7/8/21

Η Εθνική καταστροφή από τις Φωτιές απέδειξε ότι τοποθέτηση πρακτόρων και ηλιθίων σε ανώτατες επιτελικές θέσεις είναι εθνική αυτοκτονία και έγκλημα εσχάτης προδοσίας

 

Δεκάδες χιλιάδες ισλαμιστές δολοφόνοι, έχουν εισέλθη και φιλοξενούνται στην Ελλάδα ως Λαθρομουτζαχεντίν από τον Εφιαλτάκη και τον Νότη τον φελλό αλλά η προδοτική κυβέρνηση προσπαθεί να εξαπατήσει τους χαζούς τηλεθεατές, και δείχνουν στους μπετόβλακες τον Τζανακοπουλο και μια δικηγόρο που προσευχόταν να καεί η Εκάλη. για «εμπρηστές». 
Διαλαλούν: Η Ελλάδα έχει πόλεμο με τον ΣΥΡΙΖΑ #Συριζα_έμπρηστες,
 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΙΚΟΎ ΤΟΞΟΥ ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ. ΕΦΙΑΛΤΟΦΣΚΙ/ΤΣΙΠΡΕΦΣΚΙ. 

 Το «Επιτελικό Κράτος» που έχει το IQ του Φόρεστ Γκαμπ/Εφιαλτάκη, που ξέρει να παίρνει πόζες να γουρλώνει τα μάτια του και να σουφρώνει τα χείλη για να δείξει ότι σκέπτεται, δεν επικεντρώθηκε στην κατάσβεση των πυρκαγιών αλλά στην προβολή «της υπεράνθρωπης προσπάθειας που κατέβαλε», από τα Κανάλια. 

Η Φωτιά πέρασε την αντιπυρική ζώνη της Εθνικής και τράβηξε προς τον Ωρωπό παρά την αυτοθυσία και την υπεράνθρωπη προσπάθεια αυτών που μαχόνουσαν στην πρώτη γραμμή, και που έδωσαν τα πάντα. 

 Η αποτυχία, οφείλεται στην πλήρη ανικανότητα και ηλιθιότητα αυτών που τους διοικούσαν. Η φωτιά «πέρασε» γιατί οι ΑΝΩΤΑΤΟΙ τα είχαν χαμένα και δεν ήξεραν που και πώς να διατάξουν τις δυνάμεις τους. Οσοι τους άκουγαν με καταλαβαίνουν. Δεν ήξεραν πότε να περιμένουν την φωτιά και που και πότε έπρεπε να της επιτεθούν. 

Ο Κολοκούρης έγινε στρατηγός επειδή έλεγε ΝΑΙ σε ΟΛΑ στον ΕΦΙΑΛΤΑΚΗ. Πως να σβήσει τις φωτιές αυτός ο τενεκές που διέταξε τους άνδρες της ΕΜΑΚ να εμβολιαστούν υποχρεωτικά; Φρόντισε μόνο να σώσει το σπίτι του κ. Υπουργού.

 Η μόνη λύση είναι τα Υποχρεωτικά IQ test για πρωθυπουργό, υπουργούς. Υφυπουργούς. Γενικούς Γραμματείς, στρατηγούς κάθε είδους, Ανωτάτους Δικαστικούς και Γενικούς Διευθυντάς Δημοσίων Υπηρεσιών. Κανείς βλάξ πρωθυπουργός. Κανείς βλάξ υπουργός. Κανείς βλάξ στρατηγός πλέον,

 ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ. ΜΙΖΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ

Σπύρος Χατζάρας 

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θυμήθηκες τις ευθύνες της κομματοκρατιας; Η βλακοκρατια που λες όπως και οι βλακες,κυριαρχούν παντού, σε όλους τους τομείς της ελλαδικης ατιμης κ(ε)νωνιας και από παλιά. Από τα χρόνια του κλεφτοπασοκ ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

Τα 9/10 του πληθυσμού είναι βλάκες εξ ου και η κομματοκρατία. Χάρις στην κυρίαρχη βλακεία μπορούν οι απατεώνες πολιτικοί και ευημερούν. Το κάθαρμα Μητσοτάκης διαδέχθηκε το κάθαρμα Τσίπρα ο οποίος πήρε την σκυτάλη απο το κάθαρμα Σαμαρά που του είχε παραχωρήσει την θέση το άρχικάθαρμα Παπανδρέου. Η χαμηλού επιπέδου παιδεία σε συνδυασμό με την κομματοκρατία και τον ύπουλο και προδοτικό ρόλο της Αριστεράς οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην εξαφάνιση του γένους των Ελλήνων.

Ανώνυμος είπε...

Όλη η Ελλάδα βρίζει τη ΝΔ, και εδώ μέσα τα γαλάζια παιδιά πιστεύουν ότι τις φωτιές τις βάλανε αντιεμβολιαστές αναρχικοί χρυσαυγήτες. Δεν υπάρχει χειρότερη κάστα ανθρώπων από τους ΔΑΠίτες τελικά.


https://www.skai.gr/news/greece/ag-stefanos-syllipseis-gia-emprismo-tous-epiasan-ep-aytoforo-me-mpitonia-venzinis

Ανώνυμος είπε...

