27/10/22

Τώρα γιατί να φταίει ο Μητσοτακένσκι που η σύζυγος του υπουργού της Δικαιοσύνης του ήταν τυχαία συνεταίρος με τον Βουλευτή Γρεβενών


 

Κάθε λεπτό που περνάει βγαίνει και από μία ουρά πίσω από το σκάνδαλο ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΝΣΚΙ-Πάτση! 
 Από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης το Διαδίκτυο κατακλύστηκε από πληροφορίες για την ύπαρξη κοινής εταιρείας του γιου του βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση, Πάρη, με την σύζυγο του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα. 
Όσο και αν φαίνεται απίστευτο και πρωτοφανές η Αγγελική Στεργιούλη, μοριακή βιολόγος, σύζυγος του υπουργού Δικαιοσύνης φέρεται να συμμετέχει σε εισπρακτική εταιρεία με ποσοστό 30% ενώ το 70% του ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου το κατέχει ο Πάρης Πάτσης. 
 Ο Πάρης Πάτσης μέχρι και χθες Τρίτη, ως στέλεχος της ΝΔ, συνεργαζόταν με τον ειδικό τομέα του κόμματος για τα «κόκκινα» δάνεια. 

 Από χθες το πρωί στην ιστοσελίδα της ΝΔ, κατέβηκαν όλα τα στοιχεία που αφορούσαν τον Πάρη Πάτση. 

 Συγκεκριμένα, η εταιρεία με την επωνυμία «ELITE EXECUTIVE TRANSPORTATION SERVICES ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» συστάθηκε στις 28 Δεκεμβρίου του 2016 και είναι καταχωμένη στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο με αριθμό 140990301000. 

Μέτοχος με ποσοστό 70% στην εν λόγω εταιρεία είναι η ALL4TOURISM, η οποία κατά 50% ανήκει στη Sightgreen Ltd, ιδιοκτησίας Πάτση. 

 Το 30% της «ELITE EXECUTIVE TRANSPORTATION» ανήκει στη STAGG Συμβουλευτική και Εμπορική Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία, ΙΚΕ η οποία ανήκει στην Αγγελική Στεργιούλη, σύζυγο του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα. 

 Εντωμεταξύ, η εταιρεία «STAGG  ( ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» συστάθηκε την 17η Ιουλίου του 2020 και έχει καταχωρηθεί στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο με αριθμό 140339801000 και έχει διαχειρίστρια την Αγγελική Στεργιούλη.

Σύμφωνα με το ΓΕΜΗ η κοινή εταιρεία, που έχουν συστήσει ο Πάρης Πάτσης με την Αγγελική Στεργιούλη, είναι μια ΕΠΕ (Περιορισμένης Ευθύνης) μεταφοράς προσώπων. 
Δεν αναφέρεται καμία άλλη λεπτομέρεια ως προς εύρος δραστηριοτήτων αυτής της εταιρείας. 

ΥΓ. Τι θα πει μεταφορά προσώπων; 

4 σχόλια:

ΔΟΞΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ είπε...

είχα ακούσει και την άποψη πως ο χιτλερ δεν ήξερε τι συνέβαινε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, καλά νόμιζε πως περνούσαν οι έγκλειστοι

Ανώνυμος είπε...

Τσακίρ κέφι

https://edolio5.blogspot.com/2022/10/blog-post_48.html?m=1

Ανώνυμος είπε...

Κι άλλα γλέντια

https://edolio5.blogspot.com/2022/10/blog-post_90.html?m=1

Ανώνυμος είπε...

"... Τι θα πει μεταφορά προσώπων;" : παλιά το λέγανε δουλεμπόριο, τώρα το αλλάξανε στο πιό εύηχο !