16/8/21

Ο Πανικός των πλασιέδων του Μπουρλά από την αποκάλυψη των αριθμών των θανάτων των εμβολιασμένων.

 

Η Στατιστική Υπηρεσία ανακοίνωσε στις 9 Αυγούστου τον αριθμό των θανάτων το πρώτο εξάμηνο του 2021. 69.375.
Η ανακοίνωση δεν απασχόλησε τα εξαγορασμένα βωθροκάναλα που πληγώθηκαν καλά για να  εξαπατούν τον ελληνικό λαό ενώ η άδεια που τους δόθηκε ειναι για να τον ενημερώνουν.
 Και η Ανεξάρτητη Αρχή που εποπτεύει το ΕΣΡ πήγε Πάσο. Το ιδιο και τα Κόμματα του προδοτικού Εμβολιαστικού Τόξου. 
Μέχρι που αρχίσαμε να φωνάζουμε από το Ράδιο Ελλας21 από το δελτίο των 11 και το Κίνημα 21 και να ζητάμε την παρέμβαση της Εισαγγελίας.
 Και τότε ξεχύθηκε όλο το σκυλολόι της εγκληματικής Οργάνωσης για να μας βρίσει και να μας διαψεύσει και να μας καταγγείλει. Άδικα. 
 Με τζούφιες καταγγελίες και κόλπα των Μινχάουζεν της Επικοινωνίας, δεν μπορούν να αποφύγουν την την Αλήθεια που είναι πολύ απλό να βρεθεί και θα βρεθεί. 
Κάποιοι θυμήθηκαν και τις «εκθέσεις» για τους Θανάτους από ΚΟΒΙΝΤ του μπάρμπα ψευτη ΕΟΔΥ .
 Αυτοί είναι υπολογισμοί αγράμματων μπακαλόγατων. Αθροίζουν πατάτες και μήλα. Η Αλήθεια θα βγει από την Διασταύρωση του ΑΜΚΑ των 69.275 νεκρών του πρώτου εξαμήνου με τον ΑΜΚΑ των εμβολιασμένων. 
Και θα ξέρουμε πόσοι είχαν κάνει μια δόση, πόσοι δυο και πόσες μέρες μετά τη δόση πέθαναν. Τυχαία. Φυσικά προσπαθούν να οχυρωθούν πίσω από τα προσωπικά δεδομένα των θανόντων. 
 Αλλα τα «Προσωπικά δεδομένα» δεν ισχύουν για την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και ιδίως όταν έρευνα για χιλιάδες δολοφονίες. 
Η διασταύρωση θα είναι σε γνώση της εισαγγελίας που θα διαπιστώσει το φονικό. Τις χιλιάδες των θανάτων. Και θα ανακοινώσει  μόνο αριθμούς και όχι ονόματα. Πόσοι από τους 69275 που πέθαναν είχαν «εμβολιαστεί» με τα δηλητήρια του Καρτέλ. 
Και αυτό πρέπει να γίνει άμεσα.
 Ο Εφιαλτάκης δεν είναι Πρωθυπουργός. Είναι Σφετεριστής και Αρχηγός Εγκληματικής Οργάνωσης

Σπυρίδων Αλεξάνδρου Χατζάρας

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://youtu.be/HVQ17tVZ3G0

Α.Φώσκολος: Είναι παραμύθι η κλιματική αλλαγή όπως σας την παρουσιάζουν,
υπάρχει αλλά σας κοροϊδεύουν

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

Σ.τεφανος Χ.ιος= Σ.πυριδων Χ.ατζαρας=ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΥ....

Δοξαιος είπε...

https://www.sportstonoto.gr/sok-stis-serres/

"Σοκ επικρατεί στη Σερραϊκή διαιτησία από τον αδόκητο χαμό του εν ενεργεία διαιτητή Ιωάννη Καμπαρντίνα, σε ηλικία 23 ετών από ανακοπή καρδιάς."

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα εδώ βγάζουν ΚΥΑ και ο Ζώης λέει ότι θα πάνε με το Κίνημα στο Ελεγκτικό Συνέδριο και στο ΣτΕ. Αλλά εδώ όποια ώρα θέλουν, σού πετάνε μια... Κατίνα-σαλαμακι για πρόεδρο του ΣτΕ και βράζει ο,τι αποφάσεις θέλει και μάς τις πετα στα μούτρα. Είσθε σοβαροί να λέτε τέτοιες κουβέντες για προσφυγές και άλλα όμορφα; Αφού η δικαιοσύνη στην μασονοψωροκωσταινα ελέγχεται πλήρως! Μας δουλεύετε; Τίποτα δεν πρόκειται να γίνει!

Γιουφτος κανονικωτατος είπε...

Δειτε το βιντεο.
Μεταγλωτισμενο στα Ελληνικα.
Ξεβρακωνει κανονικα τους .....κοβιντιανς

https://ideografhmata.blogspot.com/2021/08/blog-post_15.html

Ημέρες του 45. Πέμπτη 29η Μαρτίου. Οι Συγγενείς των 4000 Ομήρων εξακολουθούσαν να ελπίζουν ότι μπορεί να ήσαν ζωντανοί. Στην «Δίκη παρόδια» των Τσολάκογλου και Ράλλη με Συντακτική Πράξη ορίστηκε ότι κάθε κατηγορούμενος δεν μπορούσε να καλέσει περισσότερους από 5 μάρτυρες υπεράσπισης . Ο «λαός» προσπαθούσε να ζήσει με τις 2000 θερμίδες της ΟΥΝΡΑ και της ΕΜ-ΕΛ, Το ΚΚΕ με τις 300.000 λίρες του πρωταγωνιστούσε στην κερδοσκοπία της Χρυσής Λίρας που έφτασε στις 7500 δραχμές αλλά μετά τα κυβερνητικά μέτρα έπεσε στις 6150. Η κυβέρνηση δια του Νόβα, δήλωνε ότι μελετούσε «σοβαρά» την ΕΑΜοκρατία στην Ύπαιθροκαι ότι αποφάσισε τον αφοπλισμό Ο Σκόμπυ έφτασε στην Καβάλα.Ο (βασιλόφρων) Πράκτωρ Πηνιάτογλου από το «Ελληνικό Αίμα» συνέχιζε με εντολή των Άγγλων τις επιθέσεις κατά του Πλαστήρα.Οι Αγγλοι για να ικανοποιήσουν το ΚΚΕ διάταξαν την « εκκαθάριση» της Χωροφυλακής και των Δημοσίων Υπηρεσιών. Το Συμβούλιο Χαρίτων απέρριψε την αίτηση του 20ετούς Έξαρχου του οποίου την εκτέλεση απαιτούσε το ΚΚΕ