμετέσχον ενεργώς στις ταραχές του Ίλιντεν ( εορτή του προφήτου Ηλιού), που διοργάνωσαν οι βουλγοροκομητατζήδες. Ο πλέον γνωστός ο Ραφαήλ Μωυσής Καμχί. Αυτός μετά την κατάληψη του Μοναστηρίου το 1912 από τους Σέρβους ακολούθησε την VMRO στην Σόφια.
Το 1930 εκλήθη η Μακαμπί Θεσσαλονίκης από τον Καμχί να συνευρεθεί με την αντίστοιχο της Σόφιας. Τότε διεξήγετο συνέδριο των κομιτατζήδων στο οποίο παρέστησαν.
Στην Θεσσαλονίκη το γεγονός εγνώσθη το επόμενο έτος μέσω των στηλών της Μακεδονίας.
Αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς να επιτεθούν στους Ιουδαίους της πόλεως, ξύλο πολύ, πολύ ξύλο αλλά μόνον επτά νεκροί.
Τα επόμενα έτη 10.000 Ισραηλίτες ανεχώρησαν, οι εύποροι μεν για Ευρώπη οι δε πτωχοί για Παλαιστίνη.
Ο Καμχί επί γερμανικής κατοχής εγκατεστάθη με Βουλγάρους στην Θεσσαλονίκη, ιδρύωντες την Βουλγαρική Λέσχη, όταν δε οι Γερμανοί απεφάσισαν την απέλαση των Ισραηλιτών στην Πολωνία, οι Βούλγαροι μεσολάβησαν, ώστε να μην απελαθεί.Απεβίωσε στο Ισραήλ το 1970 σε ηλικία εκατόν ετών!
Η ανηψιά του παντρεύτηκε τον εβραίο στρατηγό του Τίτο, Μπένο Ρούσσο.

Η Αρελάτη πρώην ελληνική Θηλίνη ιδρυθείσα υπό Φωκαέων. Κατελήφθη από κελτικό φύλο το 535 π.Χ.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