20/9/23

Μήνυμα νίκης έστειλε ο Γιάννης Σγουρός από το Περιστέρι!

 

 


Στην  προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος, ο πρώην Δήμαρχος Περιστερίου κ. Θεόδωρος Δημητρακόπουλος, Αντιδήμαρχοι από Δήμους της Δυτικής Αττικής, Δημοτικοί Σύμβουλοι και αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Με την παρουσία τους μας τίμησαν επίσης, η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο πρώην Υπουργός κ. Μιχάλης Καρχιμάκης.

 


Ο Γιάννης Σγουρός ανέπτυξε στην ομιλία του τις θέσεις της παράταξης για την επόμενη μέρα της Περιφέρειας Αττικής. Αναφέρθηκε διεξοδικά στον τρόπο αντιμετώπισης των ακραίων καιρικών φαινομένων που έχει φέρει στη ζωή μας η κλιματική αλλαγή και στους τρόπους θωράκισης της Περιφέρειας. Τόνισε πως οι ανθρώπινες ζωές κινδυνεύουν, το περιβάλλον καταστρέφεται, οι υποδομές διαλύονται και οι περιουσίες των πολιτών χάνονται, όχι μόνο από την οργή της φύσης, αλλά κυρίως από την ανικανότητα, την αργοπορία και την έλλειψη αποφασιστικότητας των κρατικών υπευθύνων.

 

Ο Γιάννης Σγουρός για μία ακόμα φορά δεσμεύτηκε ενώπιον των πολιτών της Δυτικής Αθήνας και συνολικά της Περιφέρειας Αττικής, ότι ο ίδιος προσωπικά και η παράταξη Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση θα είναι δίπλα στον πολίτη, καθημερινά, δημιουργώντας μία περιφέρεια πρότυπο για να ζεις και να αναπτύσσεσαι και κυρίως μία περιφέρεια ανοιχτή για όλους και όχι κλειστό κλαμπ των…ημέτερων.

 

Παρουσίασε τις 11+1 δεσμεύσεις της παράταξης για την αλλαγή στην εικόνα και την επιστροφή στην κανονικότητα της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας.  Μαζί του ήταν το σύνολο των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της Δυτικής Αθήνας, ενώ κατά την έναρξη της εκδήλωσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους Έλληνες της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη, που χάθηκαν τόσο άδικα στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ημέρες του 1959. Στις 22 Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη, η Χορεύτρια του "Περοκέ" Μαρία Ντι Πετρίλλιο φωτογραφήθηκε με Μαγιό στο Σιντριβάνι της Ομόνοιας

  Στο Στρατοδικείο Αθηνών έληξε η "Δίκη Γλέζου" που αναστάτωσε τους Δημοκράτες σε Γαλλία και Λονδίνο.  Δικαζόντουσαν οι κατάσκοποι...