9/6/09

Η Μαφία των «τζάμπα ανθρωπιστών» στηρίζουν τους ανθρώπους τους.


-Εκστρατεία κάνουν τα μμε των εργολάβων για να μην εφαρμοστεί ο νόμος και μιλούν για πολιτικές διώξεις.

-Περισσότεροι από το 75% των μαθητών του 132ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών στην Γκράβας είναι αλλόγλωσσοι.


Το "Εθνος της Κυριακής" έγραφε τον Φεβρουάριο.
"Χάνεται ένα πολυπολιτισμικό πείραμα στην Γκράβα.

Δεξιάς... παρούσης πάσα πρωτοτυπία παυσάτω στο ελληνικό σχολείο. Με αυτό το σλόγκαν φαίνεται ότι πορεύονται και οι γαλάζιοι διευθυντές που ανέλαβαν την «αναμόρφωση» των σχολείων μας".
Δάσκαλοι, γονείς και μαθητές μιλούν για πολιτική δίωξη της πρώην διευθύντριας που στόχο είχε να ανακόψει κάθε δημιουργική πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών του 132ου δημοτικού. Κι ενώ το σχολείο είχε επανειλημμένως διακριθεί και τιμηθεί για τις καινοτόμες δράσεις του -ακόμη και φοιτητές από το πανεπιστήμιο του Μπρίστολ το είχαν επισκεφθεί για να δουν τις καινοτόμες δράσεις των δασκάλων του- η πρώην διευθύντριά του έλαβε κατά τις πρόσφατες κρίσεις (με προσωπική συνέντευξη) τη χαμηλότερη βαθμολογία των εν ενεργεία διευθυντών και... διορίστηκε πάλι διευθύντρια στο ακριβώς απέναντι σχολείο!

Τα τελευταία 9 χρόνια οι δάσκαλοι του 132ου οργάνωσαν μαθήματα ελληνικών για τους γονείς που δεν ήξεραν ελληνικά, φροντιστήρια της μητρικής γλώσσας των μαθητών από άλλες χώρες και ενέταξαν το σχολείο σε πλήθος προγραμμάτων επιμόρφωσης. Κι όλα αυτά με προσωπική εθελοντική προσπάθεια και εργασία. Τα πάντα όμως τελείωσαν από την πρώτη μέρα που ο νέος διευθυντής ανέλαβε καθήκοντα, ξαναφέρνοντας το σχολείο στο... ακριβές ωρολογιακό του πρόγραμμα.

«Η πολιτική και οι πρακτικές που εφαρμόζονταν στο σχολείο ενόχλησαν απ ό,τι φαίνεται διπλά κάποιους κύκλους του υπουργείου από τη μία, γιατί ήταν αντίθετες με τις αναχρονιστικές αντιλήψεις τους, και από την άλλη γιατί παράγονταν με διάλογο και πειραματισμό μέσα στο σχολείο και όχι στα γραφεία τους», λένε οι δάσκαλοι του 132ου σχολείου.
Το θέμα έχει φτάσει και στη Βουλή, με επερωτήσεις που κατέθεσαν ο Νάσος Αλευράς και η Αννα Διαμαντοπούλου από το ΠΑΣΟΚ και ο Φώτης Κουβέλης από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο υφ. Παιδείας, Α. Λυκουρέντζος, πάντως, σε δημόσια τοποθέτησή του δήλωσε πως «δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε εκπαιδευτικός να αυθαιρετεί. Εδώ είμαστε για να τηρούμε τους νόμους».

Αντι προσευχής η μέρα ξεκινούσε με το «Πρωινό Αστρο» του Ρίτσου:

«Καλέ θεούλη εμείς είμαστε καλά.

Κάνε εσύ καλέ θεούλη, να' χουν όλα τα παιδάκια ένα ποταμάκι γάλα, μπόλικα αστεράκια, μπόλικα τραγούδια...»

