11/6/09

Γιώργο Καρατζαφέρη προσγειώσου.

Aποκλείει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΛΑΟΣ η κυβέρνηση, μετά και το σημερινό κάλεσμα Καρατζαφέρη.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος χαρακτήρισε "αντιδημοκρατική" την ανοικτή πρόσκληση Καρατζαφέρη, προσθέτοντας ότι πρόκειται για "...πρωτοφανή προτροπή που ουσιαστικά ζητά απο βουλευτές να ανατρέψουν την εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας. Η προτροπή αυτή απεικονίζει ανάγλυφα το απαράδεκτο πολιτικό ήθος του Γιώργου Καρατζαφέρη και επιβεβαιώνει το αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΛΑΟΣ...", καταλήγει ο κ. Αντώναρος.
Ο Λευτέρης Ζαγορίτης επανέλαβε ότι "...ο πρωθυπουργός έχει τοποθετηθεί με σαφήνεια και ότι οι βουλευτές αγωνίζονται με το κόμμα με το οποίο έχουν εκλεγεί...", ενώ η ευρωβουλευτής της ΝΔ κα Μαριέττα Γιαννάκου τόνισε πως "...ΝΔ και ΛΑΟΣ είναι διαφορετικά κόμματα...".
Σε ανακοίνωσή του ο ΛΑΟΣ κατηγόρησε τη ΝΔ για σύγχυση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται να πάρει κανένα βουλευτή της ΝΔ όσο διαρκεί η Κοινοβουλευτική θητεία.
"Μητσοτάκης του '65 δεν γινόμαστε", καταλήγει η ανακοίνωση.
Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης απηύθυνε κάλεσμα στους βουλευτές της ΝΔ που αισθάνονται απογοητευμένοι από το κόμμα τους.
Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι η πρόσκληση δεν αφορά τη δεδομένη στιγμή, αλλά την προεκλογική περίοδο όταν αυτή έρθει. Ακόμα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε ότι "...μετακομίζει από την πολυκατοικία που συγκατοικούσε με τη ΝΔ..." γιατί – όπως είπε – "..οι διαρροές στην αποχέτευση έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα...". Ωστόσο δήλωσε ότι θα παραμείνει στη γειτονιά καθώς όπως είπε "...μπορεί να τα βρει με τη λαϊκή βάση...".
Ο κ. Καρατζαφέρης επιτέθηκε στα δύο μεγάλα κόμματα, υποστηρίζοντας ότι ο Κώστας Καραμανλής κάνει ό,τι μπορεί για να οδηγήσει το Γιώργο Παπανδρέου στην εξουσία.
Όσο για το ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτίμησε ότι από μόνο του δεν έχει τη δύναμη να αναλάβει τη διακυβέρνηση.

gianniotis.gr
http://gianniotis.blogspot.com/2009/06/blog-post_8353.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Η ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ.
ΠΑΡΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΝΔ.ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ.
ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ.

Η 5η Οκτωβρίου στην Ιστορία

Η 5η Οκτωβρίου είναι η 279η ημέρα του δίσεκτου 2024. Απομένουν 87 ημέρες ως το τέλος του έτους. 578. Μετά το θάνατο του Ιουστίνου Β στις 4 Ο...