1/6/09

Εθνική συνεννόηση για τους μιναρέδες;;;;;

Εθνική συνεννόηση (για τους μιναρέδες με τα αδέλφια τους μουσουλμάνους και τις ΗΠΑ για δημιουργική λύση σια τα Σκόπια). Εθνική συστράτευση,(με τον Τούρκο διοικητής της Λάρισας) Εθνική (τραπεζική) απάντηση στη διεθνή πρόκληση. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας,(Ελλάδα και Τουρκία) έτσι ώστε να περιορίσουμε τις συνέπειες της διεθνούς κρίσης. Να συντονίσουμε τις προσπάθειές μας για να προωθήσουμε σήμερα τις αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος, (τα Τζαμιά και τα μουσουλμανικά νεκροταφεία). Να προχωρήσουμε, όλοι μαζί, σε ένα νέο κύμα μεταρρυθμίσεων,(να κόψουμε το μεροκάματο στα δύο, να καταργηθούν οι συλλογικές συμβάσεις, σύνταξη στα 72 και να «ευθανασία» μετά τά 75). που θα βάλει τη χώρα στους νικητές της παγκόσμιας κρίσης"

Με αυτά τα λόγια ολοκλήρωσε ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής την ομιλία του στη συγκέντρωση της ΝΔ που έγινε απόψε το βράδυ στη Λαμία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ... Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ... ΨΕΙΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΑΙΜΟΥ ! ! !

Oι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα οργανώνονται. Και μέσα από αυτή τη διαδικασία της οργάνωσής τους, «νομιμοποιούν» την παράνομη ύπαρξή τους στη χώρα και παράλληλα αποθρασύνονται.

Ταυτόχρονα συνεπικουρούμενοι από διάφορους αμπλαούμπλες της πολιτικής…
- συγκεκριμενοποιούν μια «χάρτα» δικαιωμάτων τους,
- αποκτούν μια υπόσταση με στοιχεία «δυναμισμού»,
- περιφρονούν προκλητικά τη χώρα που τους ανέχεται, τους ανθρώπους της και την καθημερινότητά τους και…
- επιχειρούν να επιβάλλουν λύσεις και απαιτήσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα τους, μη διστάζοντας ακόμα και να …απειλούν.

Ο καθένας λοιπόν μπορεί να φανταστεί τι πρόκειται να γίνει αν αυτοί οι άνθρωποι απειλούν τώρα που ζητούν πράγματα από την ελληνική πολιτεία, τι πρόκειται να κάνουν αύριο όταν θα οικειοποιηθούν με θράσος και προκλητικότητα τις παραχωρήσεις της.

ΟΙ «ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ» ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ…

Η «Al Jabbar», είναι μια μουσουλμανική οργάνωση που έχει συσταθεί στη χώρα μας και δραστηριοποιείται με στόχο την προβολή των θρησκευτικών δικαιωμάτων των εδώ μουσουλμάνων μεταναστών.
Ο αριθμός των μελών της υπολογίζεται στους 45.000.

Πρώτος στόχος τους η κατασκευή Τζαμιού και μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αθήνα. Κι αυτό θα είναι μόνο η αρχή, στη γενικότερη και καλά οργανωμένη προσπάθεια πολιτισμικής, πληθυσμιακής, ολοκληρωτικής άλωσης της πόλης και της Ελλάδας γενικότερα.

Η φιλολογία των απερίσκεπτων, αλλά και των συνειδητά προσκυνημένων περί νομιμοποίησης και απόδοσης ελληνικής ιθαγένειας, τροφοδοτεί τα πλέον ύπουλα ανθελληνικά σχέδια, και ταυτόχρονα μετατρέπει την ελπίδα των μουσουλμάνων πιστών που κάποιοι τους χρησιμοποιούν με δόλιο τρόπο για να προωθήσουν τα ανθελληνικά σχέδια τους, σε βάσιμη προοπτική.

Αυτή η προοπτική τους φανατίζει…
Ενδυναμώνει τον αγώνα τους…
Κάνει να φαίνονται (και όχι αβάσιμα) ρεαλιστικές οι γενικότερες επιδιώξεις τους.

Πρόσφατα αγόρασαν ένα κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, οδός Αισχύλου 37.
Το συνολικό κόστος της αγοράς αλλά και της ανοικοδόμησης του συγκεκριμένου κτιρίου είναι 550.000 ευρώ..
Ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, Ναίμ Ελ Γαντούρ, δήλωσε πως «τα μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας, είναι οι βασικοί αρωγοί της συγκεκριμένης προσπάθειας.
Τα μέλη αυτά εργάζονται στη χώρα μας σαν εργάτες, μικροί έμποροι, αλλά και πολλοί από αυτούς ζούνε καθαρίζοντας τα τζάμια των αυτοκινήτων στα φανάρια».

Είναι αλήθεια πως αρκετοί μουσουλμάνοι δουλεύουν και μάλιστα κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. Τους βλέπουμε, το ζούμε καθημερινά.

Ζούμε όμως καθημερινά και την ίδια την πραγματικότητα στη χώρα μας.

Ξέρουμε καλά πως δεν είναι καθόλου εύκολο να συγκεντρώσεις τέτοια ποσά σ αυτές τις συνθήκες…

ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:...

η συνέχεια εδω:
http://ellinikoforum.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η ΕΘΘΝΙΚΗ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ!!!!!
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ;ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!!!

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία. Το πρωί της 19ης κ ατα...