Με το «πρωινό άστρο» του Γιάννη Ρίτσου ξεκινούσαν τη μέρα τους οι μαθητές του 132ου Δημοτικού Σχολείου, ανεξάρτητα από τη θρησκεία τους. Με το ποίημα αυτό ο σύλλογος δασκάλων του σχολείου αντικατέστησε πριν από ενάμιση χρόνο το «Πάτερ Ημών» της πρωινής προσευχής.

«Δικαίωμα συμμετοχής στην πρωινή προσευχή έχουν όλα τα παιδιά του σχολείου», δηλώνει η Στέλλα Πρωτονοτάριου. "Για τον λόγο αυτό βρήκαμε τη λύση του ποιήματος-προσευχής και μετά άλλα παιδιά έκαναν τον σταυρό τους και άλλα όχι"."
«Τα Νέα» γράφουν σήμερα.

"Απίστευτο κι όμως αληθινό! Την Τρίτη 16 Ιουνίου 2009 στο Α΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών δικάζεται μια φωτεινή δασκάλα, η Στέλλα Πρωτονοταρίου, πρώην διευθύντρια του 132ου Δημ. Σχολείου, για δράσεις του σχολείου που είχε συναποφασίσει με τον σύλλογο διδασκόντων και που σύμφωνα με τον Συνήγορο του Πολίτη είχαν ως αποτέλεσμα «την πραγμάτωση σε σημαντικό βαθμό μιας ατμόσφαιρας αλληλοσεβασμού και συνεργασίας ανάμεσα στα μέλη της σχολικής κοινότητας, το οποίο αποτελεί ζητούμενο στο πλαίσιο λειτουργίας των σχολικών μονάδων και της επιδίωξης του παιδαγωγικού ιδεώδους».
Το 132ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών στεγάζεται στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας. Περισσότερο από το 75% των μαθητών του είναι αλλόγλωσσοι, προερχόμενοι από διαφορετικές εθνότητες. Λίγα χρόνια πριν, η μαθητική διαρροή κινούνταν σε υψηλά επίπεδα, ενώ φαινόμενα ρατσισμού και ξενοφοβίας ήταν συχνά. Η διευθύντρια του σχολείου, Στέλλα Πρωτονοταρίου και ο σύλλογος διδασκόντων αντιμετώπισαν συλλογικά το πρόβλημα, προχωρώντας σε μια σειρά παιδαγωγικών παρεμβάσεων, με στόχο την αντιστροφή της κατάστασης. Στα πλαίσια αυτά διοργάνωσαν μαθήματα ελληνικής γλώσσας σε μετανάστες γονείς και μαθήματα μητρικής γλώσσας σε αλλοδαπούς μαθητές (αλβανικής και αραβικής καταγωγής), εξέδιδαν τις ανακοινώσεις του σχολείου σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, αλβανικά και αγγλικά) και ανέλαβαν πλήθος άλλων πρωτοβουλιών με σκοπό πάντα την εξυπηρέτηση των μορφωτικών αναγκών των μαθητών τους. Πολύ σύντομα εξαιτίας των παρεμβάσεων αυτών, η μαθητική διαρροή σχεδόν μηδενίστηκε, τα κρούσματα βίας εξαφανίστηκαν, οι μαθητές βελτίωσαν τις επιδόσεις τους και οι Έλληνες και οι μετανάστες γονείς ξεπέρασαν τις αναστολές και τις φοβίες τους και συμμετείχαν ενεργά στη ζωή του σχολείου.
Σύμφωνα όμως με το ΥΠΕΠΘ, η ικανοποίηση των μορφωτικών αναγκών των μαθητών δεν αποτελεί πρωταρχικό κριτήριο για τη στάση του απέναντι στις πρωτοβουλίες των εκπαιδευτικών, γι΄ αυτό την προηγούμενη σχολική χρονιά η Στέλλα Πρωτονοταρίου απομακρύνθηκε από το 132ο Δημοτικό Σχολείο. Η νέα διοίκηση επέβαλε τη διακοπή όλων των προαναφερθεισών παιδαγωγικών παρεμβάσεων, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τους δασκάλους και τους γονείς, καθώς και από το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας, συνδικαλιστικούς, πολιτικούς φορείς και πανεπιστημιακούς.

