13/6/09

Ηγετικές αντιφάσεις


«Δεν αντιλαμβάνομαι τη κριτική ως αμφισβήτηση. Άλλωστε στις γραμμές μας έχουμε συνηθίσει να μη μασάμε τα λόγια μας. Όποιος θέλει να αμφισβητήσει την ηγεσία το κάνει ευθέως», είπε ο ηγέτης Αλέξης.
Και λίγο μετά πρόσθεσε: «Είναι μια ευκαρία για να αντιμετωπιστούν σοβαρά «χρόνιες και δομικές δυσλειτουργίες» που όλο το προηγούμενο διάστημα «αναγνωρίζονταν αλλά κρύβονταν κάτω από το χαλί».
Οπότε, μέχρι τώρα μασούσαν τα λόγια τους και έκρυβαν κάτω από το χαλί δομικές δυσλειτουργίες, είτε «δεν τα μασούσαν» και δεν έκρυβαν τίποτα κάτω από το χαλί.
Ηγετικές αντιφάσεις !
Ως τι αντιλαμβάνεται την κριτική; Δεν είπε.
Άλλωστε δεν είναι σαφές τι αντιλαμβάνεται.
Το δίπολο αλ Αλαβάν-αλ Τσίπρας ήταν «χρόνια και δομική δυσλειτουργία»;
«Η κυβέρνηση σπεύδει να υιοθετήσει πλήρως την γραμμή Σαρκοζί και Μπερλουσκόνι, με επίδειξη δύναμης απέναντι στους μετανάστες, που δεν πρόκειται να παράξει κανένα αποτέλεσμα εκτός από τηλεοπτικά πλάνα», πρόσθεσε ο ηγέτης.
«Χάσαμε μια μάχη, έχουμε όμως το πόλεμο μπροστά μας και πρέπει γρήγορα να ανασυγκροτήσουμε τις δυνάμεις μας» τόνισε ο ηγέτης, και οι ..άλλοι. έσπευσαν να φτιάξουν νέες μολότωφ, «γιατί η κοινωνία έχει ανάγκη», να… ξανακαεί το πελεκούδι.
Ανησυχώ.
Λόγω της σύγχυσης και των «δομικών δυσλειτουργιών», τα μέλη της ριζοσπαστικής και ανανεωτικής αριστεράς, θα ρίχνουν τις μολότωφ και στην Κουμουνδούρου.
Αλλάχ-αλλάχ

Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 17η Μαΐου στην Ιστορία

Η 17η Μαΐου είναι η 138η ημέρα του δίσεκτου 2004 . Απομένουν 228 ημέρες πριν από την 31η Δεκεμβρίου. 1 101 . Οι Σταυροφόροι κατέλαβαν την «Π...