30/10/22

Οι Έλληνες ψωνίζουν στη Βουλγαρία λόγω της δραστικής αύξησης των τιμών των τροφίμων

 

Έλληνες πολίτες της βόρειας Ελλάδας. ταξιδεύουν κάθε εβδομάδα στη Βουλγαρία και τη Σεβερνοματσεντόνιγια για να αγοράσουν φθηνά προϊόντα διατροφής.
 Τα γαλακτοκομικά από τη Βουλγαρία είναι τα πιο περιζήτητα, γιατί οι τιμές αυτών των προϊόντων έχουν αυξηθεί κατά 40% στην ελληνική αγορά. Οι Έλληνες που περιμένουν και πάλι στα βουλγαρικά σύνορα. δηλώνουν ότι μέχρι να ρυθμιστούν οι τιμές θα συνεχίσουν να ψωνίζουν στη φθηνη Βουλγαρία για να επιβιώσουν τον χειμώνα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και πολύ καλά κάνουν. Για να μάθει ο (πρωκτο) σκλαβενίτης και τα άλλα κωλομπακαλικα να φέρονται.

Ανώνυμος είπε...

Η οικογένεια Σκλαβενίτη θα έπρεπε να ντρέπεται για τις τιμές που βάζει στα προϊόντα. Θα έπρεπε να ντρέπεται που παριστάνει και την..... ελληνική αλυσίδα σούπερ - μάρκετ. Θα πρέπει κάποια στιγμή να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα στην χώρα, κ. Χατζαρα. Δεν είναι δυνατόν άλλοι να αγωνίζονται και άλλοι να ενδιαφέρονται μόνο για το κέρδος τους!! Για ποιους να αγωνιζόμαστε επομένως; Δεν μπορούσε ο Σκλαβενίτης να κρατάει χαμηλά τις τιμές των βασικών τουλάχιστον ειδών διατροφής; Τι τον εμποδίζει δηλαδή; Υπάρχει κάποιος που να του βάζει το μαχαίρι στον λαιμό και να του λέει αύξησε τις τιμές;

Ανώνυμος είπε...

Οτι θα ζούσαμε την εποχή που μετά τον Β΄παγκόσμιο, οι μπακάληδες θα ξανα-γίνονταν εθνοπατέρες και εθνο-τραπεζίτες, δεν το πίστευα !