21/10/24

Στις εκλογές στην Μολδαβία έχασαν το ΝΑΤΟ , το Αμέρικα, και το Τέταρτο ΡάΊχ. Η πράκτωρ Σάντου με το ζόρι πήρε 35% και στον δεύτερο γύρο θα πάει στον διάολο. Στο δημοψήφισμα για την Ευρώπη το ΟΧΙ προηγείται με 100.000 ψήφους

ΘΡΙΑΜΒΟΣ 

Στο δημοψήφισμα για την Ευρώπη με καταμετημένο το 90% των ψηφοδελτίων , το  ΟΧΙ έχει 53,6%, και  το στρατόπεδο του ΝΑΙ έχει 46,3%.  Κλαίνε τα άστρα και η Νυχτιά. Κλαίει και η Μάνα της Κούλας. Κλαίει και η Για Μαλί. Κλαίει και η Λαντίνο(πούλου), Εχασαν και οι  "Αξίες της". Η Ευραιοπουφτιά και η Εβραιουργιά.
Κέρδισαν οι "δικοί μας". Οι Γκαγκαζούζοι.  

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των Προεδρικών Εκλογών,  η πράκτωρ Σάντου  και ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος της της Μολδαβίας (PSRM), Αλεξαντρ Στογιανογκλο , θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο. 

Τη διπλή Νίκη την έδωσαν  οι  (έξυπνες) Γυναίκες.  

 Σύμφωνα με στοιχεία της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής το ποσοστό συμμετοχής ήταν  άνω του 51,5% .Πάνω από 1,550,000  πολίτες με δικαίωμα ψήφου ψήφισαν την Κυριακή στη Δημοκρατία της Μολδαβίας .Το 54,5% των ψηφοφόρων ήταν γυναίκες και το 45,4% άνδρες.


.Η (Κοντή) πράκτωρ  Σάντου έκανε μια δήλωση γραμμένη από το Λάγκλεϋ.


«
Η Μολδαβία αντιμετώπισε μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά της δημοκρατίας. Εγκληματικές ομάδες, μαζί με ξένες, εχθρικές δυνάμεις, επιτέθηκαν στη χώρα μας με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, προπαγάνδα, με τα πιο άθλια μέσα, προκειμένου να φέρουν τη χώρα μας σε μια ζώνη αστάθειας», δήλωσε η Μάϊα Σάντου για τα αποτελέσματα των εκλογών στη Μολδαβία.

Και κλάμα η Κυρία. 

Η κυβέρνηση του Τζο Μπιντέ έριξε  τεράστιους πόρους «για να αντιμετωπίσει τη ρωσική παρέμβαση στις προεδρικές εκλογές στη Μολδαβία». 


Εκτός από τις  Ηνωμένες Πολιτείες, η ΕΕ και το ΝΑΤΟ έστειλαν συμβούλους που εργάστηκαν για να επιτύχουν ένα αποτέλεσμα δυσμενές για τον Βλάντιμιρ Πούτιν.

 Η κοντή πράκτωρ Σάντου  , η οποία υποστηρίζει τις πολιτικές των Ηνωμένων Πολιτειών και των Βρυξελλών, έθεσε υποψηφιότητα για δεύτερη θητεία και το δημοψήφισμα για τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Μολδαβίας ήταν πρόταση δικής της και των «Συμβούλων»


Δεν υπάρχουν σχόλια: