10/8/21

ΕΦΙΑΛΤΑΚΗΣ: «Επέλεξα: να μιλώ στη γλώσσα της αλήθειας, να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, να αποκρούω διχασμούς και να ενώνω τους Έλληνες. Και να εργάζομαι σκληρά για την πατρίδα που μας αξίζει»

 

Αυτή είναι η «Πατρίδα» του Αχασβήρου ΕΦΙΑΛΤΑΚΗ, που δεν μας αξίζει. Αποκρούει τον διχασμό των εμβολιασμένων νομιμοφρόνων και τους Ενώνει για να σφάξουν τους Αντιδραστικούς Ανεμβολίαστους. 
Αυτή είναι η ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ .
 ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΟΠΛΑΤΖΗΔΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ. ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΔ ΑΓΙΑΣ ΚΩΛΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!  
Κύριε εισαγγελέα. Λέγεται Δημήτριος Ν. Δρακάκης και είναι Πρόεδρος του ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος. Συλλάβατε τον! Κατέλυσε την Δημοκρατία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αληθειες που δεν κρυβονται
https://www.youtube.com/watch?v=T09h5TdXxDw

Ανώνυμος είπε...

Και σιγά μη τον συλλάβουν. Σιγά μη βγει τίποτα και με τις μηνύσεις. Όλα στο αρχείο θα μπούνε. Όλο το σύστημα είναι πουλημενο. Ξυπνήστε!

Νοθεία στα Κεντρικά

  Στην Οκλαχόμα, διαγράφηκαν από τους εκλογικούς καταλόγους ,97000 Πεθαμένοι,15000 διπλοεγγεγραμμένοι, 56000 πλαστοί και ανύπαρκτοι και 19...