• από την Γαλλία82 πυροσβέστες επιχειρούν στις Αφίδνες καθώς και 2 αεροσκάφη Canadair που ήδη επιχείρησαν σήμερα στην Πάρνηθα

• από την Κύπρο40 πυροσβέστες που επιχειρούν στην Πάρνηθα και 2 αεροσκάφη τα οποία επιχείρησαν στην Κρήτη • από την Κροατία1 αεροσκάφος Canadair που ήδη επιχείρησε

• από την Ουκρανία100 πυροσβέστες ως πεζοπόρο τμήμα οι οποίοι θα προωθηθούν στη Εύβοια

• από το Ισραήλ16 πυροσβέστες που θα επιχειρήσουν στην Αττική

• από την Σουηδία2 αεροσκάφη που τα αναμένουμε σήμερα το βράδυ

• από την Ρουμανία112 πυροσβέστες με 23 οχήματα που αναμένονται αύριο

• από την Ελβετία3 ελικόπτερα SP με ειδικό κάδο τα οποία αναμένονται αύριο

Ανώνυμος είπε...

τότε χτύπησαν και την Ελευθερία Σπυράκη, ενώ έκλεψαν και μια τσάντα που έφερε μαζί του ένα μέλος του συνεργείου.

https://www.in.gr/2021/08/07/greece/epitethikan-se-dimosiografous-sti-fotia-tis-varympompis-apokleistiko-vinteo/


Προφανως προκειται για αναρχικους συμμοριτες της σχολης indymedιa

παντα δρουν σαν αγελη δειλων 15 εναντιον 1

με χουγια απο τους παπαουδες τους τους οπλατζηδες τυ 40 να αρπαζουν τις αρβυλες των δολοφονημενων θυματων λαφυρο

γιατι ειναι και πρεζακια και ληστοσυμμοριτες με αναγκες σημερα

αγνακτισμενοι ληστοσυμμοριτες !χα χα χα

το ιδιο κανουν οι αναρχικοι και στα γηπεδα οπου βγαζουν τη μασκα του αναρχικου αριστερου συμμοριτη αγανακτισμενου ταχατες και φορανε την μασκα του χουλιγκανου συμμοριτη των γηπεδων

αεκτζηδες της οριτζιναλ εξαρχειων και σια για παραδειγμα

Ανώνυμος είπε...

αφού ούτε εσύ Σπύρο έχεις σκοπό να παρακάμψεις το εκλογικό σύστημα ούτε προτρέπεις κανέναν να το κάνει τότε θα φας μια Νεοταξική Οικουμενική στις επόμενες εκλογές και θα φωνάζεις καμπιραλλάχ και θα είναι μέρα-μεσημέρι, παρεμπιπτώντος έχεις ακούσει τίποτα για κήρυξη έκτακτης ανάγκης στις 11 Αυγούστου ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα μπες σε παρακαλώ στο προφίλ στο f/b του George Anagnostakos για να δεις τι γράφει για τις πυρκαγιές και τις ευθύνες της... κλιματικής αλλαγής. Και μετά πες μας την άποψή σου. Είναι... "υποδιοικητης" της Π.Υ. Σταγειρων Ακανθου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι βλακες.
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ειναι!

Μάικ είπε...


Αυτοί πάντως οι σημερινοί,όχι μόνο είναι βλάκες,αλλά πανύβλακες.

Β Λ Α Ξ και Π Α Ν Υ Β Λ Α Ξ !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μόνος σου τα γράφεις: οι προδότες ΓΑΠ, Σαμαράς, Βενιζέλος, Τσίπρας, Καμμένος, Μητσοτάκης κόκ. Μετά σας φταίει το ΚΚΕ, που δεν κυβέρνησε ποτέ!

Ανώνυμος είπε...

@ Κυρ Αυγ 08, 03:42:00 π.μ.

Ρε οβραιο-κουμμουνι το τερματισες!
Παρε κατι πισω γιατι θα αναφλεγουν παλι οι Χαραδραιες της Νεας Μακρης!

ΜητσοτάκΙ κάθαρμα είπε...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΚΡΑΤΙΑ!!!
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΩΛΟΣΟΓΑ ΠΟΥ 50 ΧΡΟΝΙΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ 200) ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Κυρ Αυγ 08, 03:42:00 π.μ

Το κκε δεν κυβερνάει , κυβερνούν οι κουμουνιστές!
Το κκε δεν κυβερνάει , κυβερνούν οι θέσεις του και η καταραμένη ανθελληνική αντίχριστη ιδεολογία του!

Το κκε δεν κυβερνάει για να μην χαθεί το όνειρο του κάθε @@@@@@@@@@

Χαζούλη ιάβασε τις θέσεις του για την κατάργηση του φυσικού χρήματος
και θα ξυπνήσεις απο τον ύπνο σου.
Μόνο μην το κάνεις απότομα.
Σε χρειαζόμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό φίλε μου είναι ένα θέμα που χρήζει υπερκομματικής ερεύνης: εδώ η χώρα καίγεται κι αυτές ασχολούνται με τις ...χαράδρες τους!

Ανώνυμος είπε...

Για διαφώτισέ με εσύ μεγάλε ινστρούκτορα, που μπορώ να βρω αυτές τις θέσεις του ΚΚΕ να τις διαβάσω; Αμφιβάλλω ότι ένα κόμμα διαμαρτυρίας έχει τέτοιες θέσεις, αλλά όταν τα 2 κόμματα εξουσίας έχουν τέτοιες θέσεις, αυτό δεν σε ενοχλεί;

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗ Η ΜΑΛΒΙΝΑ ΕΛΕΓΕ-ΩΞΩ Π@@@ΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

Θα σου απαντήσω κι εγώ αυτολεξί με τα λόγια της Μαλβίνας:

«Πάντα πίστευα ότι ο κόσμος δεν μπορεί ν’ ανήκει σε πέντε οικογένειες προνομιούχων και ως εκ τούτου δε θα ψηφίσω ποτέ δεξιό κόμμα, άρα ούτε και ΠΑΣΟΚ που είναι δεξιότερο όλων των κομμάτων. Αλλά, όποιος κι αν κυβερνά, εγώ θα αντιλέγω την εξουσία…».