31/10/22

ΚΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΡΙΛΛΟ ΤΣΕΡΜΠΑΚ . ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΑΛ

 


Τον μάθαμε στις 6 Νοεμβρίου 2014 όταν σαν διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης έδωσε 3μερη αποβολή σε μαθητή που ήθελε να ακούγετε ο εθνικό μας ύμνος !
Ο σύλλογος  (κομμουνιστών) Καθηγητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Πιερίας και η Κομμουνιστική Ομοσπονδία Καθηγητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης , εκφράζουν την βαθιά θλίψη που προκάλεσε σε όλους  ο πρόωρος και ξαφνικός θάνατος του αγαπητού τους συντρόφουΚύριλλου Τσερμπάκ.
«Μάχη» για τη ζωή του δίνει  τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης, μετά τον εμβολιασμό  που του επέβαλλε η κυβέρνηση να κάνει. 
 Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης μίλησε για τη «μάχη» που δίνει τους τελευταίους με τον καρκίνο, τονίζοντας οτι  "μετά τα κ@λοεμβόλια"  , έβγαλε, "ένα πράγμα σαν σπυράκι".
Οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ δεν του δίνουν δεκάρα και μαζεύουν ρεφενέ οι συνάδελφοι του.

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 46ΧΡΟΝΗ ΤΡΙΚΑΛΙΝΗ ΝΑΤΑΣΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ. ΤΗΝ ΕΦΑΓΑΝ ΛΑΧΑΝΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ(YYY) ΚΑΙ Ο ΚΑΨΙΜΙΤΖΗΣ
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 46 ετών η Νατάσα Φιλίππου. Αφήνει πίσω τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Στρωματά, τα παιδιά της ​Βασίλη , Δωρίνα, τους γονείς της ​Βασίλειο και Βασιλική Φιλίππου, αδέλφια λοιπούς συγγενείς και φίλους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

O Υπουργός Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέϊ Σοϊγκού ανακοίνωσε οτι οι απώλειες της ουκρανικής πλευράς σε ανθρώπινο δυναμικό κατά τη διάρκεια των έξι μηνών της «αντεπίθεσης», ξεπέρασαν τους 125 χιλιάδες νεκρούς

  «Κατά τη διάρκεια των έξι μηνών της λεγόμενης αντεπίθεσης, ο εχθρός έχει χάσει πάνω από 125.000 ανθρώπους και 16.000 μονάδες διαφόρων όπλ...