Σήμερα, έναν και πλέον χρόνο μετά την απομάκρυνσή της από το 132ο Δημοτικό Σχολείο, η Στέλλα Πρωτονοταρίου διώκεται ποινικά, με μοναδικό μάρτυρα κατηγορίας τον τωρινό διευθυντή του σχολείου κ. Γιουτλάκη, επειδή παραχώρησε σχολικές αίθουσες για την πραγματοποίηση μαθημάτων μητρικής γλώσσας σε αλλόγλωσσους μαθητές το διάστημα 2005- 2007, εκτός διδακτικού ωραρίου. Την ίδια στιγμή που οι σχολικοί χώροι παραχωρούνται από τον Δήμο Αθηναίων για κάθε λογής δραστηριότητες (κοπή πίτας, ενοριακές ανάγκες εκκλησιών, αθλητικούς συλλόγους κ.ά.). Για συνδρομή στο ίδιο «έγκλημα» διώκεται και η δασκάλα που δίδασκε στα προγράμματα αυτά."

Οι ...καινοτομίες του 132ου Δημοτικού που σταμάτησαν:
-Μαθήματα ελληνικής γλώσσας στους μετανάστες γονείς.
-Εκδοση σχολικών ανακοινώσεων σε τρεις γλώσσες.
-Επιμόρφωση των γονέων.
-Διδασκαλία μητρικής γλώσσας.
-Παραγωγή κιν/φικών ταινιών (Α' βραβείο Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας).
-Το σχολείο βραβεύτηκε το 2003 από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.
-Προγράμματα για την υγεία, το περιβάλλον, την πρόληψη των ναρκωτικών κ.ά.


ΔΕΛΤΙΟ11. Απομένει να σκεφθούν τα 4,5 εκ.(προβατομαλάκες) που ψήφισαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ,και τα 3 εκ."Παραθεριστές" που δεν ψήφισαν, αν θέλουν η Ελλάδα να γίνει τρίγλωσση.Απομένει να καταλάβουν ότι το κόστος των "προγραμμάτων" του "πολυπολιτισμικού πειράματος", δεν το πλήρωνε η Μπίλντερμπεργκ,το ίδρυμα Σόρος, αλλά ο προυπολογισμός. Δηλαδή ο ηλίθιος Έλληνας φορολογούμενος.Πληρώνουμε τους δασκάλους για να εκπαιδεύουν κατά 75% τα παιδιά των λαθρομεταναστών.
Και ποιός στάθηκε στο πλευρό της δασκάλας του πολιπολιτισμού;family:verdana;Η Αννα Διαμαντοπούλου(Μπίλντερμπεργκ) από το ΠΑΣΟΚ και ο Φώτης Κουβέλης από τον ΣΥΡΙΖΑ

