29/10/22

Οι Βρετανοί οργάνωσαν την τρομοκρατική επίθεση των ντρόουν στην Σεβαστούπολη

 

Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι το καθεστώς του Κιέβου πραγματοποίησε στις 4.20 π.μ  του  Σαββάτου τρομοκρατική επίθεση εναντίον πλοίων του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας και εμπορικών σκαφών που βρίσκονταν μέσα και έξω από τον ναύσταθμο της Σεβαστούπολης.

Η επίθεση έγινε , από εννέα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα και επτά αυτόνομα θαλάσσια μη επανδρωμένα οχήματα. Ως αποτέλεσμα των αντιαεροπορικών βολών από τα πλοία του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, όλοι οι αεροπορικοί στόχοι καταστράφηκαν. Καταστράφηκαν και 4 από τα επτά τηλεκατευθυνόμενα θαλάσσια μη επανδρωμένα οχήματα, ενώ τρεις από αυτές τις συσκευές καταστράφηκαν στον εσωτερικό θαλάσσιο χώρο του ναυστάθμου.

 Η προετοιμασία αυτής της τρομοκρατικής ενέργειας και η εκπαίδευση των Ουκρανών πραγματοποιήθηκς  υπό την ηγεσία Βρετανών ειδικών που βρίσκονται στην πόλη Οσακόφ  της περιοχής Νικολάγιεφ. 

Μικρές ζημιές υπέστη  το ναρκαλιευτικό «Ιβάν Γκολουμπέτς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Δόγμα Παλαιολόγου: Υπέρ της πίστεως ημών και υπέρ της πατρίδος

Η Ιερά παρακαταθήκη του Μεγαλομάρτυρα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου που διατυπώθηκε στις  28 Μαΐου 1453    Σ τις 28 Μαΐου 1453, οι  πολιορκούμενο...