3/8/21

Καλή τύχη σε όλους όσους έθεσαν την εκκλησία στην διάθεση των τριών αφορισμένων από τον ΜΕΓΑ ΑΜΒΡΟΣΙΟ.

 

Θα ήθελα να αφήσω στα Χέρια Του Κυρίου και Θεού μας, τον Μητροπολίτη Πατρών, διπλοεμβολιασμένο, που νοσηλευεται με κορωνογρίππη....δεν ξέρω αν είναι και στην ΜΕΘ

Να συλλυπηθώ για τον π. Γερβάσιο Χριστοδουλόπουλο του Ι.Ν Παντοκράτορος Πατρών μετά την δεύτερη δόση του εμβολιου, που μάλλον τον κάλεσε Ο Κύριος και το εμβόλιο δεν τον βοήθησε...ή τον βοήθησε ώστε να πάει στο κάλεσμα ..προς Θεού...δεν ευθύνεται το εμβόλιο.

Καλή τύχη στην αποκατάσταση του πλέον σχεδόν παράλυτου μετά την δεύτερη δόση  πατρός Νικολάου Σκαδιαρέση  πρωτοπρεσβύτερου του Αγίου Ανδρέα.

Γενικά καλή τύχη σε όλους όσους έθεσαν την εκκλησία στην διάθεση των τριών αφορισμένων απο τον ΜΕΓΑ ΑΜΒΡΟΣΙΟ.

 

ΖΩΗΣ ΜΠΕΧΛΗΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμβρόσιος: Το μόνο φάρμακο που έπινα ήταν ο αγιασμός.
https://www.tvopen.gr/embed/49320

Οι δημοσιοκάφροι μπορούν να ειρωνεύονται ότι δεν καταλαβαίνουν ή αν ετσι λέει το συμβόλαιο.

Ανώνυμος είπε...

Εστι οπως τα λες ειναι κε Μπεχλη χωρια που εδω και χρονια κατακαιουν την Ελλαδα για να μας κολλησουν στα καπακια με τον κινεζογιο ΚΑΙ την ..."κλιματικη αλλαγη", με φορους και αλλα καλουδια για να επιτυχουν την απολυτη φτωχοποιηση του Ελληνικου Λαου.
Πρωτα μας λεγανε για υπερθερμανση του Πλανητη.
Μετα τις χιονοπτωσεις στην Σαχαρα τα μαζεψαν και κατεληξαν στα σιγουρα στην ...κλιματικη αλλαγη γαμw το μνι της μανας τους.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...