31/10/22

ΚΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΡΙΛΛΟ ΤΣΕΡΜΠΑΚ . ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΑΛ

 


Τον μάθαμε στις 6 Νοεμβρίου 2014 όταν σαν διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης έδωσε 3μερη αποβολή σε μαθητή που ήθελε να ακούγετε ο εθνικό μας ύμνος !
Ο σύλλογος  (κομμουνιστών) Καθηγητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Πιερίας και η Κομμουνιστική Ομοσπονδία Καθηγητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης , εκφράζουν την βαθιά θλίψη που προκάλεσε σε όλους  ο πρόωρος και ξαφνικός θάνατος του αγαπητού τους συντρόφουΚύριλλου Τσερμπάκ.
«Μάχη» για τη ζωή του δίνει  τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης, μετά τον εμβολιασμό  που του επέβαλλε η κυβέρνηση να κάνει. 
 Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης μίλησε για τη «μάχη» που δίνει τους τελευταίους με τον καρκίνο, τονίζοντας οτι  "μετά τα κ@λοεμβόλια"  , έβγαλε, "ένα πράγμα σαν σπυράκι".
Οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ δεν του δίνουν δεκάρα και μαζεύουν ρεφενέ οι συνάδελφοι του.

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 46ΧΡΟΝΗ ΤΡΙΚΑΛΙΝΗ ΝΑΤΑΣΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ. ΤΗΝ ΕΦΑΓΑΝ ΛΑΧΑΝΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ(YYY) ΚΑΙ Ο ΚΑΨΙΜΙΤΖΗΣ
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 46 ετών η Νατάσα Φιλίππου. Αφήνει πίσω τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Στρωματά, τα παιδιά της ​Βασίλη , Δωρίνα, τους γονείς της ​Βασίλειο και Βασιλική Φιλίππου, αδέλφια λοιπούς συγγενείς και φίλους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...