21/8/21

Οι Μιζοτάκηδες καταγράφουν τον αντίκτυπο της πρόκλησης μου για να αναμετρηθούμε σε τεστ ευφυΐας με τον Φορεστ Γκάμπ Εφιαλτάκη

Η Αγία Σκατο-οικογένεια και ο ηλίθιος Εφιαλτάκης ζουν και αναπνέουν με τον επικοινωνιολόγο και τον δημοσκόπο τους. 

 Αφού έδωσαν, από αμηχανία, εντολή στους χαφιέδες τους να με αποκαλούν συνεχώς ηλίθιο ομολογούν ότι τους ενόχλησα ΠΟΛΥ. 

Τους πόνεσε και η επιμονή μου στην καταγωγή τους και στην καταγωγή τους, στην πλαστογραφία της Ιστορία τους και στο Οικογενειακό τους ποινικό Μητρώο. 

 Αυτό που τους πόνεσε πάω από όλα είναι η χαρτογράφηση του Μιζοτακέϊκου.Του Σκυλόσογου. 

 Έδωσαν γραμμή στους ρουφιάνους τους να ψιθυρίζουν για δήθεν συγγενική μου σχέση με την Ιουδαία Μαργαρίτα, κάνοντας λογοπαίγνια, Χαζάρ-Χατζάρας. Κάποιος αγράμματος , ηλίθιος στην Υπόγα του Μαξίμου νομίζει ότι το Χατζάρι έχει σχέση με τους Χάζαρους και κάνει Αλογοπαίγνια. 

Ρωτάνε και για την τοποθέτηση μου στο Βελιγράδι από τον Σημίτη. Για να τους βοηθήσω να μην λένε μαλακίες στο Βελιγράδι με απέστειλαν για να με ξεφορτωθούν οι Βενιζέλος,Αθανασάκης Χυτήρης. Ενόσω ζούσε ο Ανδρέας. Ο Σημίτης με εξεδίωξε από το Βελιγράδι. 

 Αυτά δείχνουν ότι τους ενόχλησα πάρα πολύ, και ότι δεν ξέρουν τι να κάνουν. Μπορεί φυσικά να στείλουν πιστολέρο όπως τον έστειλαν στον Χιο.. 

 Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα να σου θυμησω οταν καποιος αναγνωστης του "Δελτιου των 11" πριν απο χρονια σου εκανε σχολιο για τους "σαγιανιμ".
https://deltio11.blogspot.com/2013/03/blog-post.html

Αν τους φωναξει λοιπον ο γιος της αδελφομητερας για καποια βρωμικη δουλεια που θελει να κανει, ερχονται νυχτα με υποβρυχιο καπου αροδο προς Σουνιο μερια. Τους αφηνουν με φουσκωτο και τους παιρνει καποιος ελληνοφωνος "σαγιαν" που τους περιμενει στην γλυστρα, τους εξηγει τον στοχο, διδοντας τους πληροφοριες για διαμονη, συνηθειες, μερος δουλειας/μαγαζια/τοποθεσιες που επισκεπτεται καθημερινα, ωρες που επιστρεφει σπιτι του και τους φιλοξενει σε ειδικο διαμερισμα/καταφυγιο μεχρι να κανουν το "χτυπημα".

Αμεσως μετα και πριν οι γειτονες παρουν χαμπαρι τι εγινε, ασε τους αστυνομικους-αυτους τους κοιμιζουν με τα τσαρουχια τα καρακωλια του βρωμοΠΑΣΟΚου βαψομαλλια, ο "σαγιαν" παιρνει τους δολοφονους πισω στην γλυστρα του Σουνιου, μπορει και σε αλλη γλυστρα της παραλιακης, τα σηματα πεφτουν προς το υποβρυχιο που ερχεται τους παιρνει και αντε γεια χαρανταν.
Κατι παρομοιο πρεπει να εγινε και με τα εν ψυχρω δολοφονημενα παιδια της ΧΑ στο Ν. Ηρακλειο αλλα και με τον Χιο.

Οποτε με τετοιου ειδους βρωμιες καταλαβαινεις ΠΩΣ ο Αχασβηρος τους εχει στο χερι και μολις σκασει μυτη στο Μαξιμου, του κανουν κωλοτουμπες.