9/6/09

Όλοι χαμένοι

Η δική μας ανάγνωση του…μηνύματος

του Κώστα Μπετινάκη

http://www.styx.gr

Η αποχή νίκησε , καθώς και ο τρόπος μετάδωσης των αποτελεσμάτων, που έδωσε εικονικούς νικητές και ηττημένους. Επειδή στην πραγματικότητα, ηττημένοι βγήκαμε όλοι, αφού κατάφεραν κάποιοι γελοίοι να πείσουν το 49% ότι η αποχή από τα κοινά και το φραπεδάκι στην παραλία είναι προτιμότερη από το …δημοψήφισμα που καλούσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Ποιος του φταίει που είχε ανεβάσει τόσο τον πήχυ, προφανώς με υπόδειξη του πράσινου αυλάρχη.

Οι περισσότερο χαμένοι –που γελοιοποιήθηκαν- ήταν οι δημοσκόποι. Που όλο αυτό τον καιρό καθόριζαν ποια θα είναι τα ποσοστά των κομμάτων και δεν κατόρθωσαν ούτε να πέσουν μέσα ακόμα και στα exit-polls.
Πιο χαμένοι απ’ όλους οι Μακεδόνες, που στήριξαν εκείνον τον ανεκδιήγητο κεμαλιστή και φιλοσκοπιανό , ο οποίος εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή (τον τελευταίο καιρό τον είχε αποτραβήξει ο Αλαφούζος και έβγαζε Πράσινες στο κανάλι του) για να μας πει, «τώρα μιλάτε σ΄έναν Ευρωβουλευτή»… Την ευθύνη ακέραιη την έχουν όσοι τονέσπρωξαν να γίνει ευρωβουλευτής αλλά και αυτοί που παγιδεύτηκαν και τον ψήφισαν, απερίσκεπτα, έτσι για να …διαμαρτυρηθούν.
Τα δύο μεγάλα κόμματα, γνώρισαν τις επιπτώσεις από την αποχή. Το μεν ΠΑΣΟΚ θριαμβολόγησε, επειδή ούτε να φτάσει τα δύο εκατομμύρια ψήφους δεν κατόρθωσε. Η δε ΝΔ χάνει τρεις ευρωβουλευτές και έρχεται ίσα βάρκα ίσα νερά με το ΠΑΣΟΚ, σε έδρες. Σημειώσατε «Χ».
Χαμένος κι ο ΣΥΡΙΖΑ –προφανώς από τα Πράσινα άλογα, που του έφαγαν φιλοσκοπιανούς και αυτοπροσδιοριζόμενους ψήφους.
Χαμένο και το ΚΚΕ που δεν κατόρθωσε να πιάσει τα ποσοστά του 2004.
Μόνος κερδισμένος ο Καρατζαφέρης, που θα κάνει άνετα πια το παζάρι του με το κόμμα από το οποίο προήλθε και είναι πρόθυμος να στηρίξει.
Ο Μάνος έμεινε απελπιστικά μόνος αποκομένος από την δημοσιότητα αφού έτσι θέλησαν οι καναλάρχες, το ίδιο και ο Παπαθεμελής που δεν προβλήθηκε μπας και πείσει, και οι Οικολόγοι Ελλάδας έχασαν ψήφους από τον …Βεργή.
Τώρα αν με αυτά τα στοιχεία, μπορεί κάποιος να πείσει ότι βγαίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση στις εθνικές εκλογές, οψέποτε αυτές γίνουν, αφήνω να μας ταλαιπωρήσουν οι δημοσκόποι, για να βγάζουν το εκατομμύριό τους το επιούσιο.
Πάντως ξεκάθαρα από σήμερα, επομένη της εκλογικής τραγωδίας, δεν φαίνεται ποιος μπορεί να κερδίσει τις επόμενες εκλογές… Από τις δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών, φάνηκε πως ουδείς πήρε το μήνυμα. Ούτε διακρίναμε κάποια πολιτική πρόταση για την επόμενη μέρα.
Αναμένεται τώρα να βγούν πολλά μαχαίρια στα δύο μεγάλα κόμματα. Αφού και τον Παπανδρέου και τον Καραμανλή τους περιμένουν στη γωνία.
Ενδιαφέρον θα είναι, να μάθουμε τι θα πει κι ο Παπαδημούλης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://taxalia.blogspot.com/2009/06/blog-post_3430.html


Το αποκαλυπτικό βιντεο της κουμπαριάς Γιαννάκου-Καραβέλα

Ανώνυμος είπε...

ελληνόφωνα κανάλια στον ορεινό όγκο της Θράκης


http://enkripto.blogspot.com/2009/06/blog-post_8240.html


ας επισημανθει και τουτο.στην βορεια ελλαδα εκπεμπουν με πολυ μεγαλη ισχυ πομπων απο τα συνορα με αναμεταδοτες τους και τα βουλγαρικα και τα σκοπιανα και τα τουρκικα μεγαλα ραδιοφωνα και τηλεοπτικα δικτυα.

αποτελεσμα να παρεμβαλλονται σε συχνοτητες και ετσι να ακους η να βλεπεις περισσοτερο τα δικα τους καναλια παρα τα ελλαδικα.

το ιδιο και στο αιγαιο,καθως και με τις κεραιες των κινητων.

ειναι νομιμο αυτο;δεν υπαρχουν κανονες εκπομπης;το υπουργειο μεταφορων, το εξωτερικων γιατι δεν θετουν αυτη την παρανομη συμπεριφορα υποψιν της διεθνους ενωσης τηλεπικοινωνιων;γιατι δεν ζητουν εφαρμογη των κανονων εκπομπης;