4/9/22

Ο Σαλβίνι είπε οτι η ΕΕ πρέπει να πληρώσει στη Ιταλία τις ζημιές των αντιρωσικών κυρώσεων

 

ΡΩΜΗ. Οι αρχές της ΕΕ θα πρέπει να αποζημιώσουν τους Ιταλούς για το κόστος που προκλήθηκε από την επιβολή αντιρωσικών κυρώσεων, δήλωσε  ο ηγέτης της «Λέγκα» Ματέο Σαλβίνι. 
«Ζητάμε η Ευρώπη, όπως και στην περίπτωση του ΚΑΒΙΝΤ, να δημιουργησει  μια ασπίδα για να καλύψει τους λογαριασμούς που πληρώνονται από τις οικογένειες. Διαφορετικά κινδυνεύουν ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας τον Σεπτέμβριο», είπε . 
Ο ηγέτης της Λέγκας, η οποία ως μέρος του κεντροδεξιού συνασπισμού έχει την ευκαιρία να κερδίσει τις εκλογές στις 25 Σεπτεμβρίου, τόνισε ότι υποστηρίζει τη συνέχιση των κυρώσεων, αλλά δεν τις θεωρεί αποτελεσματικές. 
Νωρίτερα, ο Σαλβίνι είπε ότι οι περιορισμοί είναι αναποτελεσματικοί και βοηθούν τη ρωσική οικονομία. Σύμφωνα με τον ίδιο, «για πρώτη φορά στην ιστορία, κάποιος που υπόκειται σε κυρώσεις κερδίζει». Είπε για την ανάγκη αλλαγής της προσέγγισης, μιλώντας την προηγούμενη μέρα στο οικονομικό φόρουμ στη λίμνη Κόμο. Στο περιθώριο, τάχθηκε επίσης κατά της πλήρους απαγόρευσης της εισόδου τουριστών από τη Ρωσία στην Ευρώπη, λέγοντας ότι «το πιθανό μπλοκάρισμα των θεωρήσεων εισόδου των Ρώσων θα ήταν τρέλα».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο Σαλβίνι ζήταγε και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για να πάει το παιδί σχολείο και μάλιστα στο έφερε από την πίσω πόρτα ότι και καλά δεν θα μπορούν να πάνε τα λαθραία σχολείο στην Ιταλία, αυτό που έκαναν εδώ οι γονείς που αφού ξεκινούσαν λέγοντας ότι δεν είναι ρατσιστές και ΧΑ μετά συνέχιζαν λέγοντας ότι μπορεί τα προσφυγόπουλα να έχουν ηπατίτιδα, δεν τόλμαγε κανείς να πει "όξω οι λάθρο", πάλι βέβαια δεν έφταιγε ο ραγιάς αλλά η ΧΑ, δηλαδή σύμφωνα με το σκεπτικό αυτό αν δεν υπήρχε η ΧΑ θα είχε γίνει δεύτερο 1821 αλλά το ακύρωσαν μην τους πουν ρατσιστές, πριν δεν τους λέγανε.....

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...