4/8/21

Ενώ οι μπετόβλακες δεξιοί είναι ευχαριστημένοι που δεν εγινε το μπλακάουτ, τα έξυπνα λαμόγια τρέχουν και κλείνουν συμφωνίες για επείγουσα αγορά ρεύματος για να μας σώσουν Όπως είπε ο Εφιαλτάκης φορώντας το μαγιώ του. «γίνεται ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να εξασφαλιστεί η ηλεκτροδότηση της χώρας».

 

Περιμένω από τα Κόμματα του εμβολιαστικού της Βουλής, τη ΔΕΔΔΗΕ την Εισαγγελία_του_Αρείου_Πάγου, και κάθε αρμόδιο και υπεύθυνο, να μας πουν με διευθύνσεις και ονόματα ,ποιοι τσέπωσαν και πόσα, για τα 100 Μεγαβατ που αγόρασαν χθες από τη Βουλγαρία οι Συμμορίτες της ΝΔ. 
 Πόσα έβγαλαν χθες η Αγία Κωλο-Οικογένεια και ο Αφορισμένος ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ από τα 100 μεγαβάτ που αγόρασαν όσο-όσο από τη Βουλγαρία χθες για να αποτραπεί το Μπλακάουτ στην Ελλάδα; 

 Περιμένω να μας ενημερώσουν για το πόσα χρήματα εχουν καταβάλλει τα ελληνικά Νοικοκυριά κάθε μήνα για να μας προμηθεύσουν τα λαμόγια με πράσινη ενέργεια αφότου κλείσανε τα δικά μας εργοστάσια, ενω οι Βούλγαροι   τα δθικά τους δεν  τα έκλεισαν. 

Ζητώ να μας δώσουν ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΕΡΙΤΖΗΔΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΠΌ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ 

ΥΓ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Σιγά μην μας πουν πόσα εβγαλαν

Ανώνυμος είπε...

Ο Σημίτης το 1999 τεμάχισε την ΔΕΗ άποσπώντας την Μεταφορά (ΑΔΜΗΕ) και την Διανομή (ΔΕΔΔΗΕ) για να τις εκποιήσει μέσω του χρηματιστηρίου.
Το 25% της ΑΔΜΗΕ εξηγοράσθη από την Κίνα,ενώ η ΔΕΔΔΗΕ έχει βγει στο σφυρί από την κυβέρνηση Κούλη.
Τα δίκτυα της ΔΕΗ, κατασκευασμένα με χρήματα του ελληνικού λαού, τα νέμονται οι γνωστοί ολιγάρχες. Κλείνουν τα εργοστάσια λιγνίτου για να μας πωλούν ενέργεια από φυσικό αέριο κάτι τύποι σαν τον Κοπελούζο, Μυτιληναίο, Βαρδινογιάννη, Λάτση, Μπὀμπολα, Περιστέρη, Δάκη Ιωάννου κλπ.

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Στην Ήπειρο που δεν διοικούσε ο διάδοχος οι Έλληνες Νικούσαν