30/10/22

ΕΠΊ ΤΟΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΚΩΛΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΟΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ! ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΠΊ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ 13ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΟΎΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΦΙΛΟ




Στα περιστατικά παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης και στην «υπόθεση του Κολωνού» που τους καίει αναφέρθηκε η Κούλα Μητσοτακένσκι κατά τη συνεδρίαση του συμβουλίου της Εγκληματικής Οργάνωσης στου Μαξίμου. 

Η Κούλα Μητσοτακένσκι είπε ότι «είναι αποτρόπαια εγκλήματα» τα οποία «πια εξιχνιάζονται» και όχι δηλαδή όπως γινόταν στο παρελθόν που τα κουκουλώνανε όπως είχε συμβεί με πολύ γνωστό δημόσιο πρόσωπο που βίασε την κόρη του η οποία γέννησε τον γιό του που ήταν και αδελφός της. 

 «Όλοι αυτοί που πρέπει να λογοδοτήσουν, θα λογοδοτήσουν σε πείσμα όσων χυδαίων βάζουν πολιτικά πρόσημα σε ανατριχιαστικές πράξεις. Είναι ντροπή αυτό που έγινε τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτοί που υπαινίσσονται ευθύνες του «συστήματος» ήταν οι ίδιοι σύστημα για 4,5 χρόνια και δεν εντόπισαν τον κίνδυνο. 
Τώρα το απόστημα έχει σπάσει. Η τιμωρία είναι όσο σκληρή επιτρέπει ο νόμος», τόνισε η Κούλα που τρέμει το χάσταγκ #ΝΔ_παιδεραστές .

Η Γενική εισαγγελέας Κούλα Μητσοτακένσκι που προΐσταται της δικαιοσύνης και ο φαλακρός σύζυγος της συνεταίρου του Τοκογλύφου είχαν δώσει αυστηρή εντολή σε ανακτρητές, εισαγγελείς και αστυνομικούς, να μην ταχτοποιηθούν επ ουδενί λόγω, οι Νεοδημοκράτες και δη οι επώνυμοι φίλοι του Ηλία επί Κολωνώ που συνομιλούσαν με την 12χρονη αλλά να βρεθεί ένα τηλέφωνο που να μπορεί να ταυτοποιηθεί με μέλος του Σύριζα.και μετσα από τόσε ημερες ερευνών και ανακρίσεων επιτέλους η Τυφλή έκανε ο καθήκον της. Βρήκε ίχνος τηλεφώνου συριζαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

O Πούτιν άρχισε να καθαρίζει τον κόπρο του Αυγεία. Συνελήφθη ο υφυπουργός Άμυνας Τμιμούρ Ιβάνοφ για δωροδοκία. Στο μέτωπο ο στρατός πανηγυρίζει

  Η Εισαγγελία πιστεύει ότι ο Ιβάνοφ συνέπηξε εγκληματική συνωμοσία με τρίτους, για να διαπράξει εγκλήματα στο πλαίσιο συμβάσεων και υπε...