30/10/22

Πάνω από 500 Ούκοι πήγαν στα Καζάνια σε ενα απόγευμα

 


ΜΟΣΧΑ, 30 Οκτωβρίου .
 Ο ρωσικός στρατός προέλασε πάνω από τρια χιλιόμετρα  και έφτασε στα περίχωρα του χωριού Παβλόβκα στον Νότο  της ΛΔ Ντόνετσκ  .Κατά τη διάρκεια της επίθεσης , οι ρωσικές μονάδες κατέστρεψαν τις εχθρικές δυνάμεις στις περιοχές Νοβομιχαϊλοβκα και Βλαντομορόβλα. Κατέλαβαν επίσης μια σειρά από υψώματα.
.

Στο μέτωπο του Κουπιάνσκ δύο τάγματα ναζί με ξένους μισθοφόρους, προσπάθησαν επτά φορές να επιτεθούν στις περιοχές Περσοτραβνεβνεβόγιε, Ορλιάνκα, Ταμπαΐβκα και Μπερεστοβόγιε Όλες οι επιθέσεις αποκρούστηκαν.Οι απώλειες του εχθρού ήταν: 
—περίπου 250 στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και μισθοφόροι, ενα τανκ , έξι ΤΟΜΑ, τέσσερα ΤΟΜΠ και οκτώ αυτοκίνητα. 
 Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε δύο εγκαταστάσεις HIMARS στην περιοχή του Χάρκοβο .
 Επιπλέον, τα ρωσικά στρατεύματα κατάφεραν να ανακόψουν την επίθεση δύο ουκρανικών τακτικών ομάδων στην περιοχή Στεμάχοβα ,Μακιίβκακαι Τσερβονοπόφσκι στοΛαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ. Οι απώλειες του εχθρού ήταν περισσότεροι από 50 στρατιώτες, ενα τανκ, δύο οχήματα μάχης πεζικού και ένα τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού. 
Στο Μέτωπο Μικολάγιεφ-Κρίβι Ριχ τα ουκρανικά στρατεύματα προσπάθησαν τρεις φορές να επιτεθούν προς την κατεύθυνση της Πιατιχάτκα, του Τσερβένι Γιαρ και του Ιστσένκο .
 Οι ρωσικές μονάδες κατάφεραν να ανακόψουν την επίθεση, να απωθήσουν τους στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στις αρχικές γραμμές και να χτυπήσουν σε 13 περιοχές συγκέντρωσης των αποθεμάτων τους.
 Οι απώλειες του εχθρού ήταν περισσότεροι  από 180 στρατιώτες, 11 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης και 21 αυτοκίνητα. 

Η ρωσική αεροπορία κατέρριψε ουκρανικό ελικόπτερο Mi-8 στην περιοχή της Χερσώνας Επιπλέον, οι Ένοπλες ΔυνάμειςΡωσίαέπληξε το κέντρο επικοινωνιών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή της Χερσώνας, την αποθήκη πυρομαχικών στην περιοχή του Χάρκοβο και το κέντρο εκπαίδευσης για τις ειδικές δυνάμεις των ουκρανικών στρατευμάτων στο  Νικολάγιεβ. 68 μονάδες πυροβολικού σε θέσεις βολής, και ανθρώπινο δυναμικό και στρατιωτικός εξοπλισμός σε 189 περιοχές δέχθηκαν επίσης επίθεση. 
Τα Ρωσικά συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν ενα su-25 και δύο ελικόπτεραΜι-8 στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ, και κατέστρεψε επίσης δέκα μη επανδρωμένα αεροσκάφη . Επιπλέον, οι δυνάμεις αεράμυνας αναχαίτισαν 32 βλήματα του αμερικανικού HIMARS MLRS, έξι πυραύλους αντι-ραντάρ HARM και έναν πύραυλο Vilkha. 

1 σχόλιο:

ΔΟΞΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ είπε...

μισθοφόρα αποβράσματα που ρουφιανέβουν τους χωριατοουκρανούς για να μην τους επιτρέψουν να παραδοθούν και να ξεφύγουν από την σφαγή. ανθρωπόμορφα σκουλήκια που ¨πολεμούν" τάχα μου ¨εκπαιδεύουν" που γενοκτονούν παναπεί τον ανθό των εντοπίων