25/9/22

To Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε την αποτυχημένη επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην Μαρίνκα

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας, αντιστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ, δήλωσε σχετικά με την αποτυχημένη προσπάθεια του ουκρανικού στρατού να πραγματοποιήσει επίθεση προς την κατεύθυνση του χωριού Μαρίνκα στην DPRμ  ότι στην επίθεση συμμετείχαν στρατιώτες της 79ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. "Τα  πλήγματα πυρός από το ρωσικό πυροβολικό απέτρεψαν τις επιθετικές απόπειρες . οι απώλειες του εχθρού ανήλθαν σε περισσότερα από 50 άτομα".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνέντευξη Τύπου του Δρ. Σουχαρίτ Μπαγκντί στην Αθήνα (23/09/2022)

https://www.youtube.com/watch?v=gtwvMqdmd2A

Ανώνυμος είπε...

Παίδες στα οργανωτικά έχουμε μερικά θεματάκια.

Οι μεγάλες εκπομπές Ζώη-Χατζάρα σηκώνονται μόνο στο μισητό και γαμημένο φεισμπουκ. Δεν υπάρχει επιλογή σε χαμηλή ποιότητα για γρήγορο στρεαμιν, δεν υπάρχει δυνατότητα κατεβασματος.

Στην πλατφόρμα odysee, όπου εκπέμπει και το λογοκριμένο RT, υπάρχουν ολες αυτές οι δυνατότητες. Και από ότι λένε, δεν κυνηγάνε κανάλια για λογοκρισία όπως στα συστημικά. Φτιάχτε ένα αρχείο βιντεοθήκη εκεί πλιζ.

Στο ράδιο ελλας21 οι εκπομπές γίνονται στην κυριολεξία τυχαία. Απλώς το ανοίγω και ή θα ακούμε Loreena McKennit ή θα πέσουμε σε μία τυχαία αναμετάδοση, ποός ξέρει ποιού, ποιός ξέρει από πότε.
Ο πρόγραμματισμός και οι ειδοποιήσεις σε όλες τις πλατφόρμες του κινήματος είναι φίλοι μας.

Στην σελίδα στο φεισμπουκ για το κινημα 21 υπάρχουν σύνδεσμοι για 3 σελίδες που σας αρέσουν. Η πρώτη για τον π.Φλωρόφσκυ. Καλύτερα βάλτε σε εκπομπές π.Αθανάσιου Μυτιληναίου για να είμαστε και δογματικά άμεμπτοι. Η δεύτερη για Ρένο Αποοστολίδη. Γιατί; Αν μπορείς να μας δώσεις τα χρηματα να πάρουμε τις πραγματείες του για τον β΄ππ-συμμοριτοπόλεμο καλώς. Αλλιώς γιατί τον έχεις εκει;
Η τρίτη για σελίδα αστρολογίας και ζωδίων. Ασχολίαστο.

Και φυσικά δεν χρειάζεται να γίνονται οι εκπομπές πάντα ζωντανα. Δόξα τω Θεώ τα μέσα υπάρχουν σε αφθονία και είναι οικονομικά και εύχρηστα. Είναι τραγικό να σου κόβουν οι ωτακουστες των ευαγών ιδρυμάτων ό,τι θέλουν, με διακοπές ή χάλια σήμα κλπ. Κυριολεκτικά Ζώη αδυνατούμε να βγάλουμε νόημα μερικές φορές.

Αυτά, χαιρετώ και παρακαλώ συνεχίστε τον καλό αγώνα, για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος της Ελευθερία.

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...