επιστολή

κυριε χαντζαρα.
στο σχολειο αυτο,αληθινο γκετο συνεβαιναν απιστευτα πραγματα.
αυτη η κυρια ειχε φιλικες σχεσεις με ατομα απο την αλβανικη πρεσβεια.μαλιστα η πρεσβεια αυτη ειχε στειλει στο σχολειο βιβλια ιστοριας του αλβανικου σχολειου κατα προφανη παρανομια .
τα αλβανοπαιδα αποκλειστικα(και οχι αλλα αλλοδαπα παιδια αλλης εθνικοτητας,γιατι αραγε αυτος ο ρατσισμος?)διδασκονταν τα απογευματα τα βιβλια της πρεσβειας και του αλβανικου σχολειου που μιλουν για ελληνες σφαγεις και αλυτρωτη τσαμουρια!!!μεσα στην αθηνα προπαγανδα μισους σε ανηλικους στο ονομα του αντιρατσισμου!!
τα δε ελαχιστα ελληνοπουλα τα δυστυχισμενα υφισταντο προσυλητισμο σε οτιδηποτε αλλο απο ελληνικο.οχι θρησκεια αλλα ναι στο ισλαμ,οχι ελλαδα αλλα ναι στην αλβανικη ιστορια κλπ.
το δε κειμενο της εφημεριδας ειναι καταπτυστο και δημιουργει υποψιες για τον χρηματοδοτη του.ισως η αλβανικη πρεσβεια να δουλευει υπογεια.εχουν αλλωστε σκοπο να εξισωσουν τους εδω λαθρομεταναστες και τους τσαμηδες με την επισημη μειονοτητα της β.ηπειρου.ας το σκεφτουν οι προπετεις αννα και κουβελης γιατι τα ιδια εκαναν και με το δηθεν κορανι οι ασχετοι.
ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΤΑΙ:ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ,ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΠΑΡΑΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ?
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ?
ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ-ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ?
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ?
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ?ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΕΣ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΠΛΩΣ ΛΕΝΕ[ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΚΑΝΟΥΝ] ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΧ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟΜΑΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΣΚΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΙΤΑΜΟ?
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ?ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ[ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΛΕΕΙ] ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ?
ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΩ ΑΠΛΑ ΤΗΡΟΥΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ?ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ 132 ΓΚΕΤΟ ΑΘΗΝΩΝ?
ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ.
ΚΥΡΙΕ ΧΑΝΤΖΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κυριε χαντζαρα.

στο σχολειο αυτο,αληθινο γκετο συνεβαιναν απιστευτα πραγματα.

αυτη η κυρια ειχε φιλικες σχεσεις με ατομα απο την αλβανικη πρεσβεια.μαλιστα η πρεσβεια αυτη ειχε στειλει στο σχολειο βιβλια ιστοριας του αλβανικου σχολειου κατα προφανη παρανομια .

τα αλβανοπαιδα αποκλειστικα(και οχι αλλα αλλοδαπα παιδια αλλης εθνικοτητας,γιατι αραγε αυτος ο ρατσισμος?)διδασκονταν τα απογευματα τα βιβλια της πρεσβειας και του αλβανικου σχολειου που μιλουν για ελληνες σφαγεις και αλυτρωτη τσαμουρια!!!μεσα στην αθηνα προπαγανδα μισους σε ανηλικους στο ονομα του αντιρατσισμου!!


τα δε ελαχιστα ελληνοπουλα τα δυστυχισμενα υφισταντο προσυλητισμο σε οτιδηποτε αλλο απο ελληνικο.οχι θρησκεια αλλα ναι στο ισλαμ,οχι ελλαδα αλλα ναι στην αλβανικη ιστορια κλπ.


το δε κειμενο της εφημεριδας ειναι καταπτυστο και δημιουργει υποψιες για τον χρηματοδοτη του.ισως η αλβανικη πρεσβεια να δουλευει υπογεια.εχουν αλλωστε σκοπο να εξισωσουν τους εδω λαθρομεταναστες και τους τσαμηδες με την επισημη μειονοτητα της β.ηπειρου.ας το σκεφτουν οι προπετεις αννα και κουβελης γιατι τα ιδια εκαναν και με το δηθεν κορανι οι ασχετοι.


ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΤΑΙ:ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ,ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΠΑΡΑΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ?

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ?

ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ-ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ?

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ?

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ?ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΕΣ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?


ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΠΛΩΣ ΛΕΝΕ[ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΚΑΝΟΥΝ] ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΧ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟΜΑΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ?

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΣΚΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΙΤΑΜΟ?

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ?ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ[ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΛΕΕΙ] ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ?

ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΩ ΑΠΛΑ ΤΗΡΟΥΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ?ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ 132 ΓΚΕΤΟ ΑΘΗΝΩΝ?


ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ.

ΚΥΡΙΕ ΧΑΝΤΖΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Ανώνυμος είπε...

κυριε χαντζαρα.

στο σχολειο αυτο,αληθινο γκετο συνεβαιναν απιστευτα πραγματα.

αυτη η κυρια ειχε φιλικες σχεσεις με ατομα απο την αλβανικη πρεσβεια.μαλιστα η πρεσβεια αυτη ειχε στειλει στο σχολειο βιβλια ιστοριας του αλβανικου σχολειου κατα προφανη παρανομια .

τα αλβανοπαιδα αποκλειστικα(και οχι αλλα αλλοδαπα παιδια αλλης εθνικοτητας,γιατι αραγε αυτος ο ρατσισμος?)διδασκονταν τα απογευματα τα βιβλια της πρεσβειας και του αλβανικου σχολειου που μιλουν για ελληνες σφαγεις και αλυτρωτη τσαμουρια!!!μεσα στην αθηνα προπαγανδα μισους σε ανηλικους στο ονομα του αντιρατσισμου!!


τα δε ελαχιστα ελληνοπουλα τα δυστυχισμενα υφισταντο προσυλητισμο σε οτιδηποτε αλλο απο ελληνικο.οχι θρησκεια αλλα ναι στο ισλαμ,οχι ελλαδα αλλα ναι στην αλβανικη ιστορια κλπ.


το δε κειμενο της εφημεριδας ειναι καταπτυστο και δημιουργει υποψιες για τον χρηματοδοτη του.ισως η αλβανικη πρεσβεια να δουλευει υπογεια.εχουν αλλωστε σκοπο να εξισωσουν τους εδω λαθρομεταναστες και τους τσαμηδες με την επισημη μειονοτητα της β.ηπειρου.ας το σκεφτουν οι προπετεις αννα και κουβελης γιατι τα ιδια εκαναν και με το δηθεν κορανι οι ασχετοι.


ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΤΑΙ:ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ,ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΠΑΡΑΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ?

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ?

ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ-ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ?

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ?

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ?ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΕΣ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?


ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΠΛΩΣ ΛΕΝΕ[ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΚΑΝΟΥΝ] ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΧ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟΜΑΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ?

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΣΚΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΙΤΑΜΟ?

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ?ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ[ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΛΕΕΙ] ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ?

ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΩ ΑΠΛΑ ΤΗΡΟΥΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ?ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ 132 ΓΚΕΤΟ ΑΘΗΝΩΝ?


ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ.

ΚΥΡΙΕ ΧΑΝΤΖΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Ανώνυμος είπε...

κυριε χαντζαρα.

στο σχολειο αυτο,αληθινο γκετο συνεβαιναν απιστευτα πραγματα.

αυτη η κυρια ειχε φιλικες σχεσεις με ατομα απο την αλβανικη πρεσβεια.μαλιστα η πρεσβεια αυτη ειχε στειλει στο σχολειο βιβλια ιστοριας του αλβανικου σχολειου κατα προφανη παρανομια .

τα αλβανοπαιδα αποκλειστικα(και οχι αλλα αλλοδαπα παιδια αλλης εθνικοτητας,γιατι αραγε αυτος ο ρατσισμος?)διδασκονταν τα απογευματα τα βιβλια της πρεσβειας και του αλβανικου σχολειου που μιλουν για ελληνες σφαγεις και αλυτρωτη τσαμουρια!!!μεσα στην αθηνα προπαγανδα μισους σε ανηλικους στο ονομα του αντιρατσισμου!!


τα δε ελαχιστα ελληνοπουλα τα δυστυχισμενα υφισταντο προσυλητισμο σε οτιδηποτε αλλο απο ελληνικο.οχι θρησκεια αλλα ναι στο ισλαμ,οχι ελλαδα αλλα ναι στην αλβανικη ιστορια κλπ.


το δε κειμενο της εφημεριδας ειναι καταπτυστο και δημιουργει υποψιες για τον χρηματοδοτη του.ισως η αλβανικη πρεσβεια να δουλευει υπογεια.εχουν αλλωστε σκοπο να εξισωσουν τους εδω λαθρομεταναστες και τους τσαμηδες με την επισημη μειονοτητα της β.ηπειρου.ας το σκεφτουν οι προπετεις αννα και κουβελης γιατι τα ιδια εκαναν και με το δηθεν κορανι οι ασχετοι.


ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΤΑΙ:ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ,ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΠΑΡΑΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ?

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ?

ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ-ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ?

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ?

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ?ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΕΣ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?


ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΠΛΩΣ ΛΕΝΕ[ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΚΑΝΟΥΝ] ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΧ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟΜΑΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ?

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΣΚΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΙΤΑΜΟ?

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ?ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ[ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΛΕΕΙ] ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ?

ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΩ ΑΠΛΑ ΤΗΡΟΥΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ?ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ 132 ΓΚΕΤΟ ΑΘΗΝΩΝ?


ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ.

ΚΥΡΙΕ ΧΑΝΤΖΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Ανώνυμος είπε...

κυριε χαντζαρα.

στο σχολειο αυτο,αληθινο γκετο συνεβαιναν απιστευτα πραγματα.

αυτη η κυρια ειχε φιλικες σχεσεις με ατομα απο την αλβανικη πρεσβεια.μαλιστα η πρεσβεια αυτη ειχε στειλει στο σχολειο βιβλια ιστοριας του αλβανικου σχολειου κατα προφανη παρανομια .

τα αλβανοπαιδα αποκλειστικα(και οχι αλλα αλλοδαπα παιδια αλλης εθνικοτητας,γιατι αραγε αυτος ο ρατσισμος?)διδασκονταν τα απογευματα τα βιβλια της πρεσβειας και του αλβανικου σχολειου που μιλουν για ελληνες σφαγεις και αλυτρωτη τσαμουρια!!!μεσα στην αθηνα προπαγανδα μισους σε ανηλικους στο ονομα του αντιρατσισμου!!


τα δε ελαχιστα ελληνοπουλα τα δυστυχισμενα υφισταντο προσυλητισμο σε οτιδηποτε αλλο απο ελληνικο.οχι θρησκεια αλλα ναι στο ισλαμ,οχι ελλαδα αλλα ναι στην αλβανικη ιστορια κλπ.


το δε κειμενο της εφημεριδας ειναι καταπτυστο και δημιουργει υποψιες για τον χρηματοδοτη του.ισως η αλβανικη πρεσβεια να δουλευει υπογεια.εχουν αλλωστε σκοπο να εξισωσουν τους εδω λαθρομεταναστες και τους τσαμηδες με την επισημη μειονοτητα της β.ηπειρου.ας το σκεφτουν οι προπετεις αννα και κουβελης γιατι τα ιδια εκαναν και με το δηθεν κορανι οι ασχετοι.


ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΤΑΙ:ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ,ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΠΑΡΑΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ?

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ?

ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ-ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ?

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ?

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ?ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΕΣ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?


ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΠΛΩΣ ΛΕΝΕ[ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΚΑΝΟΥΝ] ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΧ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟΜΑΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ?

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΣΚΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΙΤΑΜΟ?

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ?ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ[ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΛΕΕΙ] ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ?

ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΩ ΑΠΛΑ ΤΗΡΟΥΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ?ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ 132 ΓΚΕΤΟ ΑΘΗΝΩΝ?


ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ.

ΚΥΡΙΕ ΧΑΝΤΖΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Unknown είπε...

http://www.diavatirio.net/diavat/news.php?extend.4288

Unknown είπε...

Έχει συνέχεια..Πέφτει πρώτα το σήμα απο το αφεντικό (Τα ΝΕΑ: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4520951) και μετα αναλαμβάνουν τα Blogs και αλλες φυλλάδες.

http://buzz.reality-tape.com/story.php?title=%CE%94%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-1


http://www.edugate.gr/anak/25-05-09-17

http://www.athensvoice.gr/articles/av,14806,%C2%AB%CE%A0ATEP_HM%CE%A9N%C2%BB_%CE%A3TH%CE%9D_%CE%93%CE%9A%CE%A1%CE%91%CE%92%CE%91.html