14/8/21

Με την ευγενική χορηγία της Αντινατιβιστικής Κυβέρνησης Εφιαλτάκη & Co η δουλεμπορική βιομηχανία πραγματοποιεί την προπαγανδιστική Λιτάνευση της αποκρουστικής μαριονέτας του σατανά. Αυτή η Πατρίδα του Εφιαλτάκη ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε σπύρο πόση αηδία να αντέξουμε οι άνθρωποι, μου έρχεται η να πάρω τα βουνά η την καραμπίνα και όποιον πάρει ο χάρος! !!!!!

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ!!!!!

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

@ Σάβ Αυγ 14, 11:48:00 μ.μ.

Πρωτα να την μετατρεψεις σε αυτοματη.
Την καραμπινα.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα αγανακτειτε ορισμένοι με τον... ξεπεσμο κυβερνώντων και λα(γ)ου; Όταν κάποτε μπαίνατε στα κόμματα(τα παλιοκομματα της ρεμουλας και της απάτης) για να διορισετε τα παιδιά σας και τα σόγια σας και ψηφίζατε σαν τους μαλακες, ήτανε καλά τότε; Τι νομίζατε ότι έκαναν τα κόμματα με το πέρασμα των χρόνων;

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα πέθανε ο Κωνσταντίνος Μιχαλος, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ.Το έμαθες; Προσπαθούσε να σβήσει την φωτιά που πλησίαζε το εργοστάσιο του στο Κρυονέρι.Θεωρεις ότι ανήκε κι αυτός στην ψωροελιτ;

ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ είπε...

Να για ποιον λόγο απαγορεύτηκαν οι λιτανείες της Παναγιάς. Έγιναν νωρίτερα με τέτοια ζόμπι.
Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα. Μας αξίζει ότι περνάμε.

aviator είπε...

Σ όλα τα κολπα μεσα ήταν ο υπερκομματικος αποφοιτος του LSE... Εσύ τι καταλαβαινεις;

Ανώνυμος είπε...

Μία απλή ερώτηση έκανα... aviator. Εσύ που καταλαβαίνεις, εξήγησε μας λίγο καλύτερα. Ποια ήταν τα.... "σ'ολα τα κόλπα μέσα ήταν"; Και αν θέλεις να σκεφτούμε λίγο... "περίεργα" στο στυλ που μάς έχει μάθει ο Χατζαρας, θα σου πω ότι αν ήταν σε όλα τα κόλπα μέσα, δεν θα τον άφηναν τα καθάρματα να καεί.Εσύ τι λες; Τον είχαν "διακοσμητική γλάστρα" σε ένα Επιμελητήριο με ανύπαρκτη πλέον βιομηχανία και βιοτεχνία αλλά... σε όλα τα κόλπα αμφιβάλλω. Αλλωστε είχε πατέρα υπουργό του Παπαδόπουλου, του Γίγαντα, μην το ξεχνάς!