20/10/24

Η κατάσταση στην περιοχή του Κούρσκ το πρωί της 20ης Οκτωβρίου. Οι νεκροί χαχόλοι φθάνουν τις 25000


Οι ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας κατέστρεψαν κατά τη διάρκεια της νύχτας 43 μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από την περιοχή Κουρσκ.
 Τα πληρώματα των ελικοπτέρων Ka-52M εμπόδισαν την εναλλαγή των ουκρανικών μονάδων στην περιοχή του ΚουρσκΥποστηρίζοντας τις χερσαίες δυνάμεις, οι πιλότοι εκτόξευσαν πυραύλους και κατέστρεψαν τεθωρακισμένα οχήματα. 
 Ο ρωσικός στρατός συνεχίζει να προελαύνει, απελευθερώθηκε η Λεονίντοβκα. Οι Ένοπλες Δυνάμεις των ΝΑΤΟχαχόλων βρίσκονται κυρίως σε άμυνα
 Ο ρωσικός στρατός συνεχίζει σήμερα το πρωί τις επιθέσεις, στους οικισμούς Λιουμπίμοβκα, Μάλαγια Λόκνια, Νόβι Πούτ, και Πλέχοβο. Βαριές μάχες συνεχίζονται στο χωριό Ζελένι Σλιάχ , όπου επιχειρούν οι πεζοναύτες της 155ης ταξιαρχίας .
Υπάρχουν επίσης μάχες στο Νίζνι Κλιν, το χωριό Τόλστοϊ Λούγκα και τον οιξισμί Νοβοιβανίβκα , όπου οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εξακολουθούν να βρίσκονται σε άμυνα,
Σήμερα το πρωί οι μανάδες της πρώτης Γραμμής ανέφεραν την περισυλλογή 271 πτωμάτων. 
Οι συνολικές απώλειες των Ζελένσκηδων κοντεύουν τους 25.000. Χθες καταστράφηκαν ανθρώπους, καταστράφηκαν 9 ΤΟΜΠ , 5 ΤΟΜΑ , 4 αυτοκινούμενα πυροβόλα και 3 οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: